panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

nawet tych o szybszym działaniu przedmiotów ozdobnych ?

ale czasem tak jest że towar dla nas nieatrakcyjny :)
    o to mam tak samo :sleepy:
    a jakieś ważne są tam ulepszenia ?

u mnie tynktura 5 zadanie srebrne :D siania multum :sleepy: ale jest cel [​IMG]
    przy okazji szukam innego celu ;):pxD co to się porobiło, bo misje nie moja bajka ale czasem trzeba xD

Super [​IMG]

też obskoczyłam :D na skróty ;)

Dobry [​IMG]

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Towar jak najbardziej atrakcyjny, tylko, że to pnącze mam, robiłam ten ewent.:)
    Kwiaty pułapki mają większą wartość stodołową niż szarłat i chyba do wzrostu jednosekundowego nie potrzebują pnącza.
    Mnie wystarcza tego co mam, misje to też nie moja bajka, no chyba, że jest w nich coś ciekawego, tak jak ta pomarańczowa traszka.
    A co jest nadrzędnym celem to przecież wiesz.;)xD

agniecha$ lubi to.
  3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

później zostałam farmerem ;)
    lubię retro wyprzedaże
    polować na starocie bezcenne :inlove:
    a nawet gdy za drogo , lubię przeglądać oferty :D bo ten ładny tamten korzystny ten kolekcjonerski tamten ekonomiczny ten przyszłościowy itp :p

dużo łatwiejsze zbieranie PD niż robienie misji xD wiem coś o tym
    rano odpalam pnącza biegam przez ogrody i fruuu pasek zielenieje , a misje siejesz siejesz i końca nie widać ;)a w nagrodę gwiazdka xD i troszkę sianogroszy na osłodę xD