panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A no to masz kłopot.:( Ceny nawozu w czasie ewentu sięgają kosmosu. Jak nie miałam zjeżdżalni to siałam na samej wodzie.
    Od dawna nie kupuję, zauważyłam taką prawidłowość, że im wyższy poziom tym prawdopodobieństwo otrzymania nowości coraz mniejsze. A nowość i tak i tak prędzej czy później trafi się, albo z TSów ewentowych albo z sezonu.
    Myślę, że oferta muchołapek w balonie będzie bogata.:) Ale one zmieszczą się tylko w nawiedzonym domu.:pxD

A ja dzisiaj kończę sianie na farmie, a zwykły pierwiosnek rozsieję w mrokach. I będzie po ewencie, dzisiaj, jutro, zobaczymy.;)
    Dzień dobry.:)

aweva55 i Yabolek lubią to.
  2. Yabolek

Yabolek Hrabia forum

Oj tam. Jedna zjeżdżalnia szału nie robi. Trochę pomoże, ale i tak by nie wyrobiła na zapotrzebowanie w takim ewencie jak obecny.
    Żal, to że przegapiłem pnącze do skracania itemów.

Zgadza się. Też nie kupuję

Zaraz kończę Baha i przeskakuję na ostatniego pierwiosnka. Jutro będzie koniec.

Dzień dobry, choć chłodny i szary.

3. szary_ludzik

szary_ludzik Weteran forum

Chodzę po tych górach, błąkam się w górę i w dół.
    Bahama zrobiona, utknęłam na farmie.
    Rozkładam namiot, wchodzę, wychodzę.
    Kolejna noc.
    Iść dalej się nie chce, gdyż wieczorem tak ładnie ten mój namiocik wygląda.

Rankiem jednak postanowiłam przyspieszyć i pójść do kolejnego obozu.
    Szerpowie mówią, że tam straszy...
    Co tam zastanę?
    Jakie widma i strachy tam będą?
    Może lepiej za dnia zdobyć kolejną bazę?
    Sama nie wiem...
    Pozdrowionka z gór wysokich, pójdę ścieżką w dół i może podeślę zdjątko?

Yabolek i aweva55 lubią to.