panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

xDxDxD
    No tak, ktoś musi być 20, żeby ktoś mógł być pierwszy.;)xD
    Dokładnie tak, teraz jest wielki wybór, PD to PD, ale te czasy, trzeba wybierać co jest lepsze, prawdę powiedziawszy trochę się w tym gubię. Lubiłam jak były itemy 24h. A teraz te 40 i 30 godzinne trochę psują mi szyki.;)
    A ja jednak poczekam na GT, nie chcę podchodzić do przemeblowania dwa razy. Przy okazji chcę odnowić ustawienie na wybiegu dla zwierzaków, a to jest okropnie ciężka robota.:oops:
    Jest oddzielny wątek Śnieżne szaleństwo - pytania i odpowiedzi.:)

2. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Ja 30h i 40h nie biorę w ogóle pod uwagę, bo nie mam tych wszystkich rzeczy do skracania itemów. Dodatkowo przy 24h trybie nie czuje, że się cokolwiek marnuje. Dlatego jak są pnącza powyżej 24h to od razu słabną chęci do robienia eventów :p
    Rozumiem doskonale. Miejmy nadzieję, że dadzą event lada dzień, a nie za miesiąc ...
    U mnie wybieg żyje własnym życiem :D Jeszcze nie mam całego odblokowanego, bo itemów z % do pd nie mam aż tyle. Ale grosz do grosza i w końcu uzbieram :p

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Postarali się, od jutra mamy GT.:)
    Warto z głową ustawić itemy na wybiegu, zawsze trochę grosza więcej.:pxD
    Dzień dobry.:)

freska_kreska i bogusiak80 lubią to.
  4. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Staram się o tym pamiętać. Jednak co jakiś czas a to nowy item, a to nowe jajko i przestawiać się nie chce :p
    Po krótkim g&t na baśce z przeskoku o 1 lvl dziś przeskok o 4 poziomy na raz. Pięknie!

panoramaogrodnicza i hlnrys lubią to.