panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Targ niestety tak ma od bardzo dawna.
    Pokazuje oferty, których już nie ma.
    Klikanie ich powoduje zawiechy.

2. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Halo
    Ja się nie pochwalę paszą bo ja tylko produkuję a i na bieżąco zjadają, Nie kupuję na targu, Sieję rośliny na pasze. Mam 1500 dla wrzosówek
    Opryskiwacze mam dwa więc na resztę trzeba długo czekać
    Mam 52 Picolaki i nie mam gdzie ich wystawić bo potem niedzwiedzie i inne badziewie zajmuje dużo miejsca i czasu
    Fajnej niedzieli życzę

agucha31, krasnoludek10 oraz -mala159- lubią to.
  3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jagódka - ja też bym siał na bieżąco, ale jak sieję marzankę i/albo nostrzyk, to na resztę już nie ma miejsca... Podobnie sytuacja miałaby się, gdybym siał dla gallowayów;) Na wyspie natomiast jest różnie, ale najczęściej muszę dokupować mniej lub więcej.

Dobry niedzielne:)

agucha31 lubi to.
  4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie era targowa już dawno minęła, ale swego czasu potrafiłam na targu nieźle zarobić.:pxD Popróbuj.;):)
    Jak robiłam akcje opryskiwacze to dałam w slot diamentowy bonus na żniwa 200%, a w złoty większy zysk z zagród bonus 100%.:)
    Moim zdaniem to duża rozrzutność karmić zwierzaki na bieżąco, jednak akcje z opryskiwaczami, choć niezwykle męczące to są bardzo opłacalne. A Tomek pracuje na miejscówkę w pierwszym przedziale w przyszłym Topie.:)
    Rozumiem, że masz 2 opryskiwacze na polach. A zajrzyj do paska, jeśli robisz wszystkie ewenty, to tam powinnaś mieć niezły zapasik.
    Pikolaki wystawiam tylko pod latarnią i tam zbieram itemy ręcznie, żeby przypadkiem nie odpalić opryskiwaczy, kosiarzy i dyniowych.
    Jest szansa, że w tych 52 pikolakach kryją się potrzebne opryskiwacze.:pxD
    A ja nie sieję do pasz, bo brakuje miejsca, nie kupuje na targu ani roślinek ani gotowych pasz, bo za drogo, rośliny do pasz kupuję tylko w czerwonym koszyczku. W zeszłym roku wystarczyło zwierzaków do miejscówki w pierwszym przedziale i jeszcze sporo zostało na przyszły rok.:p
    Dobry wieczór.

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

O nie, wtrynili hodowlane misje dzienne:cry: Ciekawe czy nagrody będą warte tylu SP.

Dzień dobry.