panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam :)

Tomku wrzucam dla Ciebie:
    może u mnie ta cena jest taka niska bo mam turbo ale czasami warto odrobinę poświęcić Florków aby tej paszy więcej ukręcić ale to jest moje zdanie8)8)

2. Montwa

Montwa Wyjątkowy talent

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Akurat na to marne szanse, bo moja odpowiedź nie pochodzi z Alp;)
    Może wykupię Turbo, może nie - nic nie zdradzam. Ale obstawiałbym na to, że jest to wina Premium a to już droższy biznes;)

4. Yabolek

Yabolek Stary wyjadacz

Wrzuć 400 paszy (200 paszy u krasnoludka) i sprawdź ile florków trza. Cena skrócenia w młynie jest liczona od czasu mielenia, nie od ilości paszy, po raz wtóry powtarzam.

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

xDxDxD
    To co żeś tam wymyślił?
    A tak przy okazji, zastanów się dobrze, gdzie wystawiasz pikolaki, żeby nie zmarnować opryskiwaczy, które mają Ci się wykluć.:)
    Moje pikolaki otwieram pod latarnią.;)
    Sprawdziłam u siebie, nie mam turbomłyna, nie mam premium, kręcę po 100 sztuk paszy bo tyle wychodzi po zakupach w czerwonym koszyczku i co prawda z tego nie korzystam, ale też chcą ode mnie 6 florenów.

A czyli to potwierdza Twoją tezę.:)

6. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam
    Musze częściej zaglądać bo dużo tracę mimo wszystko
    Poczytałam i tak doszłam do wniosku że dołączę do robienia tej paszy
    Nie mam turbo nie mam premium, jak już to coś tam w pnączu
    Ale też trzeba kręcić inną paszę
    A więc

1.012.2024
    Tomek Ela Jagoda -mala159
    Pasza dla wrzosówek - 400 /Ela - 2,401 / Jagoda - 481 /-mala159- 3970 (z turbo i za floreny)

Pasza dla gallowayów - / / -344 /

Podajcie proszę to dopisze

Miśkowo, krasnoludek10 oraz agucha31 lubią to.
  7. krasnoludek10

Tak jak już wcześniej pisałem - "Element des weihnachtlichen Hintergrunds auf Farmerama" czyli ni mniej, ni więcej "Element świątecznego tła na Farmeramie"xD:cry:xD
    Mój Opryskiwacz też wykluł się pod Latarnią. Ale nareszcie nauczyłem się go pilnować;) Obym nie zapomniał pamiętać o niezbieraniu goxD:cry:xD
    Na 1 grudnia paszy dla gallowayów miałem 100, obecnie wyrównuję do wrzosówek i mam:

Pasza dla wrzosówek - 600
    Pasza dla gallowayów - 400 + 150 w młynie, czyli de facto* 550

Przy okazji dalej sieję nostrzyka na przemian z marzanką wonną:)

*z łaciny "w rzeczywistości"

-mala159- lubi to.
  8. panoramaogrodnicza

Myślę, że nie pierwszy, ale jak znam życie rozmieniłeś je na drobne.;)xD Sprawdź może masz w pasku opryskiwacze z plusem?
    Jeśli tak to ich nie wystawiaj. Do tej pory były chyba dwa prezentowe opryskiwacze i trzy można było zdobyć w ewentach.
    Ja latarnię zbieram zawsze ręcznie, a dodatkowo, żeby się nie pomylić, opryskiwacze mam w takim mini ogródeczku.;):sleepy:

jagoda1953, hlnrys oraz krasnoludek10 lubią to.
  9. krasnoludek10

Dobrze, że przypomniałaś:D Nie wiem skąd, ale mam jeszcze 2 w pasku - grzecznie czekają na swoją kolej:p;)

10. panoramaogrodnicza

O to super wieści, czyli brakuje tylko dwóch.:)

jagoda1953 i krasnoludek10 lubią to.
  11. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

12. panoramaogrodnicza

jagoda1953, hlnrys oraz krasnoludek10 lubią to.
  13. krasnoludek10

Jutro sprawdzę. Może coś jednak mam:)

Na niemieckim forum jest nowa zgadywanka. Ja swoją odpowiedź dałem na zasadzie ryzyk-fizyk, bo nawet w tabelach zagród itp. mi się obrazki nie chcą ładować;) W końcu - "kto nie ryzykuje, ten szampana nie pije".

Ostatnie edytowanie: 3 grudnia 2024 o 21:04