panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Może nie, ale chyba znam odpowiedź na Twoje pytanie i to nawet nie sprawdzając w młynie (oczywiście przy założeniu, że nie używamy florenów na natychmiastowe zakończenie produkcji).

Ela - ja zużyłem chyba z 20 imprezówek, ale ostatni raz na takie ilości badyla.

Ostatnie edytowanie: 1 grudnia 2024 o 17:10
    agucha31 lubi to.
  2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ok,masz racje to u mnie 200szt paszy 10h30min czyli połowe tego czasu ;) czyli ja ukręcę 400 szt paszy :p ,czasami warto zainwestować odrobinę 8) tam gdzie to się opłaca

EDIT:

Tomek a nie masz pnącza co daje 1szt skrzynki z FL? chyba raz na tydzień ale to zawsze cos jak nie otwierasz od razu

Ostatnie edytowanie: 1 grudnia 2024 o 17:25
  3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A na co?
    Do młyna?;)
    Pogubiłem się.:(:oops:

4. krasnoludek10

Tak też obstawiałem, że dwa razy więcej:) Jeżeli chodzi o pnącza skrzynkowoflorenowe, to jedyne jakie znalazłem... Cóż, są to "Wielkie łowy III" i "Wielka uczta III". Nie mam żadnego. Ale oba dają skrzynie z florenami co 48h, nie co tydzień.

Ryszardzie - gdzie do młyna!!! Do eventowego terrorbadyla.

Ostatnie edytowanie: 1 grudnia 2024 o 19:21
  5. hlnrys

Po co?
    Przecież to da się na pieszo wysiać.
    A co te 20 impów dało?

6. krasnoludek10

Dało +1 do roślin polnych na 6h, więc stąd też wniosek, że nigdy więcej nie będę tak szalenie kręcił. A po co? Żeby nie martwić się czy mi starczy badyla albo sosów.

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

wielkie łowy nie dają skrzynki z florkami ale uczta tak i masz racje co 48h,no widzisz,ja nie robię wszystkich eventów ale te ,które dają cos dobrego czyli albo itemy petardy albo dobre skrzynki i dzieki temu mam troszkę florków,bo drzewa florenowe niestety mam tylko dwa z eventu a piccolo się buntuje i nie daje :p

krasnoludek10 lubi to.
  8. hlnrys

No tak.
    20 tu, 20 tam, a jak przychodzi do TOPa, to wtopa.
    xD:cry:xD

9. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dobry [​IMG]

tak na chwilę
    bo mam
    wykradłam ;)

widzę wyzwania
    Tomek odważny :pxD

ale bez opryskiwaczy to tylko tyle ze ma szansę wygrać
    kurka na kogo by tu postawić xD

a o co gramy ? xD

ten pakiet czarnej owcy
    bombowo wyglądało pnącze :inlove:

krasnoludek10 i hlnrys lubią to.
  10. krasnoludek10

To i tak dobrze. Ja nie mam ani jednego drzewka florenowegoxD:cry:xD

Agniecha - ja bym nie robił obecnego eventu a już na pewno nie używał na niego Dyniowego czy bonusu na uprawy. Ale każda skrzynka Piccolo to dodatkowa szansa na opryskiwaczxD:cry:xD Może w Skleporamie też jakieś są, ale na razie nie mam aż tyle farmarków, żeby mi starczyły i na SP, i na Piccolo:p;) Dobrze przynajmniej, że już pilnuję tego, którego mam i go nie zbieram. Z dyniowym chyba muszę zrobić tak samo.

Dobranoc.