panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Przetłumaczyć nie przetłumaczę, ale wychodzi na to, że do nas niektóre informacje jeszcze nie dotarły.:(

krasnoludek10 lubi to.
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nie wiem, na innych forach też tego nie widzę, dlatego pytam.
    Jakiś konkurs wewnętrzny?

3. Yabolek

Yabolek Stary wyjadacz

Dokładnie. Mi się też tak wydaje. Takie wydarzenie około kalendarzowe. U Węgrów będzie jakaś opowiastka do wstawienia na forum (tak to zrozumiałem). A u Niemców zgadywanka przedmiotu. Właściwie to odgadywanka.

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2024 o 20:03
  4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ryś czyli co to są codzienne prezenty w kalendarzu ???takie ???
    no kurna a u nas co ??
    sprawdzimy już 1.12 czy się zgadza,hmmmm,widzę też gt w grudniu xDxDxDxD

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No właśnie nie wiem.
    To są linki z ich OO.
    Jeśli dobrze rozkminiam translator, to Yabolek ma rację, i u nas tego nie będzie.
    Wygląda to na wewnętrzną inicjatywę tych dwóch ekip.
    Dlatego zapytałem tutaj o tłumaczenie, bo mi się to całkiem pokiełbasiło.
    A nie chcę wyjść na głupka, pytając o to w 'ogólnych' bez zrozumienia treści tych ogłoszeń.

6. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

tak widzę właśnie ż,że to kalendarz świąteczny ale zupełnie w innym wydaniu-konkursowym i jak wygrasz to dopiero za 3 dni możesz znowu wygrać,jest to szansa dla w sumie wszystkich,hmmmm.
    a u nas co .....ja się pytam co u nas- ani kalendarza na grudzien ani ....pocałuj mnie .....,szlag,jak zwykle u nas wszyscy śpią :( :(

EDIT:

i znowu eventy weekendowe-nienawidzę ich :cry::cry:

EDIT2:

Ryś ale widzisz w tych kalendarzach jest też ,że BP dorzuciło nagrody --Również w tym roku BP dorzuciło bożonarodzeniową torbę i dało parę specjalnych nagród --- to jak to jest ??
    widać u nas tłumaczą i przetłumaczyć nie mogą i pewnie wszystko wejdzie jutro o 10 8)8)

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2024 o 21:07