panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pięknie dziękuję.:)
    Z tą wytrwałością to coraz gorzej.:( Kiedyś nie do pomyślenia było, żeby nie zebrać na czas, żeby puste pole stało, a teraz, no cóż zdarza się, że nawet farmy nie odpalę.:oops: Ale te nowe itemy faktycznie mają moc i trochę jest więcej optymizmu w zdobywaniu kolejnych szczebelków.;)
    Teraz faktycznie na pierwsze miejsce wysuwają się dożynki.:)
    Nie wiem jakie masz ambicje i jakie doświadczenia, ale przeczuwam, że bez problemu dasz radę zająć miejscówkę jaką chcesz.
    Gram jedenasty rok, a dożynki będą szóste.
    Do tej pory było tak:
    2018 - miejsce 844 (1000) - 410 463 273
    2020 - miejsce 434 (500) - 1 177 777 779
    2021 - miejsce 316 (500) - 3 977 777 777
    2022 - miejsce 235 (500) - 7 777 777 777
    2023 - miejsce 381 (500) - 20 777 777 777

A co będzie w 2024? Jak myślicie? Co obstawiacie? 60 mld starczy?
    Teraz do 200 to tak będzie, jazda bez trzymanki.;)xD
    W ramach skoków synchronicznych Ryś skoczył na 261.:)
    Gratuluję.:)
    Dobry wieczór.:)

2. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Gratki wszystkim co skaczą
    Ja zaglądam też czasem
    Jak zrobię to co sobie zaplanowałam i potem ktoś mi znowu czasu nie zabierze to będę się częściej odzywać bo ogród wiadomo.
    W tym roku walczyłam z plagą ślimaków i ćmami w żywności/ coś okropnego/ przyszły do mnie z orzechami włoskimi, zjadły mi dużo czasu i nerwów. teraz remont żeby to wszystko co narobiły znaleźć.

Dobry wieczór

3. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Dlatego z braku czasu na grę, to właściwie już od kilku miesięcy skupiłam się wyłącznie na itemach, a niech chociaż PD nabija jak ma odłogiem leżeć;) raz dziennie mogę sobie pozwolić na obejście, ale więcej to już bardzo różnie bywa:)
    Co do ambicji to się w trakcie okaże;) problemu z wsadem być nie powinno:)
    natomiast mogę mieć ograniczone możliwości i będę musiała np. wrzucić towar jednorazowo hurtem i weź tu człowieku wtedy wyważ tak, żeby jednak w pierwszym przedziale się załapać:);)
    W zeszłym roku miałam podobną sytuację, więc rzuciłam wszystko na jedną kartę:), ale wolałabym bez takich ekstremalnych wyczynów;):)
    Niby konto to od 2011 roku jest i sprzed przerwy to gdzieś mi dzwonią dożynki, gdzie do zdobycia był CMJ i to były chyba moje wówczas pierwsze i ostatnie dożynki, przepisy zostały zdobyte:music: i zrobiłam sobie bardzo dłuuuuugą kilkuletnią przerwę.
    Wróciłam do gry chyba pod koniec 2019 r. ot tak z ciekawości, akurat w dożynki, naiwna wyczyściłam stodołę dosłownie do zera, łącznie ze stanem SG również do zera, wściekłam się na siebie i postanowiłam za rok się odkuć, no i tak, od tamtej pory co roku odkuwam się z coraz lepszymi wynikami;):)

4. panoramaogrodnicza

Dzisiaj świętujemy Święto Niepodległości.:)

Dzięki. Cieszę się, że Cię widzę.:) Wpadaj częściej.:)
    No właśnie, fajna jest ta zabawa dożynkowa, to układanie napisów, to wspólne wspinanie się do celu.:)
    Najbardziej pamiętam moje pierwsze dożynki, w których przez 4 ostatnie godziny ścigałam się, co dorzuciłam to spadałam, co dorzuciłam to spadałam, no ale ostatecznie udało mi się utrzymać w pierwszym przedziale, szczęśliwie wtedy pierwszy przedział miał tysiąc miejscówek.:)
    Dzień dobry.:)

5. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Bry listopadowe
    A przede mną wciąż opryski i zwierzaki sekundowe.. Nie mam na to czasu, potrzebny cały dzień bez żadnych zajęć, a z tym to ciężko.. Może w niedzielę coś poklikam, oby się udało..

Chciałoby się, aby starczyło ale coś mam takie przeczucie, że w tym roku poszybujemy do 100 mld w pierwszym wagonie...:oops:
    Obym się mylił:).

Miłego dnia :)

6. panoramaogrodnicza

No tak, najlepiej odciąć się od świata, żeby czasem ktoś nie zadzwonił i nie potrzebował natychmiastowej pomocy.;)
    I trzeba być wypoczętym, bo ja w końcu zaczęłam przysypiać i zamiast w szarłat kliknęłam w śnieżkę i dziwiłam się, że tak szybko pnącza przestały działać.:oops:
    I tak może być. A jak tak to będę musiała dorabiać to i owo.:oops:
    Dzień dobry.:)

krasnoludek10, Miśkowo oraz agniecha$ lubią to.