panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Teraz będzie sąsiedzki ruch.:) I dobrze, lepiej mieć sąsiada znajomego, co to słowo zamieni i czasem na herbatę zaprosi.:)
    U mnie na razie cztery czerwone termometry, więc lada dzień tez się znajdzie miejsce, ale ja od razu ostrzegam, że nie wysyłam prezentów, więc nie wiem czy ktoś się skusi.;)xD
    Dzień dobry.:)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja ostatnio też nie wysyłam prezentówxD Wchodzę, zbieram i wychodzę:p A i to nie zawszexD:cry:xD

Dobry pochmurne:)

3. panoramaogrodnicza

To nie tak, ja wysyłam prezenty codziennie, ale nie konieczne sąsiadom.:)

4. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

Jak będziesz mieć wakat to ja bym z miłą chęcią dołączyła:D
    Śmiać mi się chce jak pomyśle o swoich sąsiadach co mają poziomy powyżej 200 a na samym dole pomyka jakaś świnia w herbie z niskim poziomemxDxD
    Osobiście staram się wysyłać codziennie prezenty a, że mam limit sąsiadów a tym samym prezentów (5 na dzień) to robię sobie listę kto już dostał i kto następny w kolejce:p Szanuje sąsiadów a do runy daleko:wuerg:
    Dzisiaj słoneczko wyszło, jest nadzieja :inlove:

5. panoramaogrodnicza

Czekamy.;):)
    Z runą będzie siedem prezentów, a sąsiadów dwudziestu, trudno dzielić.:oops:

Dzisiaj rano znowu nie mogłam się zalogować, 502 mnie prześladowało.:( Jednak powinna być jakaś droga, żeby sygnalizować trudności w trakcie ich trwania. A tak, to nie mogliśmy się zalogować do forum to śladu nie ma i pozornie wszystko gra.:(
    Cały czas bawię się w piaskownicy, najlepiej wychodzą mi dwójki.:oops::cry:
    Ale Jasiek na horyzoncie mobilizuje do działania, jest szansa, że skończę z sukcesem.:)
    Dzień dobry.:)

6. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dobry [​IMG]

U mnie po eventach
    neonowy całość
    w kości tylko minimum

sąsiedzi
    w sumie to ich nie ma od dawna :( termometry nie działały to sobie zaprzeczaliśmy że są grają tylko na forum nie zaglądają :sleepy:

Halny
    no i nie napawa to optymizmem
    tym bardziej że starszy gracze z dorobkiem odeszli

im więcej śrubek tym większe zniechęcenie do rozwijania farmy / pozostania nowych czy zachęcenia innych do założenia :sleepy:
    gra ogólnie jest rozbudowana i wymagająca i dla nowych początkujących trudna na wielu płaszczyznach do opanowania :sleepy:
    raczej zamiast cieszyć może irytować

jak wprowadzą poziomową blokadę na GT to już kompletnie zamknie się pomoc dla początkujących :sleepy:
    masz dobre itemy nie będziesz mógł wysłać by pomógł graczowi podciągnąć pasek postępu bo tenże ma za niski poziom o_O
    no bez sensu

7. panoramaogrodnicza

O tak, kawa konieczna, już jedna była, ale to za mało.:sleepy:
    A u mnie epicki taniec miecza już kilka razy przysporzył sporo PD, a w kościach właśnie przed chwilą złapałam Jaśka.:)
    Mój Ci on.:pxD

Pewnie dzisiaj będzie koniec.:)
    Hmm, aż musiałam iść i jeszcze raz przeczytać, tym razem ze zrozumieniem.;)xD
    Jak na razie dziwne te kombinacje, pożyjemy zobaczymy czym faktycznie nas uraczą.:oops:

8. ChibiWeiWuxian

Oj, to chyba wole mieć mniej a czas oczekiwania na prezenty krótszy:p
    I dlatego firma przychodzi z pomocą (w idealnym momencie) oferując koszyki zwiększające PD. Jak nie 500% to 1500%, mają rozmach skubańce:p
    Ja i bez koszyczka niedługo wbije kolejny poziom, jak krew z nosa to idzie ale co ja się tam będę śpieszyć. Żeby dostać wypalenia zawodowego??8)

9. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

ELU duzo znika starych graczy bebzie slaba polka druzyna do TOP-a

10. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Witajcie :)
    Tak poczytałam o tym ,,nadchodzącym nowym,, i taka mnie niewesoła refleksja dziś naszła
    Gdy na farmę przyjdzie nowość
    ta najnowsza - poziomowa
    nie wiem czy się chociaż garstka
    ,,młodych,, graczy nam uchowa...
    Jeśli będą tak bogowie
    cisnąć nas na każdym kroku
    może też i wielu ,,starszych,,
    nie pozostać nawet roku...
    ---------------

- a to ,,cisnąć,, to nie tylko wymagać... ale i ograniczać... no i w ogóle...
    jest coraz mniej rzeczy które by zachęcały i mobilizowały takiego ,,zwykłego,, gracza (który nie goni za PD) do większych starań w ewentach, misjach, czy tych ,,urozmaiceniach,, typu Alpy, naklejkomania i inne :music:a coraz więcej takich, które zniechęcają - jak choćby losowość , którą trudno nazwać losowością, gdy na ponad 40 różnej maści zagrodowych zagadkowości ponad połowa to bobry w pomarańczu :wuerg: a reszta podobnie ,,atrakcyjna,,.
    Ja nie oczekuję, że będą same nowości, ale by to było choć trochę urozmaicone - ponadto zastanawiające jest czemu to te nowości nigdy nie trafiają się tak hurtowo i np. z 40 potencjalnych żuków nie wyskoczy choć 4 sztuki tej zagrody ? albo choć 1 sztuka -.-
    Wypalenie zawodowe powiadasz :music:czyżby mnie ono dopadało ostatnio :p no bardzo możliwe, chociaż...
    raczej to nie ono jest przyczyną zniechęcenia do orania

11. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

ja dzialam tez bez koszykow i powoli ide do gory tylko mam duzo wolnego czasu ale ostatni miesiac mialem dobry brakowalo mi dwuch nowych drzewek i kwazali a juz mam z zagadkowych dzis zastawilem baha i czekam na wyniki
    mam juz dwa zuki na G&T na wymiane
    pozdrawiam

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mnie ów wypalenie zawodowe trzyma od lat i puścić nie chce, pewnie dlatego robię eventy wybiórczo a nic oprócz nich mi się nie chce robićxD:cry:xD

Dobry (na szczęście jeszcze) słoneczne:)

13. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Norbi trzymajcie się i dbajcie o siebie i swoje bezpieczeństwo.

14. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Aniu, a jak u Ciebie?
    Jak daleko masz Odrę?

15. ankagdw

Witaj. ok 1 km. Dwie ulice dalej ewakuacja. Odra przekroczyła 6 metrów. Stan alarmowy 530 cm... Będą zaraz zamykać most, mówią o wyłączaniu energii elektrycznej. Ja mieszkam koło starostwa na lekkiej górce więc liczę na to, że mnie nie zaleje. Odra to pół biedy... Między Opolem a Brzegiem w Starogoszczy Nysa K. łączy się z Odrą i później lecą przez mój Brzeg i Oławę prosto na Wrocław. Wiadomo, że zrobią wszystko żeby Wrocka nie zalało... Kuby szkoła ewakuowana i zamknięta do odwołania. Urlop na żądanie wzięłam i czekam. To moja druga powódź-jedna we Wrocławiu druga teraz. Wprawę w przeprowadzkach też mam więc w najgorszym wypadku przeniesiemy graty na strych ale nie sądzę żeby była potrzeba. Trochę strachu jest. Kuba nieco spanikowany.

16. ChibiWeiWuxian

Dzisiaj się przemogłam i zaszalałam z gwiazdkamixD
    A to obornik większy, a to zbiornik na wodę, a to szybsza praca młyna i na końcu wisienka...więcej prezentów dla sąsiadów (niby 2 ale zawsze coś)xDxD
    i z jedną gwiazdeczką zaczynamy zabawę od nowa
    Jutro ma być słoneczko i wyższa temperatura:inlove: Śmiejcie się ale musiałam dzisiaj pogodzić się z centralnym a dokładnie z działem grzewczym:oops::p

Odilia lubi to.
  17. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Widzę, że się ciekawie zapowiada...:(
    Z tego co słyszałam, to fala jutro ma dotrzeć do Opola, więc myślałam, że u Ciebie jeszcze spokojnie.
    Jutro miałam jechać do Krapkowic, ale odwołałam wizytę, most na Odrze uszkodzony, drugi w Kędzierzynie też podobno zamknięty, nie bedę ryzykować.
    To, co pokazują w tv jest po prostu przerażające:cry:
    Człowiek jest bezsilny wobec takiego żywiołu.
    Trzymaj się i daj znać, jak się sytuacja rozwija

Odilia i ankagdw lubią to.
  18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

do Krapkowic dojedziesz autostrada...zjazd Dabrowka Gorna

19. ankagdw

Oczyszczalnia nam nie pracuje, zalało kilka ulic, dwie ulice ode mnie wybija woda ze studzienek a Odra pełna po gwizdek mimo zalania dwóch wsi przez otworzenie polderu Lipki. A wszystko to żeby Wrocław ratować.:sleepy: Pewnie niebawem odetną wodę i prąd...:cry:

20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

polder to teren zalewowy...mieszkancom tych dwoch wiosek juz dawno powinno sie zagwarantowac inne miejsce zamieszkania..
    ....
    zreszta przed druga wojna swiatowa wszelaka dzialalnosc ludzka na tych terenach byla na wlasna odpowiedzialnosc..nie mozna bylo tych terenow ubezpieczyc,nie placilo sie tez podatku gruntowego...

Ostatnie edytowanie: 17 września 2024