panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

dzień dobry!

życzę wszystkim zdrowych pogodnych świąt wielkanocnych
    pełnych wiary nadziei i miłości oraz radosnych serdecznych spotkań w gronie rodziny:)

.

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Kochani niech w te Święta będzie rodzinnie , smacznie i wesoło .:)
    W poniedziałek mokro , ale z umiarem , świętujcie i cieszcie się .:)

3. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Wesołych Świąt!

4. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dzień dobry :)

Niech nadchodzące Święta Wielkiej Nocy, przyniosą Wam same radosne i szczęśliwe chwile, dostarczą oddechu od rutyny codzienności oraz będą doskonałą okazją do spędzenia wspaniałych chwil w gronie najbliższych. Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt !!

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Kochani, wszystkiego najlepszego, zdrowia, radości, smakowitości, spokojnego czasu wśród najbliższych, jednym słowem ....

i trochę słodkości.;):)

6. Alicja211

Alicja211 Ekspert forum

[​IMG] Zdrowych. spokojnych Świąt Wielkanocnych. życzę Wszystkim.

7. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Życzę Wam, Kochani, aby te święta wielkanocne wniosły do Waszych serc wiosenną radość i świeżość, pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieję.

8. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych życzę

9. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

Kochani, dla Wszystkich .....

10. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Zjedliście już wszystko? :p

Odpocznijcie chwilę, bo od jutra trzeba ćwiczyć ;)xD:cry:

Zdrowych, Spokojnych dni, również po świętach.

Pozdrawiam :D

11. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dzień dobry poświątecznie:)[​IMG]

Przynoszę kawę na dobry początek dniaxD

12. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Po Świętach , dobrze było , miło , pogoda dopisała , spacery po jedzonku , żeby za dużo w boczki nie poszło .
    A jak u Was kochani po odpoczynku świątecznym ?

13. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Bry poświąteczne :)
    Ewo, u mnie bardzo podobnie, pogoda na prawdę była w porządku, codziennie spacer, a po nim aż chciało się wracać do stołu xD. Dobrze, że przesunęła się ta pogoda o te dwa dni, bo dziś szaro, buro i deszczowo, a pierwotnie tak miało być w święta.
    Jedyne co, to widać, że tradycja lanego poniedziałku zanika, kiedyś to strach było wyjść na spacer, a wczoraj nie spotkałem nawet jednego dziecka z psikawką:(.

Miłego dnia :)

14. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

cześć słonecznie :inlove:
    w tym roku spędziliśmy święta sami, coś nas dopadło :wuerg: testów nie robiliśmy ale na wszelki wypadek woleliśmy zamknąć się w domu :cry: ale i tak było świątecznie :inlove: już chyba nigdy nie nauczę się gotować dla dwóch osób, zostało mi tyle jedzenia, że muszę część zamrozić ;) normalnie to wywiozłabym nadwyżkę do lodówki społecznej, ale boję się, że mogłabym obdarować potrzebujących wirusem :oops: jest tu ktoś mądry, kto wie jak to jest w takim przypadku, czy jakbym założyła rękawiczki i maseczkę, to nie "sprzedałabym" tej francy innym -.-

15. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

W moim przypadku tez cieżko ograniczyć gotowanie do dwóch osób.xD
    Niedzielne śniadanie w mniejszym gronie,potem obiad u swatów i tak zeszło do wieczora.Poniedziałek u mnie obiad juz przy dwóch stołach,bo rodzina się nie zmiesciła przy jednym tez troche pracy,ale wszystko sie udało ,smakowało a lodówke i tak mam zapchaną na kolejne dnixDxDxD

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Takie chyba uroki jakichkolwiek świąt a u mojej cioci to wszelakich spotkań rodzinnych, że potem lodówka na kolejne dni pełnaxD:cry:xD Oczywiście potem nam chcą wcisnąć i niejednokrotnie im się to udajexD:cry:xD

Bry poświąteczne, poranne, wtorkowe:p

PS. Co dostaliście od Zająca? Bo ja nic. No dobra... Psa siostry na 3 tygodnie a od Farmeramy wczoraj poziom bliżej do 200 (latxD:cry:xD) :p;) To poproszę teraz jako prezent poświąteczny zdanie jutro kolokwium z analizy zespolonej, bo przyjeżdżamy tylko na nie na uczelnię zamiast zrobić zdalniexD:cry:xD

17. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

nie szykowalem praktycznie swiat na mie samego nie oplacalo sie upieklem troche ciasta pasztet ugotowalem zurek jajka i powoli wyczyscilem lodowke i nawet widac światło

18. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

To życzę, żeby "i" było tylko w parzystych potęgach ;)
    I na rozluźnienie a propos zespolonych (w polskim traci na dwuznaczności)

(tłum.be rational - bądź wymierny/rozsądny, get real - bądź rzeczywisty/prawdziwy)

A przyszłam się pochwalić co wyszło z mojego zakwasu :D kompletnie inny smak, bo 100% orkiszowy, ale ciekawy :)

Nie myślałam, że pieczenie własnego chleba może sprawiać taką radochę :p
    Co do zakwasu, to boję się go dać do lodówki, by wszedł w stan uśpienia :oops: chyba za dużo nerwów mi popsuł przy "tworzeniu", że za bardzo się boję. Ale z drugiej strony ten octowy zapach jest taki przyjemny (myślałam, że to będzie zapach jak ocet ze sklepu, że zaraz odpycha), że jak się nie przekonam do usypiania go, to będę częściej piec xD

19. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Bry deszczowe :sleepy:
    Smaczniutko wygląda :).
    Pieczenie chleba sprawia ogrom frajdy, zwłaszcza jak chleb wyjdzie i jest taki pyszniutki, chrupiący, a dodatkowo przy dzisiejszych cenach pieczywa to także oszczędność ;), no i zdrowie, bo dobrze wiesz co dałaś do tego chleba :).

Miłego dnia, mimo tak marnej pogody :)

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Tym razem moje święta obfitowały w podróże duże i małe, wróciłam dopiero dzisiaj do domu.:)
    Pierwszy raz tak świętowałam, podobało mi się.:)
    Farma była w odstawce, bo raz była komórka raz jej nie było, więc jajeczka i króliczki ciągle w robocie.;)xD
    A tu widzę, że idzie nowe, Lusia i Maciek na czerwonym dywanie.xD
    Dużo czytania, więc idę na żywioł, mam nadzieję, że dam radę.:pxD
    Poświąteczne dzień dobry.:)