panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Aniu orkiszowa mąka gorzej po prostu fermentuje,dlatego nawet w chlebie orkiszowym daję zakwas żytni.
    Wystarczy jak będzie stał w zacisznym miejscu.

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Nie poddaję się - zobaczymy co z tego wyjdzie.

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Kawy znowu nie ma ? o_O
    U mnie piękna pogoda , więc umyję okna .:p
    Jak po niedzieli się czujecie ? :)
    Z G&T zadowoleni ?:)

4. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Bry słoneczne :)
    Czyli, tak jak mówiłem, najlepiej pod kołdrą ;)xD.
    Po niedzieli jak zwykle trzeba się powoli wdrożyć w nowy tydzień, na szczęście ten krótszy o 1 dzień, bo piątek wolny :).
    G&T całkiem przyjemne, nawet wyciągnąłem kilka fantów z balona, więc na plus :)

Miłego dnia :)

5. antonina-farmerska

Dzień dobry:)
    Już się poprawiam kawę doniosłam:)
    Poniedziałkowo troche leniwie ,bo praca dopiero po południu.

GT tym razem całkiem przyjemne.Udało sie prawie zamknąć projekt czewieni stajemnno oborowej.O dziwo w balonie króluje tylko neon i róż to takie moje spostrzeżenia.
    Wymieniłam sporo zagród na te bardziej mi potrzebne.Udało sie dopiąć latarnię.A w tak zwanym międzyczasie zrobić event czyli farma może powrócić do zagródkowej wersji.;)

U mnie o 7 świeciło słonko teraz zaczął padać śnieg z mycia okien nici:(

6. xBabciaEwa

Już wypiłam .
    Czas mnie goni , więc pogaduch nie będzie z rana .
    Później wpadnę , miłego dnia .:)

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

To nie zgodne z zasadami, ale może by tak dodać szczyptę cukru.:music:
    O załapałam się na gorącą kawę.xD
    Po niedzieli Wielki Tydzień, więc domowej roboty huk, a jeszcze i inne obowiązki czekają, więc ciężko.:oops:
    A GT się udało, choć ze zdobywania pewnych fantów zrezygnowałam, szkoda wysiłku, to udało mi się podgonić projekt woskownic, do pełni szczęścia brakuje tylko 29 XXLek i wreszcie zgromadziłam jedną polanę ważek i mant w pomarańczach.:)
    Ach jak u Ciebie pada to do mnie pewnie też dojdzie, czyli dzisiaj nie ma mycia okien. Jak dobrze.xD
    Dzień dobry.:)

8. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

... a tak szukałem pretekstu, żeby dzisiaj sobie odpuścić i proszę, znalazłem :)
    Skoro taka jest tendencja i takie zapadły decyzje, to z pewnością jest w nich wiele racji, dlatego ja również dzisiaj wrzucam na luz :D
    Dzień dobry ;)

9. xBabciaEwa

Deszcz pada u mnie , okna zachlapane . Płakać , czy się śmiać ?

10. antonina-farmerska

Ewa ,ja myłam dopiero co,myślałam ,ze dziś już światecznie doprowadze do błysku ,ale pogoda mnie wystraszyła.;)

11. ania1713

Kiedy już nawet tego próbowałam :oops: Ale czytałam, że zakwas uczy cierpliwości, a młody zakwas jest kapryśny.
    Myślę, że swoje robi też temperatura - u mnie to raczej chłodniej niż cieplej. Może muszę poczekać do lata? :cry:

12. xBabciaEwa

Umyłam 2 , reszta czeka na jutro .

13. panoramaogrodnicza

Ale jutro nie ma zmiłuj, od rana ciężka praca.;)xD
    Nie ma co płakać, jutro przetrzesz, będzie błysk.:pxD
    No ciepełko powinno być i bez przeciągów, może spraw jakiś kubraczek temu kapryśnemu.;)xD

14. antonina-farmerska

Dzień dobry:)
    Kawą zaczynam miły cieplejszy dzień .Zapraszam [​IMG]

15. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Bry wreszcie słoneczne :)
    Dziękuję, zabieram i lecę ;)

Miłego dnia :)

16. xBabciaEwa

Doberek .
    Pięknie dziś , nie ma wykrętów , do pracy się bierzemy .

17. panoramaogrodnicza

To ja się częstuję.:) Teraz kawa, śniadanie później.;)xD
    U mnie to tak właśnie będzie wyglądało.xD:cry:
    Dobrze, że na farmie laba.
    Dzień dobry.:)

18. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzieńdoberek :)

Ciasteczka drobne popieczone, wyszły mniam :p teraz tylko trzeba ćwiczyć silną wolę coby nie wszamać przed świętamixD
    Czas na chwilę odpoczynku i na kawkę.

19. panoramaogrodnicza

O to tak jak u mnie, tyle, że u mnie odpoczynek po przedświątecznym sprzątaniu. I właśnie zastanawiam się nad wypiekami.
    Coś więcej o tych ciasteczkach opowiesz? Może ściągniemy od Ciebie przepis.;)

20. ania1713

Wiesz co w końcu podziałało na mój zakwas? xD Powiedziałam mu dziś przy porannym karmieniu, że jak wrócę z pracy to go wyrzucę xD :cry:xD i się opamiętał :p ładny taki puszysty jest i już zapaszek się robi powolutku. Zrobiłam test na wodzie i maciupkie kawałki zdają test, te większe jeszcze nie, ale jutro już i większe powinny zdać test :)

Ja jutro jadę do kina z dzieciakami :) nie wiedziałam, że jak się zamawia osobny seans dla grupy, to puszczają film bez reklam :D