panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Zapasy zielonych są w skrzyneczkach ,kołem zielonym kręce na bieżącoxD

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Wszystko jeszcze przed Tobą :)

3. antonina-farmerska

Świat zwierząt zakończony ,na farmę zawitały dwukrotnie pomarańczowe bobry,pawie w takim samym kolorze ,modrosójka ,czerwone pieski i kawie w zółci:)

4. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

5. antonina-farmerska

Dzień dobry:)
    Kawę zabieram w tak pięknych okolicznościach krajobrazu:)

6. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

Witam cieplutko :inlove:
    no tak, tylko ja te ze skrzynek "zjadam" na bieżąco :D muszę zmienić strategię i robić zapasy, jak za parę lat wdrapię się na 245 poziom, to będzie jak znalazł xDxDxD

kawusię porywam i znikam, miłego dnia :)

7. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

W miłym towarzystwie i z takim widokiem to ja skorzystam :)

Dzień dobry pochmurne, pogoda co posłałam na Polskę wraca ,czyli mam pochmurno i mokro i tylko 15 stopni
    Ale wiadomo jesień , ale liczę że jeszcze będzie cieplej
    Ze skrzynkami to u mnie tak.... niektóre otwieram dwa razy w tygodniu a niektóre rosną w zapas
    Miłego dnia

8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ho, ho Seba zaprasza nas na kawę do Paryża, pięknie, uwielbiam widok katedry od tej strony.:)
    U nas ciągle pięknie, słonecznie, kolorowo, ale wietrznie.
    Dzień dobry.:)

9. jagoda1953

W tej katedrze byłam, robi wrażenie
    Ela z tą pogodą to wczoraj się śmiałam, bo wiatr szedł na Polskę z naszej strony, i sobie myślę zaraz będzie u Was, a tu wczoraj patrzę a wiatr zawraca od strony ruskich i cały ten deszcz nazad do nas :) Z resztą całe lato szedł na Niemcy wiatr i pogoda ze Skandynawii i kręciło się to w kółko, dlatego tyle powodzi było eh wrrr

10. antonina-farmerska

Dziś pięknie, wczoraj mało głowy nie oderwało ,a lokalne brzozy dążyły przy podmuchach do poziomu.

Ostatnie edytowanie: 7 października 2021
  11. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Jak tak dalej będzie to zacznę tęsknić do zdalnych o_O-.- wiadomość za wiadomością od rodziców z pretensjami niewspółmiernymi do sytuacji... Mam dość po ostatnim tygodniu :sleepy: wyżaliłam się, to zmykam ;)

12. antonina-farmerska

Aniu ,swojego czasu pracowałam w szkole ,to tylko mogeCi współczuć.Zachowania rodziców są takie ,że miałam wrażenie ,że to dzieci ich wychowują a nie odwrotnie

13. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

No i tak to wygląda w tych przypadkach, które są teraz na tapecie :sleepy: Wcale mnie nie dziwi, że nie ma młodych chętnych do tej pracy. Fizycznie człowiek da radę, ale psychicznie ludzie nie wytrzymują. Patrząc po mojej szkole jak 50tki odejdą na emeryturę, to będzie tragedia, a jednak stanowią sporą część grona. No ale to temat na grubą książkę :p

14. antonina-farmerska

Dzień dobry,kawą zapoczątkujmy piąteczkowy poranek:)[​IMG]
    Miłego dnia .
    Mroki robią się powolutku .Wystawiłam piccolo czekam na zbiór z niecierpliwością:)

15. panoramaogrodnicza

Ach szkoła, szczególnie liceum, do tej pory mam koszmary senne.:cry:
    A dzisiaj kolejny cudny jesienny dzień, ja już po spacerze do przychodni i z powrotem, teraz czas na kawę i ogarnięcie farmy.:)

U mnie jeszcze wolniej.;)xD Do pikolaka brakuje jeszcze dwóch zasiewów.:)

Ostatnie edytowanie: 8 października 2021
  16. jagoda1953

Kawa oczywiście, nie inaczej

O szkole to lepiej nie wspominam, chodziłam na wsi do szkoły to stopnie były za worek jarzyn że tak powiem, a potem jak szli do liceum bo dobre stopnie mieli to tam nawet worek jarzyn nie pomógł, bo jak już się dostali to w trakcie nauki wyszło szydło z tego worka.
    Nie mam dobrych wspomnień ze szkoły, nie miałam worków jarzyn, a i tak do liceum poszłam i ani jednej 3 nie miałam na świadectwie , tak to wyglądało, trzeba się było naprawdę uczyć.
    Wywołałyście wspomnienia i te złe i czasem dobre.
    A w ogóle to piękne dzień dobry
    Życzę Wam fajnego całego weekendu

Moje picolo stoi na polu ...... no i dostałam Święto świateł

Ostatnie edytowanie: 8 października 2021
  17. panoramaogrodnicza

A co Wy śpicie przy sobocie?xD
    Wstawać, kawa na stole a za oknem piękne słońce.:)

U mnie niespodziewanie ewent się skończył, więc teraz wracam do tego ciągle niedościgłego celu, zgromadzenia po 10 tys. każdej mrocznej roślinki.;)

18. antonina-farmerska

Dzień dobry,nie śpimy mroki obrobione czekam na ostatni siew.
    Piccolo tym razem nie marchewkę tylko kijka dało:(
    Mój cel to 20 tyś każdej rośliny mrocznej:) i przynajmniej 200 paszy dla każdego zwierzaka w mrokach.

19. panoramaogrodnicza

20 tys. to ja mam tylko upiornego bakłażana.xD A o takiej ilości paszy to pomarzyć mogę.;)
    No ale teraz pełnia długa to może zapasy trochę się powiększą.:)

20. jagoda1953

Z koła nic nie wpadło to idę na piechte.... podpowiedzcie co jest w ostatnim plusie ??

Ja już dawno na nogach, robię buraczki do słoików, słońce świeci pięknie jest
    Teraz druga kawa dla nabrania energii do dalszej pracy

A zapasy idzie szybko zrobić

Życzę Wam fajnej soboty