panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Niesamowite, inne rejony, a paleta barw bardzo podobna.:)
    Ciekawa jestem jak Ci będzie szło z takim zastępem szerszeni.:) Tu ograniczeniem jest produkcja SN, w miśkach pasza.
    U mnie dwa drzewka kropelkowe i siedem neonowych miśków rozwiązują wszelkie dylematy.xD
    Cudne te zachody słońca.:)

U mnie czasu coraz mniej, więc dopiero teraz siadam do spokojnej kawy i do czytania poradników.:)
    Dzień dobry.:)

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

u mnie co zbior 344 szt a mam w odwodzie jeszcze 4 podstawy..przy premium + domki jest sporo zbiorow;)
    zeby miec w tym samym czasie tyle paszy to trzeba troche tyrac tu i tam.a drugi aspekt ..super pole bije jednak neona i to dosc sporo:p

3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Norbi a tak z ciekawości,jakimi dysponujesz zapasami sn, żeby tak naprawdę popłynąć z tym szarłatem?Z lotniskami i całą łąką drzew zbierasz na dobę trzy razy?

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

na chwile obecna mam grubo ponad 50 tys jednostek..jesli potrzeba to moge dac screen...;):)
    zwiekszyc ilosc nie problem...kazdy event dzieki niej robie wiec ograniczenie ich spowoduje szybszy przyrost.
    kwestia zbiorow..trzy raczej nie ..nie liczylem az tak dokladnie z tego wzgledu,ze praca mi nie pozwala na regularnoc odpalania premium..pracuje w systemie 4-brygadowym wiec ciezko to zrobic idealnie

5. antonina-farmerska

Norbi bez screenów, wierzę na słowo;).To ja przy moich 5 sztukach wielkich drzew sn zapasik uzbierałam całkiem spory, bo mam 10 tyś sn:)Tez robię eventy,może zdecydowanie wolniej od Ciebie ale nikt mnie nie pospiesza:)xD

6. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry Kochani dziękuje za prezenty :)
    Pięknie :)
    Taaa niby daleko od siebie a jednak widok zbliżony :)

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Pisałam przecież, że samochodów na "F" się nie kupuje... :p
    Kolejna rzecz, to pisałam, że ma być zgrabny ;) Potrzebuje auta, które wjedzie na parking podziemny, czyli musi mieć max. 190-195 cm wysokości. Zarówno ducato jak i jumper są za wysokie. Jak już to fiat scudo albo citroen jumpy. Albo jednak ten opel vivaro. Fiat scudo ma niestety jakiś wadliwy silnik (francuski).
    Na szczęście wypożyczalnie mają je wszystkie xD. Będzie czym jeździć, zanim cos sensownego znajdziemy ;)
    Ostatnio takim nowiutkim, spod igły zrobiliśmy jakieś 6 tys. kilometrów w ciągu 10 dni. Nie przekonał nas. :p
    Owszem, bardzo przyzwoity, ale w starszą bramę (kamienica) się nie zmieści, bo jest za szeroki... Chociaż mnie osobiście się podoba i ma sensownie zrobioną przestrzeń pasażera.

Rzeczywiście jak na razie ten konkurs wygrywa VW transporter.

Przepraszam, że tak z butami i samochodami, ale chciałam Zgredziowi odpisać ;)

Idę poszukać widoczków z wakacji, może coś znajdę :music:

8. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Bo to nowy. Większość dzisiejszych aut dostawczych próbuje udawać, że nimi nie są. Projektanci traktują je jak przerośnięte osobówki i wychodzą im straszydła. Albo funkcjonalne, ale brzydkie, albo ładne a do środka nic nie wsadzisz, bo wysokie, że musisz po drabinie się wspinać.

Wakacje są złe. Przekonuję się o tym każdego dnia w pracy, kiedy wszystko się wali i pali, a nie ma komu tego ratować :sleepy:
    Ale ja to sobie odbiję. Tak poukładam urlop, że w przyszłym roku przez miesiąc mnie nie zobaczą -.-

Ostatnie edytowanie: 17 sierpnia 2021
  9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

A jak wrócisz, to okaże się, że jesteś już niepotrzebny, bo skoro tyle czasu cię nie było i wszystko hulało . . . .:p

10. MOD_Zła

Znalazłam. Góry dla odmiany :)

upload_2021-8-17_20-2-47.jpeg

A potem trzy miesiące nadrabiania zaległości 8)

11. MOD_Zgredek*

Dam radę. Jeszcze nikogo nie zwolnili. Od półtora roku ciągle zatrudniają do mojego zespołu. A że jestem osobą, która uczestniczy w rekrutacji, to tak pokieruję rozmowami kwalifikacyjnymi, żeby zastępcy za szybko się jednak nie znaleźli :p

Trzy miesiące? Tyle to mi zajmie przeczytanie i poodpisywanie na zaległe maile xD
    Jak coś się sypnie w projekcie i paru osobom zacznie się palić pod siedzeniem, to potrafię mieć koło 50 maili dziennie + garść spotkań online.

12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Zgredku, dawno się tak nie roześmiałam czytając forum. xD:cry:xD
    Życzę Ci zatem czujności podczas rozmów i udanego urlopu (już przyszłorocznego). :) Wiem, że preferujesz górskie wędrówki, to już Ci zazdroszczę.:)

13. MOD_Zła

Czyli taki firmowy strażak Sam jesteś ;)

14. MOD_Zgredek*

Aż takźle to nie ma. Sam nie jestem. W zespole jest nas chyba 12 osób, z czego około 1/3 chwilowo gdzieś się rozbyła. Siedzą w zewnętrznych laboratoriach, albo na urlopach. Albo udają, że siedzą w laboratorium, a wylegują się na plaży ;)

15. antonina-farmerska

Dzień dobry:)
    Zapraszam na małą czarnąxD
    Miłej środy

16. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Oj taka kawa, to jest kawa , zabieram jasne
    Fajnego dnia życzę i szybkiego skończenia eventu

17. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Miłego dnia :)

18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Moje tęsknoty ..., już już miałam jechać, a tu covid nastał i wszystko się odwlekło.

Chętnie skorzystam, ale takie czasy nastały, że mam czas na kawę popołudniową.
    Dzień dobry.:)

19. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

dzień dobry
    miło was widzieć :)
    pozdrawiam i życzę miłego popołudnia:)

.

20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Co myślicie o pustym rzędzie , który jutro będzie do kupienia , trochę drogi jest , czy tylko mi się tak wydaje ?