panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jak to odgadłaś?

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Po Twoim majaczeniu ;);)

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

xDxDxD
    A żebyś wiedziała, że czas odpocząć.;)xD
    Ale jak tu odpoczywać, jak akurat trafiłam na gt, biegam po balonie w te i we te i zbieram co się trafi.:pxD
    Ja to skłaniam się do stwierdzenia Ewy:
    No może wszystkiego to nie mam, ale to najczęściej jeszcze niewysyłalne jest.:)
    Dostawczaka nie mam, ale dla Was wszystkich w prezencie przywiozłam trochę Mazur.:)

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Pięknie .

5. agucha31

ech no a może jednak coś?
    Piękny widok :)

6. MOD_Zła

Ja nie majaczę. Ja marzę. :music:
    Piękne te Mazury. Aż chciałoby się jechać :)

7. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Ładny i zgrabny a do tego niedrogi i w niskiej cenie. Masz wymagania :D
    Bardzo ładne i tanie są żuki. Tylko trochę trudno znaleźć coś w rozsądnym stanie ;)
    A z nieco młodszych volkswagen transporter T4 - nowsze niewiele się różnią wyglądem.

8. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dobry wieczór:)

9. MOD_Zła

O raju... kiedy to ja ostatnio żukiem jechałam... Dawno to było. 8)

Machnęłam się. Miał być z niskim przebiegiem.
    Wierz mi, bardzo dobrze poznałam już rynek. Wiem, już, czego szukam. I niestety, nie ułatwia mi to zadania. Powiedziałabym, że utrudnia.
    Muszę jeszcze wziąć pod uwagę dostępność serwisu i części. Żeby nie władować się jak kolega, który na naprawę swojego auta czeka już ponad dwa tygodnie. Bo części trzeba sprowadzić...
    Z VW jest jeszcze T5 i caddy maxi. Mercedes vito byłby spoko, ale serwis jest drogi. Jeszcze Opel vivaro byłby spoko. :)

10. agucha31

U mnie co prawda nie Mazury tylko podczas powrotu z nad morza ale foto chyba o podobnej porze było robione :)

hmmm no marzenia można a nawet trzeba mieć :)

11. MOD_Zgredek*

Pierwsze vito to z wyglądu VW T5 z trochę innym grillem i światłami. Premierę miały mniej więcej w tym samym czasie. Całkiem zgrabne autko tylko podobno dość awaryjne i lubiane przez rdzę. Przy nowszych vito designerzy trochę przesadzili. Światła bardziej pasują do jakiejś agresywnej osobówki niż do użytkowego dostawczaka.
    A vivaro nie kupuj. To w ogóle brzydkie jest :D

Edycja:
    Jeszcze caddy maxi. Tego w ogóle nie można nazwać dostawczakiem. To jakaś próba podróby. Coś jak berlingo maxi. Ot, kombi na sterydach.

12. MOD_Zła

Sam widzisz, że łatwo nie jest.
    Do tego dodajmy zasadę, że samochodów na "F" się nie kupuje. Czyli fiatów, fordów i francuskich.
    Caddy oglądaliśmy, ale rdza go tak żarła, że aż mlaskała xD

Czyli zostaje nam ten T4 lub T5...

13. MOD_Zgredek*

Jak fiat, to ducato. Ma wąskie światła, jakieś takie nieproporcjonalnie małe. Wygląda gorzej niż vw.
    Z francuskich to citroen jumper. I generacja wygląda całkiem znośnie. Niestety im dalsza, tym bardziej przestaje przypominać dostawczaka. Renault trafic. Tylko II. I trąci myszką, a III to jakiś kosmolot a nie samochód. Peugeot ma partnera. Całkiem ładne auto, tylko to jest taka klasa caddy, czyli z tych trochę mniejszych.
    Natomiast ford transit V... tego akurat bym nie skreślał. Bardzo przyzwoity wóz. Dałbym 4 na 5 :)

14. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

na chwile obecna mam ich 155 szt i chyba juz wiecej nie bede mial,ale i tak jest moc8)
    super pole z szarlatem dostanie podbicie 96 906 pd..teraz tylko odpuszczac jeszcze wiecej eventow i sprobowac przyspieszyc przyrost pd
    ....
    jedynym minusem tej akcji jest ograniczona ilosc wlasnej sn..z miskami nie ma tego problemu..no moze jedynie poswiecony czas na pasze;)

Ostatnie edytowanie: 17 sierpnia 2021
  15. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Bry przed końcem G&T :)
    Ktoś, czegoś jeszcze szuka, poza dostawczakami itp ;) ?
    A może DeLorevan spełni te wymagania :D?

Miłego dnia :)

16. antonina-farmerska

Dzień dobry:)
    Łukasz zdradź ,czego szukasz?

17. Miśkowo

Iza, nie mam jakiegoś konkretu na to G&T, zresztą już od dwóch edycji łapię w balonie, co mi się spodoba, na razie jestem skupiony na misjach siewnych i chyba przez to nie mam pomysłu na dalsze plany, więc nie wiem, co mi się przyda ;) (a i bardzo dziękuję za drzewko :D)

18. antonina-farmerska

To rzemiosło i pnącza:)I kombajn:)

19. Miśkowo

Dokładnie, wszystko stosuję ;)

20. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam
    Jak już pokazujemy fotki z urlopu to ja też
    Urlop, urlop i po urlopie

Fajnego dnia Wam życzę

....norbi... Twoja farma szaleje :) Gratulacje za chwia bydziesz na szczycie :)