panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nie no... Misję to pewnie i ja machnę;)

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ach róże karnawałowe.:) I pomyśleć, że drzewiej sama smażyłam takie cuda.:)
    Wróciłam do domu, zabieram się za królową.;)xD

3. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ja też :)- i nawet wolałam się z tym pobawić niż z faworkami , bo ładniej wyglądały i można je było nie tylko dżemem, ale i kremem lub czekoladą przystroić.
    Do królowej póki co jeszcze nic nie oddaję, ale u Walentego zrobiłam już kilkanaście gierek, tylko że przymula strasznie nim na planszę wpuści - do sklepiku też się naczekałam, ale jakoś w końcu udało się zakupić jedną Piccolo.
    Zaś z tej wygranej w romantycznościach ,,inwazja robali,, mi się trafiła (przyspieszyłam za floreny bo Mietka niecierpliwa tych 5-ciu godzin by nie wytrzymała)
    - tej już przyspieszać nie będę, akurat równo z ewentówką na farmie dojrzeje więc sobie poczekam.
    edycja;
    no dziś mam dzień chwalenia :p
    jeszcze taką niespodzianką mnie uraczono
    :inlove: - coś około 20 skrzyneczek z SG tak sypnęło - pierwszy raz w całej mojej karierze na takie bogate skrzynki trafiłam - oby nie ostatni ,bo do misji jeszcze sporo hitów muszę dokupić
    - produkować nie ma kiedy.

Ostatnie edytowanie: 11 lutego 2021
  4. panoramaogrodnicza

Akurat tym razem opóźniona ewentowo jestem i w walentynkach i w królowej, ale myślę, że powolutku, pomalutku i ugram co będę chciała.xD;)
    Pięknie, lubię takie widoki.:)

Ja ostatnio zagoniona, a gdzie reszta? Naprawdę w zaspach siedzicie?:oops::cry:xD
    Jutro GT się zaczyna, powinno być gwarno jak w ulu, a tu cisza aż dzwoni. Ann zaginęła, nie ma kto postawić słupa, ani założyć dynamicznego, prywatnie też nie zdradzacie tajemnic, czego poszukujecie, no koniec świata.:cry:xD
    No to kto pierwszy? Czego szukacie, co oddacie, czym się wymienicie?

5. krasnoludek10

Moja lista spod sygnatury... Nie wiem, czy aktualna.. Ale na razie nawet nie mam czasu sprawdzićxD

olgs3 i antonina-farmerska lubią to.
  6. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Tylko na tydzień ;)

Masz farta właśnie dotarłam - mało nie zamarzłam :cry: IC tylko 1h opóźnienia, ale dotarłam- poczytam i na weekend zostanę ;)

Słup już wisi - ogłaszajcie się :D

https://board-pl.farmerama.com/threads/słup-ogłoszeń-g-t-luty-2021.80028/

Dobry - lodowato - śnieżno -wietrzne :)

7. panoramaogrodnicza

Taki trochę średniawy ten Twój żart.:oops:
    O dobrze, że jesteś.:)
    Nic mi nie mów, ja tak zamarzałam, że aż się pochorowałam, szczęśliwie smaku i węchu nie straciłam.;)xD
    Musisz się rozgrzać, kocyk, kołderka, kominek i likierek drobnymi łyczkami.;)
    Super, że słup wisi.:)

8. krasnoludek10

To nie żart, tylko smutny fakt:( Złą emotkę wcisnąłem:( Powinno być ":cry:".

9. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)
    Piątek znów mnie zaskoczył:)Już piątek?[​IMG]

10. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Bry zmęczone :)
    Mnie też zaskoczył, ale chciałbym aby jak najszybciej minął, mam dosyć tego tygodnia.. Kocham zastępstwa za inne osoby:mad:
    Mimo wszystko, oby to był jak najmilszy piątek:)

11. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Łukasz nastaw się pozytywnie, będzie wtedy łatwiej przeżyć to zastępstwo. Sama ostatnio miałam takie, bo zachorowała koleżanka. Nawał pracy w stresie w tempie, którego nie lubię plus tupiący tłum zniecierpliwionych ludzi potęgował go. Wtedy pomyślałam, że farma czeka na mnie i wszystko jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki minęło:)

12. panoramaogrodnicza

Mnie też ostatnio piątek zaskakuje.;)xD
    Marzenia piątkowe mam, ciekawe czy się spełnią. Na razie pierwsze, żeby się porządnie wyspać, właśnie się spełniło.;)xD
    Z drugim, żeby zbiory poranne były bez przelogowania, niestety było już problematycznie.:oops::cry:
    Dzień dobry.:)

13. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

ale ziąb nie [​IMG]

Dobry [​IMG]

latamy ?

no właśnie
    powinien ktoś dać dobry przykład ;)
    naprawdę ułatwia to szukanie gdy napiszemy na słupie co się chce pragnie żąda ;)

Czemu się pieklisz

machnij ręką i miej na to '' wylane '' :p
    i daj
    szczególnie
    e co winni nowy farmer, czy powracający z daleka , czy taki biedny np hlnrys xD

a propos ''przyjmę wszystko ''
    e , za niskie standardy
    określ się
    lata na grze i forumie zobowiązuje

to co słać ;)
    Aż tydzień

Ela tak krzyczała o słup a dalej nic nie powiesiła

zresztą ostatnio mało kto się chyba już bawi , potrzebuje, czy dość bogaty na wymianę :sleepy:

dobrze że balon lata
    lubię szperać szukać
    a szczególnie znajdywać ''perełki '' :pxD

Ostatnie edytowanie: 12 lutego 2021
  14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dzisiaj zrobiłem drugie podejście do zbierania bez kuponów.
    Ponad pół godziny.
    Odrzuca na samym starcie.
    O ile animacje pnącza jeszcze są zjadliwe, o tyle ptaszarnia na wybiegu doprowadza do pasji.
    Po kilku klikach nie widzę co zebrałem, a co nie.
    Gra ma opóźniony zapłon, co doskonale widać na zagrodach.
    Najpierw zbieram wszystkie, potem jadę pasza, woda, pasza woda.
    I niby wszystko cacy, ale jak daje szybkie pojenie, to widać ilu zagród nie załapała.
    A i to nie zawsze, bo czasem opóźnienie jest na dyle duże, że na pojeniu wszystko gra,
    Dopiero przy zbiorze widać, że w miejsce pojenia załapała pasza i zagroda jeszcze dochodzi.
    Wyłączyli animacje na łąkach, więc dlaczego tego nie zrobią na wybiegu i na pnączu?
    Przecież to taki sam mechanizm.
    Zakładam celowe działanie (w wiadomym celu), a raczej jego brak.
    Często przy odpaleniu klienta mam info o aktualizacji (update).
    Co zostaje nadpisane?
    Klient, gra?
    BP wrzuca mi jakieś pliki i nie ma na ten temat żadnej informacji.
    Gdzie changelog?

15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Kawkę wypiję i znikam .
    W niedzielę urodziny córci wyprawiamy , zakupy trzeba zrobić .
    Pamiętacie Mikołaja , 4 latka wczoraj skończył , rośnie jak na drożdżach słodziak i ciągle uśmiechnięty , pogodny , po babci to ma .

16. AnnDżelina

Pewnie że latamy- a co mi pozostało :cry:tam to widzę co kto chce i mam albo nie mam - zwykle mam w marzeniach, ale co tam xD

póki co obczajam eventy - znaczy się rozsiałam xD:cry:- ktoś już wykupił cały sklep walentynkowy?
    Bo jakby tam ktoś biegał w kółko po planszach i nie miał co już brać to itemki może weźmie - ja chętnie bym przyjęła, bo na pnącze to chyba zdążę nie?

Bonusów brak kręciłam kołkiem -.-

Będę latać za drzewkami, modrosójkami i nie wiem co jeszcze, bo nie zdążylam się obudzić farmowo jeszcze.
    Wystawiłam jakieś tajemnicze, może się urodzi coś czego szukam.

Ty dalej będziesz zwierzaki ganiać jakieś?

o petardach nie wspominam wszyscy szukają to wiadomo xD

Przede wszystkim to zobaczymy jak to wszystko będzie działać jak włączą. Ostatnio miałam popsuty balon, oferty zawieszone wisiały nie dało się nic zrobić, nie pisałam do PT ciekawa jestem czy się naprawiło jak wyłączyli czy oddadzą mi balon uszkodzony nadal :cry:

Faktycznie ciągle coś tam w nim poprawiają kilka dni temu hulał super aż miałam pochwalić gościa, ale myślę sobie, że jak pochwalę, to zaraz fochy będzie strzelał :p
    Choć i tak strzela :oops:
    Po ostatniej aktualizacji, znowu się zwierzaki popsuły - w sensie gotowe/ nie gotowe :p- ja mam dźwięki wyłączone, jak one tam wyją głodne, to ja nie słyszę ani nie widzę xD:cry:
    Itemy które się wyczerpią są gotowe zauważyłeś - no dla mnie może zostać xD np. takie "ognisko zimowego przypływu- jak sie wyczerpie ładunkowo to smoczek wyskakuje xD

Ale i tak czy z lepszym netem czy gorszym na starym zasłużonym lapku sporo hula - w sumie wszystko co chcę i co mi potrzeba- prócz farmy, nawet na kliencie :(

Rany jak ten czas leci o_Oa my wciąż takie same :D- super i niech rośnie zdrowo nasz słodziaczek - poczekamy, aż zacznie farmerować xD

Dobry :)

17. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Kawa musowo na to zimno

Dzień doberek

Czy będę oryginalna jak powiem że zbieram parasolki ?? :) i różne tego typu.
    To co mi brakuje na pnącze to przesłać się nie da, musi mi samo ze skrzynek wylecieć.
    Nowości się nie da przesłać.
    Sama nie wiem, zawsze wychodzi w praniu jak się to mówi.

Pod tym co napisałeś podpisuję się rękami i nogami :)
    Mam problemy z farmą małe, ale wczoraj o 21.00 to już porażka, nie dało się wejść, musiałam na kliencie zbierać. Dziś też na kliencie bo nawet wody nie szło kupić.

To na tyle i życzę Wam spokojnego piątku

18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

No mnie jest trochę więcej , tzn przytyło mi się ..:)

19. AnnDżelina

Aj tam to jest akurat ruchome ;)jak pory roku xD;)
    Przez pozamykanie w domach, to większość ma ten trend- wiosna przyjdzie więcej się wychodzić będzie.

Ty jesteś energiczna osoba, nie siedzisz, nie leżysz, ciągle coś działasz i to jest najważniejsze:D

20. panoramaogrodnicza

Nic mi nie mów, nie tylko na dworze, w domu też komfortu nie ma.:sleepy:
    Latamy, latamy, tylko czego szukamy?;)xD
    Ela jak zwykle o innych myśli najpierw, jest słup, możecie wieszać.:)
    A ja? A ja na razie na etapie redagowania jestem.:pxD
    U mnie też tak działa, aż dziw, że u kogoś działa płynnie.o_O
    BP pracuje nad tym, żebyśmy się do tego przyzwyczaili.:pxD
    A pewnie, że pamiętamy, jakie to były fajne czasy, jak przychodził na świat. Ucałuj Mikołaja od wirtualnych cioć i babć.:)
    O to razem będziemy ścigać się z czasem.xD
    Czy masz kwieciste na wymianę?:pxD