panoramaogrodnicza

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by panoramaogrodnicza, May 21, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Ten utwór w ogóle nie nadaje się na ognisko, niezależnie od wykonania - nie ten repertuar :)
    Ale nie o to chodzi. Piosenka jest świetna, gra i śpiew tej pani też nie najgorsze. Jakość nagrania kuleje, ale to inna sprawa. Chodzi o to, że wykonanie jest kalką. Kolejnym - setnym, tysięcznym wykonaniem na jedno kopyto. Nie wnosi absolutnie niczego nowego.

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A co Ty taki poważny dzisiaj? -.-
    Przecież jak to mówią

Może ona wcale nie chciała nic wnosić?;):)
    A tak na poważnie to masz rację o dobry cover jest niezwykle trudno. :)

3. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Bo prawdziwy talent to dar, nie zawsze dobry głos i technika i inne takie idą z nim w parze ;)

No nie ma mowy - wtedy to był prawidziwy rytuał ;)

4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Straszny ma dziś humor może przez te farmiaki :)
    Jakoś nie lubię coverów ...choć są niektóre zachwycające ...lepsze od oryginału
    Raz dawno ,to się o cover posprzeczałam z koleżanką a chodziło o piosenkę ''Impossible'' no nie dała sobie wmówić że oryginał śpiewa Shontelle a nie James Arthur . I jak dla mnie ona to śpiewa cudnie :inlove:

5. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ludzie są morze jest ognisko piesek gitara :inlove: też i ciut inny klimat
    tuptam do łóżeczka Papatki

6. MOD_Zgredek*

Bo urwałem w aucie wycieraczkę od szyby i jutro jestem u...domowiony >:(>:(

7. agniecha$

Oj no ale jutro wolne jest to chyba dobrze że w domku :)

8. MOD_Zgredek*

miałem inne plany :(

9. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Akurat ten konkretny utwór już został tyle razy przerobiony, że prawie niemożliwym jest zrobienie czegoś, co zainteresuje. Aczkolwiek po śmierci Cohena pojawiło się tych coverów jeszcze więcej, a mnie zainteresował jeden, zespołu Pentatonix. Kojarzycie Audiofeels? Oni też wykonują muzykę samym śpiewem, bez instrumentów. Może komuś podpasuje :) Do tego idealnie się uzupełniają - jeden jest bardzo głębokim basem, inny barytonem (chyba), a inny kontratenorem - tutaj wchodzi na dźwięk D5, który jest obłędnie wysoko jeśli chodzi o mężczyzn przy rejestrze piersiowym. Nie wiem czy coś zrozumieliście, ale co tam, macie xD

Po prostu w ich wykonaniu doskonale słychać to, że znają siebie i swoje warunki wokalne na wylot i stanowią całość. Chociaż byłem zawiedziony, jak jedno ich wykonanie na żywo polegało na poruszaniu ustami :(
    Bardzo trudno jest nagrać coś odtwórczego wbrew pozorom ;)

O, proszę jaki klimat nam się tu wytworzył :D Niestety, ale wśród dużej ilości mojej znajomych ognisko oznacza wypicie takiej ilości alkoholu, żeby nie pamiętać, co się robiło. I to akurat jest smutne jak dla mnie, ale na szczęście nie wszyscy tacy są :) Uwielbiam szalone wyprawy, więc też jestem trochę niedzisiejszy xD

10. MOD_Zgredek*

Prawie niemożliwe to nie to samo co niemożliwe i akurat to wykonanie, które pokazałeś, jest przykładem świetnego coveru :)

11. agniecha$

Nie smuć się [​IMG] będą inne dni i można to co zaplanowane przełożyć ... wiem , taka złość pozostaje że nie wyszło .

Nie tylko przy ognisku ten alkohol . Kiedyś imprezka w domu paluszki ,kanapki , oranżada i jakieś winko wermut :) i zabawy tańce i super się bawili wszyscy , teraz tylko litry procentów inaczej nikt się nie bawi , jeżeli w ogóle to można zabawą nazwać ...

12. MOD_Zgredek*

tak właściwie to... z okazji że po piątku jest sobota i że w okolice Tarnowskich Gór mam niedaleko... xD

13. agniecha$

xD nie planuj , lepiej nic nie planuj

14. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Właśnie dlatego użyłem tego słowa prawie :)
    Ostatnio poszedłem do znajomych, takich typowych pijusów :p Ale jak wszedłem, to nie mogłem wyjść z podziwu: grali w Uno, jedli paluszki i popijali piwem. No nie mogłem wyjść z podziwu, że jednak się da, bardzo dobrze się bawiłem wtedy :) Tak że się naprawdę da, tylko nie wiem dlaczego, ale większość ludzi w moim wieku uwielbiam się upijać do nieprzytomności i później chwalić jak to oni się nie "nabawili" poprzedniej nocy, bo nic nie pamiętają... Zarówno 18-stki te na trzeźwo, jak i te nie do końca wspominam bardzo dobrze :)

15. MOD_Zgredek*

Po sobocie jest niedziela, a po niej poniedziałek, wtorek i cała reszta tygodnia. I nie muszę specjalnie nic planować, żeby wiedzieć, że od poniedziałku do piątku mam w te okolice jeszcze bliżej xD

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

To faktycznie, jest powód. :( Taakie plany wzięły w łeb.:cry:
    Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ....;):)
    A tak w ogóle to dzień dobry :D

17. KarinkaP

KarinkaP Chodząca legenda forum

18. kaniape4410

Dzień dobry ;)
    u mnie słoneczko, mrozik, kapkę śniegu ;) i w perspektywie wolny dzień w który nic nie muszę ;)
    Czego i Wam życzę ;)

19. agniecha$

Dzień dobry
    Widzę ,że już nie śpicie i niecierpliwe czekacie na start eventu ,to aby szybciej nam ten czas zleciał zapraszam na [​IMG]
    Mam nadal wszystko w zawieszeniu na farmie ;) i nawet cebula już urosła na super polach i w stodole 600 baterii i jeszcze nie wiem , czy robię ten drogi event :(
    Miała być zabawa a tylko się wściekam [​IMG] ten sklep jakiś dziwny , towar niby jest a nie wiem co mam wybrać [​IMG] i ta drożyzna no szok .
    Wczoraj wsadziłam sobie od oaz wrony ale tylko tak dla zabawy z nadzieją że wyskoczy ''wrona czarownica'' jedna brakuje i bym miała różowiutką zagrodę oh . No ale niestety nie wylazła czarownica ,pewnie za bardzo ją skropiłam perfumami ;) xD

Wszystkim których być może pominęłam z gratulacjami za zdobycie poziomu czy misji czy dobrego przeskoku w oazie: [​IMG]

20. kaniape4410

Posiałam na noc goździki i melony i nic nie ruszam.. Co zrobić.. A w stodole mam całe 0 baterii, musiałam je całkiem skutecznie unicestwić w ostatnim utylizatorze. Więc można rzec - że zaczynam od 0 ;) Nie mam jakoś specjalnie za dużo roślinek najdroższych, coś tam wyskrobie, ale na pewno nie poświęcę zwierzaczków ani produktów.. A że nagrody długoterminowe nie zamierzam tym za bardzo się przejmować ;) Będzie co będzie ;)
    A kawa się przyda, jak zawsze porankiem ;)