panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Błąd jakiś jest , może się przeloguj ?

Lista się cofa do początku wszędzie , nie tylko na targu .

2. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Może to są znaki ostrzegawcze z uwagii na pogodę i mróz właśnie :D
    Ogólnie lubię fokus, leciało Patrol Tatry a teraz Rolnicy Podlasie, ale przełaczyłem na Jasia Fasolę i też Galileo, tak pstrykam ;)
    Zaraz rosołek a potem na spacerek (może i zjeżdzanie na worku) a potem skoki narciarskie, taki mały plan :p
    A na ciasteczko zapraszam, bardzo dobre :D

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Uwielbiam Jasia Fasolę - nieważne czy film, czy bajka:p:D

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To nie do przyjęcia.
    Taki znak przy łące na głównej mapie mógłby być przydatny.
    Gdyby występował wtedy, gdy mamy na danej łące coś do zebrania, podlania nakarmienia.
    Itemy często mamy przesłonięte i nie widać gotowości do zbioru, karmienie i pojenie nie zawsze załapie.
    Taki znaczek mógłby być przydatna informacją.
    Oczywiście dla niezmechanizowanych, bo kombajnistom, to lotto.

5. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Dzisiaj było Jaś Fasola: jedzie do miasta. Tak jak Samych Swoich można oglądać bez końca :D
    Lubię się pośmiać :p

6. xBabciaEwa

Bardzo to męczące .

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

xDxDxD
    Jednym słowem BP dba o moje bezpieczeństwo.;)xD
    No proszę, ile to fajnych zastosowań może być.;):)

Nic mi nie mów. :mad::cry:Kończę ewent i chciałam ustawić kilka itemów na polu, tragedia, nie dość, że cofa, to jeszcze nie ustawia wg polecenia "czas".:(

8. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

w tej nowej farmerskiej rzeczywistości, w której jednak roi się od błędów, nie ma nic pewnego
    do tych, które pewnie "zostaną" (enter, cofanie się list wszelakich, brak sortowania wg. ilości PD, itemy zasłonięte ramką z własną nazwą i wiele innych....),trzeba będzie się przyzwyczaić
    inne pewnie naprawią - wczoraj BP zapamiętale działało na rzecz Unity, albo oszczędzało na serwerze....

solidnie pomaga czyszczenie pamięci podręcznej (cache) - szczególnie jeśli "obciążyliśmy" włości bonusami wszelakimi
    przed zbiorami i planowanymi przejściami z jednego obszaru na drugi lepiej szybko się wylogować i zalogować ponownie - mniej czasu spędzimy podziwiając ramkę "strona nie odpowiada"
    często kolejny obszar ładuje się przez ok. 1 min, ale po tym czasie nic z tego nie wynika - obszar się nie otworzył, a kolejny >klik< znowu uruchamia licznik czasowy
    i tak wkoło Macieju
    Chrome lepiej sobie z tym radzi niż Firefox - zwiechy krótsze !!
    przynajmniej u mnie

Ostatnie edytowanie: 17 stycznia 2021
  9. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Fajnie lekki a ja mam +5

Ja mam śnieg tylko realny

Na samej górze nie zbierzesz (wysokość oazy) zakrywa cały item czy drzewko, bez szans na ręcznym jesteś

Miłego dnia , fajnej niedzieli

10. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Rano -7, teraz może trochę mniej i świeci słoneczko, pięknie to wygląda :D i nawet jakieś odwiedziny miałem, fajnie, że na śniegu nie ukryją się ślady xD

11. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Obecnie korzystam, z trzech przeglądarek firefox najwolniej ładuje stronę ,cały czas trzeszczy info,że strona ją spowalnia,EDGE w miare niezłe ,ale zdecydowanie najszybciej jednak chrome.
    Mam szybki internet światłowodowy i komputer syneczka, który po nim odziedziczyłam,dziecinka wybrała szybszą kartę graficznąxDi więcej RAMu

Jakieś kocię do Ciebie zawitało:)

12. xBabciaEwa

Może czas innej gry poszukać , bo zanim oni to opanują , to potrwa , jeśli dadzą radę to naprawić .

13. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

Iza widzę znasz się :D może uda się go uchwycić :p oby tylko to nie Ryś??

14. xBabciaEwa

Ja marudzę .?
    Ciągle piszę , że u mnie wszystko gra .
    Muszę trochę , bo mnie nie będą lubić na forum .

U mnie -8 , słońce świeci , cudnie jest .
    spacerek po południu zaliczę .

15. KsiądzxD

KsiądzxD Ambasador forum

O jednak Babcia odczytała, bo się zorjentowałem, że dałem post pod postem a nie ogarnąłem jeszcze jak ich połaczyć :p
    To cieszę się, że wszystko gra :D i na pewno każdy Babcię Ewę tu lubi :inlove: miłego spacerku :)

Zbiory zebrane :) kolejne o 18 ;)
    Ela to o której będziesz? może na skoki wpadnij pooglądamy? wstawiłem jeszcze na szybko kolejne.
    A na razie, za jakieś 30 minut na spacerek i górka po drodze, sprzęt już w gotowości :D
    Do usłyszonka :D

Twoje posty połączyłam w jeden ponieważ reguły naszego forum nie dopuszczają dodawania kilku postów jeden pod drugim.
    Jeśli chcesz odpowiedzieć na posty kilku Graczy to najpierw wybierz te posty klikając przy każdym "Odpowiedz", następnie napisz w poście swoją treść a na końcu kliknij "Dodaj odpowiedź".
    Zapoznaj się proszę z >>tym poradnikiem<<, a >>TU<< można poćwiczyć.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 stycznia 2021
  16. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ja gram na kliencie, trochę to wolno idzie ale nie będę narzekała inni mają gorzej.
    Eeeech te sówki nie chcą wylatać, dziękuję Iza chyba wiesz za co.
    Przygotowania skończone, teraz czas czekać na następny event.

17. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Olga za póżno zorientowałam sie ,że dziś prezenty trzeba rozesłać :)Ja tez czekam na następny:)

18. krasnoludek10

Okej, ja już zapominam po połowie dnia... Czy moi sąsiedzi mogą przypomnieć mi, czy wysyłałem im już prezent? Wystarczy, że napisze to 1 osoba, bo zazwyczaj robię to hurtowo. A jak przyjdą zbiory, to pewnie znowu zapomnę zajrzeć do sąsiadów...

19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Najgorsze, że człowiek nie zna dnia ani godziny, raz unity tak się przebierze, że przy podstawowych czynnościach nie poznasz czy to unity czy może flash wrócił, a następnego dnia rozrywka z owieczkami. A co do błędów to ciągle mam dużą nadzieję, że poprawią i enter i suwaczek i sówki i cofanie i sortowanie i koło fortuny i ..... i dużo tego jeszcze.;):)

Muszę to zapamiętać i wypróbować, bo dzisiaj to właśnie nieustająco liczyłam to wkoło Macieju.xD:cry:
    U mnie też Chrome sprawuje się najlepiej.:)

Ryś, to ryś, a to nie wilki podchodzą?:pxD

Jak masz napisany post to klikasz w polecenie "edytuj"(na dole postu) i dopisujesz co chcesz.:)
    A dobrze, wpadnę na skoki, ciasto pachnie, trudno się oprzeć. Dawno nie byłam na plebanii.;)xD
    Widzę, że spodziewasz się wielu gości, to ja kilka buteleczek przyniosę.:pxD
    E na nawożenie to jeszcze za wcześnie.:pxD
    Też mam z głowy, w sumie sam się zrobił, do śniadania, do obiadu i do kolacji.;)xD
    Teraz kilka dni luzu.:)

20. krasnoludek10

Mówisz, Elu, że to taki wilk w owczej skórze:pxDxDxD???