panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Ewuś, bardzo dziękuję, tak się składa, że dziś nieomal jestem pół roku po urodzinach i pół roku przed kolejnymixD:)

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie na super polach rosły, nie liczyłam tym razem, a pięknie urosło tylko o 9 za dużo.:)
    U mnie -3 było, w sumie to już czas na zimę.:)
    Byłam przekonana, że kawę postawiłam koło Łukasza, teraz wchodzę, a tam rogaliki jeszcze stoją, a ja się nie poczęstowałam,:cry:
    wczoraj tak samo w ewentowym było, napisałam odpowiedź wydawało mi się, że pod postem, dzisiaj patrzę a to 5 postów dalej.:oops:

3. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

hej :) patisona dopiero wieczorem rozsiałam :wuerg:nie wiem czemu roslin nie widziałam :p
    w TOPie chyba nie startuje :p bo znowu mnie za drzwiami zostawicie :D ale bede naszym goraco kibicować :)

4. Miśkowo

Danusia, nigdzie Cię nie zostawimy, tylko będziemy starali się ciągnąć w górę :)

Czyżby się wzięli za łatanie wora, bo mnie wywaliło?

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Oj tam , na życzenia nigdy nie jest za późno .:)
    Może przyjść , lepiej niż te deszcze i pluchy .

6. Miśkowo

No i jest fotka :D

A pewnie, dlatego raz jeszcze dziękuję :)

7. xBabciaEwa

Będę wszystkim kibicować .

8. panoramaogrodnicza

I jak wysoko się uplasowałeś.;)xD

9. Miśkowo

Ewa, dziękuję :)
    Będziesz też wrzucać do wora?;)
    Prawda? Sam się zdziwiłem, a teraz zmykam na inną pozycję z siódemkami i może trochę tam posiedzę ;)

10. xBabciaEwa

Po powrocie do gry myślałam o wszystkim , tylko nie o dożynkach , więc tym razem popatrzę i nacieszę się waszymi wynikami .

11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)
    A no miałem:p Myślałem, że komuś przypominałem na sowęo_O A roślina mi do gustu nie przypadła, bo nawet nie wiem jak opisać jej kształt:p A za życzonka wszystkim bardzo dziękuję, od razu ryjek się cieszy:D

Miśkowo - no widzisz:p Jednym nic nie musisz mówić i wiedzą kiedy Misiek ma urodziny a drugim powtórzysz 1000 razy i w natłoku codziennych obowiązków zapomną;) Ale rozumiem ich całkowicie.. Też czasem mam tak trudne zadania, że nie wiem w co rękę włożyć albo nawet nie pamiętam jak się nazywam:oops: Na szczęście piątki są luźniejsze, bo z tej algebry to ni chu chu nie rozumiem:p Jakieś homomorfizmy i inne badziewia, ćwiczenia wyglądają jak wykład... A na nagrody w Dożynkach zerknąłem 1 okiem i stwierdziłem, że jestem za cienki Bolek na nie oraz że mi się nie podobają:p

Ostatnie edytowanie: 26 listopada 2020
    agucha31 i misiek1978 lubią to.
  13. xBabciaEwa

Wszystkiego najlepszego Tomek .
    Termometr opada u ciebie , nie grasz .

14. krasnoludek10

Grałem w październiku, teraz muszę to godzić ze studiami, Ewa a nadrobić miesiąc notatek nie tak łatwo:( Zwłaszcza jesienią i zimą...

Ostatnie edytowanie: 26 listopada 2020
  15. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Witaj Ela :). Odpowiem na sowę w Twoim domku bo może to jeszcze kogoś zainteresuje.
    Doktor wyszedł zza kozetki i ustawił kosy na 77777777. Wpłaciłem licząc na to , że dołączą inni i policzymy się
    ile nas jest. Może zrobi się pięknie do czego zachęcam.

16. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Jaki z tego morał? :p

Działaj tak w życiu, by to inni Ci przypominali, że masz urodziny a nie Ty im.

Zdrowia i dojrzałości życzę :)

17. panoramaogrodnicza

:cry:xD:cry:xD
    Myślałam, że to może to oazy za 1SP będą, poleciałam poczytać, a tu kasa ciągle potrzebna.:(:cry:
    No cóż ja podziękuję.:)
    Widać tylko myślałeś.:oops:xD

18. krasnoludek10

Pewnie mi się przyśniło, EwaxDxDxD Szkoda tylko, że rozwiązania zadań mi się nie śnią:p

19. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

kiedys mnie Ann ciągła ale nie dała rady :D za cięzka byłam :cry:xD
    no widzisz brawo :D i jak ja mam startowac :wuerg: zostawicie mnie
    no to wszystkiego najlepszego Tomuś :D

20. krasnoludek10

Dzięki wielkie, Danuś:D Po miesiącu, ale jak to mawiają... Lepiej późno niż później:p Tylko teraz mam dylemat jak to traktować... Czy jako życzenia na ten rok czy już na kolejnyxD