panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pięknie Ci idzie. :)
    Mnie wczoraj starczyło czasu jedynie na zrobienie ewentu, może w piątek się pobawię jak będzie BB.;):)
    Widok jak z obrazu.;):)
    Dopiero dzisiaj i to w południe dotarłam do Was na kawę.:)
    Powieść w odcinkach mogę zacząć pisać o naszej służbie zdrowia.:cry:
    Widzę, że Ewa w pięknym stylu osiągnęła równe 500.:)
    Gratki Ewuś, teraz już tylko 500+.;)xD
    Dzień dobry.:D

2. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Goni mnie coraz szybciej :)

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzięki .
    Nareszcie się wdrapałam na tą 500 - kę . Nie wiem co dalej robić z wyspą , muszę to przemyśleć .

E tam zaraz goni , miałam cel i go osiągnęłam , jakoś mi się humor poprawił dziś .

4. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

No ja mam 552 to nie daleko już, a otwarłaś już całość tej nowej części ?? Ja jeszcze nie, bo spłukałam się z farmerek na itemy

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wykończ ją!xD:cry:xD
    Ja na cały miesiąc dałem na całej wyspie najmocniejsze itemy i wbiłem brakujące 120 poziomów.
    Nic nie siałem i nie hodowałem.
    Tak trafiłem że ewentów wyspowych nie było.
    Teraz na spokojnie działam, a na pirackiej stoją itemy.skrzynkowe

6. xBabciaEwa

Też mi zabrakło farmarek , ale nadrobię to jutro .

7. panoramaogrodnicza

Zrobisz jak będziesz chciała, ale koniec niedaleko, a ładnie Ci idzie. Ja bym szła za ciosem.:pxD
    Też wystawiałam itemy ale tylko wtedy jak nie było ewentów. Dla mnie ewent rzecz święta.;)xD

8. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ech jakieś cuda u mnie na fermie :cry::cry:

9. xBabciaEwa

Ładnie to zabrzmiało , ale moich drzewek nie usunę , mowy nie ma .
    100 poziomów , to daleko , ale będę próbować .

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Doberek :)
    Moje kochane Włochy:inlove: Tęsknię za nimi:(

Ela - nie Ty jedna możesz napisać powieść w odcinkach o naszej służbie zdrowia.. Ja to nawet chyba kilka mogęxD

misiek1978, xBabciaEwa oraz olgs3 lubią to.
  11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Nie narzekaj w stolicy to macie jeszcze jakiś wybór, nawet na rehabilitacje, a u nas od wiosny nie ma nic- jedyny szpital w którym jest też przychodnia i specjaliści nie tylko dla miasta ale i okolic- a w zasadzie to byli kiedyś :pzostały puste oddziały :cry:lekarzy brak- sporo samo odeszło przez zarządzanie, innych się pozbyli, bo chcieli leczyć :cry:

Źle się działo po zmianie dyrektora - kolejnego a potem przyszedł Covid i genialny u nas taki jeden, co to na Nowogrodzkiej też często siedzi :mad: postarał się o jednoimienny szpital- te kilka miesięcy załatwiło placówkę na amen, ludzie nie mają się gdzie leczyć, inne przychodnie to stoją jako budynki, powstała słynna grupa- było nawet w tv o tym głośno- pomagająca jak może - mieszkańcy się jakoś skrzyknęli, ale to działania na chwilę.
    Po decyzji, by placówka wróciła do dawnych przyjęć zamknięto 2 oddziały i mamy decyzję, że no oczywiście nasz jedyny szpital w mieście będzie nagle jedynym dla całego województwa:mad:choć stolicą to my nie jesteśmy, komunikacyjnie mamy za ciasno, by do nas wszystkich zwożono i nie ważne, że inne miasta w woj, mają kilka placówek i kilka szpitali- u nas jedyny dostęp do lekarzy i pomocy medycznej zamknięty.
    Ja się zastanawiam co by zrobili gdybym poszła z gorączką- z miejsca mi wpiszą Covid?
    Prywatnie to pytałam co by było gdybym miała gorączkę?- bo mierzą na wejściu- nie zostałabym przyjęta:sleepy:

Ty wiesz że u nas były ankiety w których musiałaś przyznać że podejrzewasz że masz Covid, w sensie tak były sformułowane/ zatytułowane że nie było wyboru, jak w tych prawidłowych standardowych,
    że miałaś styczność i że w ogóle na pewno go masz, bo tylko z Covidem Cię przyjmą do zbadania- masę osób na Sor u nas się przyznało i statystyki poszybowały- ankietę zmieniono dopiero po ujawnieniu w mediach- sporo danych brano z ankiet a nie z testów:p

Jakoś testy są nadal dla "wybranych":sleepy:
    ...
    Mamy codziennie rano i wieczorem statystyki z Covidem a gdzie są statystyki z grypą,?

Gdzieś tam czytałam że we wrześniu zrobiono 694 testy na obecność wirusa grypy a chorych na grypę i infekcje grypopodobne, odnotowano ponad 191 tys. osób.
    I teraz co z tymi grypopodobnymi objawami? :pone wszystkie jednocześnie, też są covidowe:p i najlepiej je podciągnąć pod Covid - bo na to jeszcze jest szansa, że kasa się zwróci :music:ech

No co Ty, dali dodatkowe pole,- właśnie to dopiero odkryłam xD:cry:
    to teraz śmigniesz spokojnie, Ty i każdy kto zechce też do 600:)
    ...
    Nie dam rady wziąć tego itemu z misji - bez sensu ech :sleepy:
    do jednej herbaty tyle łyżeczek;) chcą,
    - jednak kawa lepsza nie trzeba tyle zaparzaczy - jeden dobry wystarcza xD:cry:

12. xBabciaEwa

słabe itemy tam mam i nie wszystko odkryte

13. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Proszę, pomóżcie, brakuje mi 16 zaparzaczy do zdobycia itemu...
    Może ktoś ma zbędny zaparzacz ?

14. hlnrys

Napisz szybko do mnie sówkę.
    Masz już maks prezentów.

Ostatnie edytowanie: 8 października 2020
  15. xBabciaEwa

15 brakuje

16. hlnrys

Myślę, że sporo mniej.:p
    Ile jeszcze?

17. xBabciaEwa

nie mam florków teraz , żeby jeszcze podesłacć, a jak kupię to wydam na głupoty .

18. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Ewuniu gratulacje ,teraz już z górki ciągnij dalej do 600 ,bo resztę inflacja zje:)

19. xBabciaEwa

Dzięki .
    Teraz to już chyba muszę , bo wiem , że będziecie śledzić moje postępy na wyspie .

20. panoramaogrodnicza

Do tej pory nie narzekałam, rozumiem, że jest covid i wizytę z początku kwietnia miałam w połowie lipca, rehabilitację z maja we wrześniu, ale zadzwonili, poinformowali, na nowo zapisali, ok. A teraz zbliża się wizyta zaplanowana rok temu, a przed nią trzeba krwi upuścić i sprawdzić co tam w środku siedzi, o dodzwonieniu się do szpitala zapomnij, stronę przestudiowałam, wszystko pięknie, covidu nie ma, pojechałam no i odbiłam się od ściany, krwi nie utoczą, bo choroba nie zagraża życiu, no i będzie teleporada, tylko o czym ja mam z tym lekarzem gadać, jak nie mam wyników badań? :oops::cry:
    To wczoraj, a dzisiaj powtórka z rozrywki, zamówiona szczepionka rozpłynęła się, była w aptece, ale nie ma, może odesłali do hurtowni, nie nie, jest, znalazła się, ale co to? Troszkę inna jest, troszkę inny skład, ale może pani weźmie, to niewielka różnica 100 a 30%.:cry:

No wiesz, chociaż coś się dzieje, można pokibicować.:)