panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

U mnie wszystko po angielsku .

3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Ewa moze zmieniłas język w pasku ,góra prawa strona:)

4. xBabciaEwa

Nic nie zmienałam , po konserwach itemy na wyspie ustawiałam .

5. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Kawusie zabieram przyda się w ten pochmurny dzień
    Iza wszystkiego najlepszego, zdrówka dużo
    Ja też lubię i też nie zrezygnuję ja już 8 lat gram

U mnie wszystko normalnie, może jak odświeżę to coś się zmieni.

Poczytałam,pośmiałam, trochę pomartwiłam a teraz idę poczytać o nowym evencie

Doberek wszystkim i fajnego dnia

6. xBabciaEwa

U mnie słońce świeci i 17 stopni .

7. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

U mnie to samo tylko o 2 stopnie więcej.

8. xBabciaEwa

Niech jeszcze będzie ciepło .

9. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Ponoć na weekend ma się zrobić jeszcze bardzo ładnie i ciepło :)

10. xBabciaEwa

Ponoć , zobaczymy jak będzie .
    W Bydgoszczy powietrze nie najlepsze . .

11. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Izuś Gratuluję !- kolejnego szczebelka :) i nutki dla Ciebie z okazji Twojego podwójnego święta

...wszystkiego naj...naj...naj !
    Toś mnie Rysiu trochę podniósł na duchu, bo od wczoraj humor mi popsuło, gdy syn stwierdził, że mój kompek na Unity nie pociągnie niestety :oops:- i z farmą trzeba będzie się pożegnać :cry:- echhh... no ja wiem, że nic nie może wiecznie trwać i wszystko kiedyś musi się skończyć, ale co ja będę robić bez siania :( - i co mi zrekompensuje gwiazdorzenie w ewentowych :pxD:cry:- no...oby te wymagania sprzętowe jakoś udało się ,,złagodzić,, BP i by tacy jak ja nałogowce mogli jeszcze długie lata farmerować :p
    Pewnie, że nie jedyna - mnie przez najbliższe 4 lata nie będzie stać na nowy sprzęt :oops:- no syn stwierdził, że ostatecznie w grudniu na urodziny może mi go sprezentować , ale pod warunkiem, że ,,pozbędę,, się drugiego nałogu/palenia :cry:- nie wiem z czym trudniej będzie się rozstać; papierosami czy farmą , ale tak czy inaczej w najbliższych dwu miesiącach czeka mnie
    nie lada ,,przeprawa,, :p:cry:

12. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dobry argument by rzucić palenie:D

13. xBabciaEwa

Wiem , że rzucenie palenia nie jest łatwe , ale warto , możesz wierzyć nałogowej palaczce . Rzuciłam 10 lat temu i nie żałuję .
    Teraz sama gonię palaczy , bo wiem , że to nie zdrowe i się brzydko pachnie .

14. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Ewa, goni nie tylko palaczy, ale także goni z poziomami ;)
    Gratulacje :) 217 :)

Ps. zwolniło mi się miejsce wśród sąsiadów, może ktoś chętny sąsiadować przez płot ;)?

Ostatnie edytowanie: 29 września 2020
  15. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Pewnie :D - chociaż już mocniejsze te argumenty bywały i... i tak się trudno rozstać...:p:cry:
    Dla mnie Ewuś było to wręcz ,,niemożliwe,, do tej pory - 3 dni bez papierosa to był mój rekord przez te wszystkie lata
    - już sama myśl o rzuceniu przyprawiała mnie o bezsenność i burzyła spokój - jedynie co, to udało mi się ograniczyć do kilku sztuk dziennie , chociaż czasem się zdarza , że i cała paczka ,,pójdzie,, ale na szczęście bardzo rzadko - no nic , popróbuję i może jakimś cudem tym razem się uda :p - może jakąś dobrą metodę na to rzucenie ktoś ma to piszcie :);)

16. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Ewa oddaj słońce u mnie szaro buro tylko ciepło ,ale niestety zbliża sie już czas pończoch:(

Dziękuję Kalinko bardzo:)

Słuchajcie dziś są również imieniny Michała Gabriela i Rafała(Archaniołów):inlove:

Jedna z moich babć chciała ,zebym miała na imię tak jak sobie przyniosłam Michalina.

Ostatnie edytowanie: 29 września 2020
  17. xBabciaEwa

Oddaje , a pończoch nie noszę . -.-

Wszystko jest w głowie , mówisz sobie , że to szkodzi , nie chcesz palić i nie palisz .

18. jagoda1953

Ja trochę dłużej nie palę bo 17 lat,ale powiem że warto

Metoda to samozaparcie i powtarzanie sobie że przecie kto jak kto,ale papieros nie będzie mną rządzić

19. xBabciaEwa

Warto , cera się poprawia , włosy , smak i węch . A najważniejsze w tym wszystkim to zdrowszym się jest .

20. jagoda1953

Dokładnie...a jak a jakiś czas wyczujesz od innych zapach papierocha to całkiem ci się odechce ...opanować odruch sięgania po papierocha ...A Kalinka zamiast pauzy na papierocha niech wiersze pisze :)