panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Kiedys sprzątałam szafy w tym męską część,wywaliłam do PCK sporą paczkę podkoszulków,mój DP oglądając zdjęcia z wakacji odkrył,że nie ma jego ulubionej koszulki z tygryskiemo_O i co?Musiałam nieźle łgać ,żeby się wybronić.:cry:xD:cry:

2. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Teraz zięć będzie gromadzić hahaha
    No ja z takich sytuacji wychodzę obronną ręką i mówię, halo to było ze 20 lat do tyłu jak ją miałeś i mole zjadły haha (a ich nie mam) albo, no przecie była Ci za mała przecie przytyłeś,no to mine można sobie wyobrazić i koniec tematu :)A z warsztatowych to on sam nie wie co ma hahaha ale maszyny nie wywalę :) ale jak coś to , no kurcze gdzieś to miałem... a ja mina grzecznej dziewczynki i ja się do Twojego warsztatu i terenu nie wtrącam :) Ale też nie wyrzucam co mu naprawdę potrzebne.Każdy z nas ma coś z chomika :)

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Jeszcze nie jest na tym etapie gromadzenia . Bierze tylko to co potrzebuje . To majster z zamiłowania , naprawia , przerabia , pasjonat .

4. antonina-farmerska

Wiesz jest jeden problem od 30 lat ma taką samą figurę i ostatnio nawet przymierzał ślubny garnitur zmieścił się trochę dziwnie wyglądał ale figurka ta sama,w przeciwieństwie do mnie:cry:

5. jagoda1953

Każdy z nas się zmienił .... my kobiety po ciąży to mamy swoje minusy chociażby się nie wiem co robiło... u mężczyzn to przeważnie brzuszek piwny :)

6. xBabciaEwa

Na mnie ciąże jakoś wagowo nie działały , byłam cały czas wręcz chuda . dopiero w zeszłym roku zaczęłam stres podjadać i mi zostało .
    Ale to dobrze , babcia musi trochę ciałka mieć tu i tam , żeby dzieci do kości się nie musiały przytulać .

7. antonina-farmerska

Uwaga chwalę się,
    może nie tak spektakularne jak w przypadku szarłatu,ale dziś moja dalia się poddała.Znacznie skróci czas dojrzewania:)

8. xBabciaEwa

No i super , chwal się , a co tam , niech zazdroszczą , albo biorą przykład .:p
    Jadę na obiadek do mamy , miłej niedzieli wszystkim życzę :D

9. antonina-farmerska

Do mnie dziś dzieciaki przyjeżdżają,też na obiadek u mamusi:)

Zakosztowałam radości hodowli w oazach

To dla Ani;)

Ostatnie edytowanie: 9 sierpnia 2020
  10. jagoda1953

A ja przytylam a potem huśtawka
    A chwal się, bo ja nie mam czym ,nie ma u mnie takich przeskoków
    Smacznego życzę ja już po obiadku

11. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Czyżbyś się przekonała do miksów? ;)

Widzę, że w każdym masz 3 zwierzaki do przodu, w tym jeden (lub dwa w przypadku kotów) o 2 poziomy :D ładnie :)
    ale ja chcę Twoje koty xD koty u mnie niezrobione, ale muszę wykazać się cierpliwością, bo perfumki oszczędzam (te lux).

Przydałaby się jakaś skrzynka z lux perfumami. Coś chyba jest, ale w małej ilości - tak mi się zdaje

12. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Chyba tylko z sezonu skrzynia dóbr foki i skrzynia z farmerskim wyposażeniem VIII ale to juz sama nie pamiętam z czego :)

13. antonina-farmerska

Aniu miałam tylko te H4 więc pobawiłam sie troszkę ,teraz będę czaiła sie na klony i zbierała perfumy lux oraz SP ,bo miałam oszczędzać a tu kicha
    Perfumy lux są jeszcze w skrzynkach z farmerskim wyposażeniem VI i to możliwe jest 8 sztuk:p

14. agucha31

O widzisz o tej zapomniałam, być może gdzies jeszcze są

15. xBabciaEwa

Wstawać śpiochy , czas na kawę

16. antonina-farmerska

Myślę,że najwyższy.
    Bry poniedziałkowe:)

17. xBabciaEwa

Kawa wypita , teraz zakupy , sprzątanie , pranie , obiad , wycieczka rowerowa z mężem , nie ma czasu na nudę .:D
    Farma czeka na następny ewent , sieje się do misji , na wyspie drzewa królują , raport zdany , zmykam w real .:p
    Miłego dnia wszystkim życzę . :D

18. agucha31

Bry
    NO u mnie właśnie czas na 2 :)

19. fkamil

fkamil Komandor forum

Dzień dobry Wszystkim, miłego tygodnia Misie.

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Wreszcie wstałam, odsypiałam trudy wakacji.;)xD
    A dzisiaj śniadanko, kawa i do pracy, dobrze, że farma ustawiona na tryb 12 i 24 godzinny.:p
    Dzień dobry.:D