panoramaogrodnicza

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by panoramaogrodnicza, May 21, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

O rany dostałam odpowiedź od pomocy technicznej i idzie się pochlastać -.-:cry: taka pomoc była .

To sporo macie tych drewienek :D ja niestety mało mniej bo 255 szt. i roślinek mało ...xD wszystkiego mam mało ;)

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Wstałam dziś o 6 , żeby roślinkę zebrać i tak sobie pomyślałam - po co mi to ?
    Żeby zrobić wszystkie misje , uzupełnić stodołę i robić ewenty - chyba mnie to przerasta .

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Na razie udanego i hucznego (ale ze zwierzętami nie) pożegnania roku 2016:) I u mnie jak u Ewy - roślinek mało (ale czego spodziewać się po telefonie - nie oszukujmy się) a drewienek 2758)

4. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

U mnie 296 drewienek :)

5. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

Nie płacz, że masz mało, popatrz jakiego posta napisałaś 9000 :D:inlove::D:inlove::D super :D

ale potem poszłaś spać?
    xD:p

6. xBabciaEwa

Pewnie - a co miałam robić tak wcześnie . Mąż spał , wiec ja też . xD

7. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Ja to późno wstałam, bo się sobotnio wylegiwałam - ale na noc cebulę posiałam, to sobie rosła ;) No i teraz to jeszcze czekam 1,5h na pierwszy zbiór. Po porannych zbiorach mam 351 drewienek. Za to roślinek eventowych niewiele ;)

8. abc2016

wstałam chwilę po 5tej i pracuję do tej pory, jednym okiem patrząc na forum, bo o farmie informuje mnie budzik w telefonie
    nawet na zakupy nie poszłam, tylko jakiś chleb wyciągnęłam z zamrażarki i wstawiłam warzywka na sałatkę, na szczęście jakieś w domu były :)

9. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Ja tylko na chwilkę przyszłam postraszyć i zaraz zmykam.
    Życzę naszej Panoramce oraz wszystkim jej gościom szczęśliwego Nowego Roku i 10000 postów jeszcze w tym starym ;)

10. abc2016

a ty potrafisz straszyć? niemożliwe xD dziękujemy za życzenia z bardzo energetycznym obrazkiem :inlove:

11. xBabciaEwa

Jak ja bym musiała to też bym wstawała rano - ale nie muszę na razie i mogę pospać . :)

12. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

No i mi się zechciało nad morze ;)

13. abc2016

to trzeba wsiąść w pociąg i pojechać, pochodzić po plaży (jak ktoś lubi) wieczorem są fajerwerki i dziś i jutro... same atrakcje. Ja pójdę nad morze pewnie jutro rano jak tam nikogo nie będzie, bo nie lubię tłumów

14. Zła_Kobieta

Było morze, to jeszcze coś dla wielbicieli gór ;)

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ten Pan Sylwester to pewnie dla pańxD Ja skuszę się na tego morskiego;) Tam chyba kobietka jest:D

KarinkaP, -katie1234- and kaniape4410 like this.
  16. agniecha$

Poodwiedzałam trochę inne chatki i z tego rozpędu to aż siebie chciałam lajkować xD

17. xBabciaEwa

Czy już złość minęła ?

18. Zła_Kobieta

Mam nadzieję, że tak, wszak [​IMG]

19. agniecha$

Pewnie :D jak braknie roślinek to braknie co tam będę się przejmować , szkoda tylko wczorajszego super nawozu .

Mnie tam nie szkodzi ;)xD

Za niedługo sobie zbiorę ten kwiat kolorowy
    co mi się nie zapisze
    w stan stodoły trallala

Będę liczyć te drewienka co wypadną z pól
    i rozpalę duży ogień
    taki wyrąb będzie ich

O ten kwiat kolorowy rwać włosów nie będę
    wszak dopiszą mi te 5 szt
    gdy będzie ich zero w stodole
    xDxDxD

20. krasnoludek10