panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

czyli już po evencie
    piorunem nam poszło xD

2. fkamil

fkamil Komandor forum

Hmm przygotowywałem się do tego eventu bardzo długo, ale nie hodowałem chomików, a zbierałem gruszki na paszę, zatem u mnie "SG event" ;).

3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Chomików trzeba dużo ,bardzo dużo:)

4. fkamil

fkamil Komandor forum

U mnie na targu chomiki po prawie 200 000 SG za sztukę, pasza około 70 000, gruszki po 7000.

5. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witaski
    Za kawkę tam wyże dziękuję.
    Ja powiem tak, mało mnie,mało mnie do pieczenia chleba jak w piosence,doba dla mnie za mało.
    A co do eventu to się okaże ,chomiki mam, paszę mam w razie draki.Zobaczy się bo kolorowe zagrody kuszą.Życzę Wam spokojnego dnia bez ulew w realu

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Policzyłam:
    1. 30 czerwononosych
    2. 90 000 SG=2xplamisty+czerwononosy+3xzwykły = 90 130 SG
    3. 20 dymnych
    4. 150 000 SG=DJ+2xdymiony+7xzwykły= 150 070 SG
    5. 10 pand
    6. 250 000 SG=DJ+2xplamisty+panda+dymiony+2xczerwononose+4xzwykły= 250 140 SG
    7. 5 plamistych
    8. 450 000 SG=morski+2xdymny+7xzwykły= 450 070 SG
    9. 2 DJ
    10. 1 000 000 SG=2xmorskie+2xplamiste+2xpanda+2xczerwononosy+5xzwykły= 1 000 050 SG

Razem:
    morski 3
    DJ 4
    plamisty 11
    panda 13
    dymiony 25
    czerwononosy 35
    zwykły 26

7. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Na 20 sadzonek wyszło
    • 3 z SG
    • 6 z perfumami
    • 1 z SP
    • 1 z SN
    • 2 z SNZ
    • 2 z PD
    • 4 z TNZ
    • 1 z gwiazdkami
    Ani jednego z kuponem :p
    Te jajka niespodzianki chyba na chomiki się szykują, że tyle perfum dały - choć w sumie wolałabym SP zamiast perfum :p

8. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    W końcu jakieś wyzwanie :)
    Lubiłem zawszę tę formę wprowadzania kolorowych zwierząt, bo choć drogo i "niesprawiedliwie", bo jeden zużyje 500 chomików i wystarczy na zrobienie całego eventu, a drugi 1000 i tak ich braknie to w końcu trzeba pokombinować, co opłaca się bardziej, czy coś dokupić, jak się pojawi na targu, czy tylko hodować własnymi środkami, oddać jak najtaniej, jak podała Ela, czy oddać jakkolwiek byle zrobić :).
    Poza tym po tego typu evencie jakoś szybciej nowe kolorusy pojawiają się na targu i w całkiem dobrych cenach;)

9. panoramaogrodnicza

Wyzwanie jest, a jakże, ale ja do tej pory mam traumę po hodowli żab, tam też trzeba było sporo oddać, zagrody miałam przez cały ewent na polach, co zebrałam, co sklonowałam to z kilkudziesięciu zostawała jedna, a ciągle było mało. :(:cry:
    Teraz jestem kilka lat starsza to może nie będzie tak traumatycznie.:pxD

10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

a wiecie,ze oazy mozna miec 1-sekundowe....

11. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

zdradź sekret

Dzień dobry

12. panoramaogrodnicza

Dobrze, że rano ten news przeczytałam, bo bym spać nie mogła.;)xD
    Trafiłeś z kawą, bo ja dzisiaj rankiem świtkiem mówię dzień dobry i zmykam do pracy.:D

13. fkamil

fkamil Komandor forum

Miłego dnia Miśki, powodzenia w oazach ;).

14. -norbijas-

15. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Biedne zwierzaki, nie zdążą się, ten tego no - sklonować xD

Dobry :)

16. ania1713

No i gdzie tu logika?
    Dla zagród i fabryk bonusy z rzemiosła i pnącza się nie sumują tylko są liczone osobno, a dla oaz pnącza i różowa galaretka się sumują >:( Początkowo myślałam, że nie, ale jak policzyłam to faktycznie galaretka z iglooramą się sumują ... i bądź tu mądry -.-

17. -norbijas-

bo kody chyba pisaly dwie rozne osoby...;)

18. ania1713

No właśnie to widać od pewnego czasu, że nagle jest inaczej.
    Tylko już nawet nie mam sił pytać, bo odpowiedzi z góry są jakie są :sleepy:

Już myślałam, że mam zagrody ogarnięte po licznych testach Czerwonej, a tu oazy sobie idą całkiem inaczej -.-
    Kojarzę, że Rysiek też miał z którymś roślinnym pnączem jazdy, bo liczyło całkiem inaczej niż pozostałe.

Tylko kto w tym nie siedzi, to tego nie zauważy :sleepy:

Edit:
    Ja to czekam na moment aż BP się obudzi, że da(ło) przypadkiem możliwość 1-sekundowych dowolnych zagród. Już 3 razy można było kupić opryskiwacz, jeszcze 2 razy i będą najdłuższe zagrody dojrzewać w sekundę.

Ostatnie edytowanie: 1 lipca 2020
  19. -norbijas-

ja sie zastanawiam jak to bedzie jak przejda na unity...porzadek czy jeszcze wiekszy bajzel....

20. ania1713

Oczywiście, że to drugie :p xD:cry:xD

Myślisz, że ktoś się będzie zastanawiał dlaczego teraz jest tak i czy tak faktycznie ma być? Będą szczęśliwi jak przepiszą i będzie działać tak jak teraz działa :p

A czy przypadkiem nie było jakiegoś jajka/itemu, które skracało czas w oazach?

===
    Nowe narzędzie na pewno będzie w skrzyneczkach? Jest jakaś informacja na ten temat?