panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. tigre

tigre Fanatyk forum

pewnie dlatego nie. mogłam farmy mojej tak zrobić :( sowa na płocie

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To nie możecie usunąć ze znajomych, żeby się nie mylić?

3. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

No to łap futrzaki, bo jeszcze pójdą w szkodę za płot i Kamilowi jajka powyjadają .:eek:xD A to dla nich zajęcie proste, bo rosną u niego pewnikiem na drzewkach:cry:xD

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Juz sie nie mylę bo po kilku gafach sobie wbiłam do głowy ze tamta tigre to nie ta nasza Ale fakt jakoś nie pomyślałam zeby wywalić :) ale juz to sie zmienia :p

5. pretorianka

Rysiu, ale ja nie miałam tej osoby w znajomych...Napisałam i dodałam, żeby wiewióry podesłać . :)

6. tigre

tigre Fanatyk forum

No to w każdym razie nie ja :( ani moja "pomocnicza" farma - kurcze a może ja coś namieszałam jak zaczynałam grę a potem już zajęte i mi nie pozwalało....nie pamiętam samego zakładania farmy.....dawno to było....

7. pretorianka

I faktycznie Aga. Spokojnie pójdzie wsio. Czyli tutorial musiał być zrobiony, inaczej by nie przyjęło. Tak Norbi nam tutaj napisał.

8. hlnrys

Tutorial się kończy z 2 lvl.
    Tam jest 1 lvl.

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Trochę zawirowań było, ale wszystko dobrze się skończyło. :)
    Moje kukułeczki co prawda jeszcze nie menażerii, ale to dobrze, bo można zobaczyć jakie są ładne.:)

Dziękuję wszystkim, którzy pomogli je zgromadzić.:)

10. tigre

tigre Fanatyk forum

zaraz nowe farmy będziecie zakładać by sprawdzić ;)
    jak ktoś coś jeszcze potrzebuje to szybko pisać ;)

11. agucha31

No wszystko mozliwe, nick masz nie całkiem zwykły to możliwe że tak było ze użyłaś go wcześniej i nawet sama nie wiedziałaś co jak i kiedy :)
    NO wszystko niestety prócz zwykłych rzeczy które są od danego poziomu ale juz wszystkie te ts i itemy pójdą Ja sie połapałam po tym ze właśnie czegoś nie mogłam wysłac choć to nie było zablokowane
    Ryś ale zobacz sam ze wyslesz prawie wszystko pod tamten nick

12. hlnrys

Tzn, że odbierać prezenty można od początku gry.
    Do tego tutorial nie potrzebny.

13. pretorianka

I da się wysłać na to konto, mimo iż to pierwszy poziom. Sam zobacz.

14. agucha31

Możliwe że tak jest. Gdybym tam nie wysłała trochę rzeczy to bym nie pisała ze można wysłać a ze osobiście sie przekonałam to pisze jak jest :)

15. tigre

tigre Fanatyk forum

Z tym nickiem to zabawnie wyszło - za dawnych dawnych czasów jak jeszcze net kabelkiem i takim piszczącym łączeniem z tepsy był (czyli początki) miałyśmy w naszym studenckim mieszkaniu jednego kompa. Koleżanka koniecznie mnie gdzieś tam rejestrować chciała (już nie pamiętam gdzie nawet ale trzeba było nick wymyślać)
    Zarejestrowała - ja zawsze uwielbiałam tygrysy - miało być tygrys- no i jak po zajęciach wróciłam oznajmiła mi iż już jestem szczęśliwą posiadaczką maila, dostępu i wogóle i dała mi nazwę, która na pewno mi się spodoba...... i stety czy niestety jej angielski był jak widać ;) w sumie do baby bardziej to tigre.....
    Sytuacja była o tyle zabawna, że ksywka się przyjęła i wtedy gro znajomych nie wołało Iwona tylko tigre (co pierwotnie mnie wkurzało ogromnie więc tym bardziej tak wołali a potem na Iwona nie reagowałam ;))- a i teraz potrafi im się przypomnieć....
    W sumie jak gdzieś tam do gierek czy innych takich to nawyk "tigre" mi został ;)

Wszyscy po GT zadowoleni? co Wam za miesiąc szykować ;)

16. agucha31

Hmmm co do dawnych ksywek to chyba każdy z nas jakies posiadał i przeważnie wtedy jakoś imie szło w odstawkę :)
    Czyli nick masz z przypadku i tak samo może faktycznie jakoś przypadkiem coś tam dłubałaś i tamto konto założyłaś :) a że nic tam jeszcze robiłaś na włościach to tak sobie została zapomniana na tej 1 i tylko zgarnia fanty które niby trafiają do Ciebie ale jednak nie zupełnie bo i tak tam sobie w kurz obrastają a Ty z tego korzyści nie masz. Ale w sumie długo to konto wisi i ciekawe czy jak bys gdzieś wygrzebała hasło czy by jeszcze można było sie zalogować

17. tigre

tigre Fanatyk forum

hasła to ja na pewno nie wygrzebię bo i nie jestem pewna czy to ja toto założyłam - choć opcja dopuszczalna. Wbrew pozorom taki nick jednak w wielu miejscach się pokazywał czy też był już zablokowany jak chciałam go użyć - ale że to ma poziom 1 czyli w sumie puste to faktycznie może być moja sprawka ;)
    Sama jestem ciekawa co na tym koncie siedzi :)
    Chyba jednak to był błąd przy zakładaniu - chciałam na tym nicku zrobić "zapomniałam hasła" bo może coś by na jakiegoś starego maila przyszło ale wywala, że takiego konta nie ma.....

Ostatnie edytowanie: 21 czerwca 2020
  18. agucha31

W sumie to troche szkoda, bo tam pewnie sporo tego pomyłkowego dobra trafiło :( Ale z drugiej strony jak by to było Twoje to ile by musiało miec lat? czy oby nie powinno juz być usunięte po tylu latach bez logowania? Inna sprawa może być ze ktos chciał aby ten nick był brany za Ciebie Różnie to bywa. No choć to też nie skoro pisałeś przecież że nick juz był jak chciałaś założyć z nim

Ostatnie edytowanie: 21 czerwca 2020
  19. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

to ,ze mozna wyslac nie znaczy ,ze tam dociera....
    niby do Zorci tez moge wyslac prezenty....
    mam ja nawet w znajomych...
    a farmy juz dawno nie ma....
    niby tak,ale ich nie wykorzystasz i nie przeslesz dalej....nirvana

Ostatnie edytowanie: 22 czerwca 2020
  20. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

dzień dobry