panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. fkamil

fkamil Komandor forum

Super zabawki, na wyższych poziomach jest coś ciekawego z zadań? Jak posegregowałem zadania według poziomów to mam zadanie "Niezapominajka" są tutaj dwa "jajka" do zdobycia. A wyżej? jest coś fajnego? ciekawego?

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

O to nie do mnie te pytania, wczoraj zwierzyłam się Wam o moim stosunku do misji. Deficytu jajek nie mam, niezapominajka tak u mnie wygląda.:pxD

3. fkamil

fkamil Komandor forum

Nie ma nigdzie spisu zadań prawda?

4. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Ja smoka wyszarpałam i misje porzuciłam rozgrzebaną.
    Ale do dzięcioła nie dotarłam jeszcze w ogrodniku z zamiłowania :cry:no nie mam kiedy:cry:
    .......................................................

Jeśli chodzi wg poziomów to od niezapominajki w górę to u mnie są: nieapetyczne rośliny, rośliny idealne dla Lizusa, energetyczna tynktura i Tajni bohaterowie- należące do misji dla wyższych poziomów
    Nie wiem co ciekawego w nich najbardziej- chyba florki ;)
    https://board-pl.farmerama.com/threads/spółdzielnia-misje.10483/page-14#post-2123360
    Możesz przejrzeć jak chcesz:
    https://board-pl.farmerama.com/threads/spółdzielnia-misje.10483/page-14

Dobry :)

Ostatnie edytowanie: 4 czerwca 2020
  5. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

To mam zaczęte, zresztą wszystkie z tymi długo rosnącymi mam do zrobienia, bo co podgonie to mi sezonowe zjedzą.A poza tym mam hodowlane do skończenia i z warsztatów coś tam i u mnie nie widzę żadnych ekstra nagród

6. fkamil

fkamil Komandor forum

Hm przejrzałem listę i nagrody, sporo siania, sporo PD, ale gwiazdek jakoś mało.
    Ciekawe czy jest jakiś farmer/ farmerka w grze ze zrobionymi wszystkimi zadaniami, albo przynajmniej prawie wszystkimi :).

7. AnnDżelina

nawet gdyby to gwiazdki ma z różnych źródeł a nie tylko z misji
    Wątek o misjach jest w dziale dyskusji - są gracze co mają zrobione misje albo kończą ;)

8. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Ktoś pisał w wątku "misje w spółdzielni" i z tego co kojarzę zostały 2 misje. Nie wiem czy to aby nie Cardamon :)

Gwiazdki są w hodowlanych tych nowszych, bo tam jest 2/4/6 i jak się robi, to sporo gwiazdek wpada :) mi ostatnio wpadło ponad 100, ale ja to sporo klonuję ;)

9. fkamil

fkamil Komandor forum

Zwracam uwagę na gwiazdki gdzie się da bo ciągle mi ich brakuje więc to takie moje skrzywienie ;).
    Masakra ile musieli wysiać, wyhodować albo nawet kupić żeby to wszystko pokończyć, łącznie z czasowymi zadaniami. Aż pójdę zrobić kilka zadań :D

Co do gwiazdek to tak, zauważyłem, że było więcej, ale misje hodowlane to drogie zadania, kilka razy kupiłem zwierzaki bo brakowało mi mało narzędzi do magazynów, a tam były XXL więc zaszalałem, a tak to raczej sam staram się hodować. Szkoda, że z tak ciężkim sercem się je oddaje :). Użytkownika Cardamon znam (i pozdrawiam) i już mu zazdroszczę, ale to mnie tylko motywuje żebym i ja coś zrobił i pokończył kilka zadań.
    W swoim pasku zadań mam dodane do ulubionych (ta zielona zakładka) kilka zadań które są priorytetem i to je codziennie wysiewam i staram się ich nie oddawać do sezonu. Reszta musi niestety poczekać, a jest ich ogromnie dużo.

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ale bajzel w "centrali".
    Najpierw upychają PNSy i podbijają itemy w kościach.
    Potem zmieniają gałązkę w hodowlanym.
    Teraz zmiana w "dyskotekowej" wyprzy.
    Wszystko w biegu, bez planu - tak mi to wygląda.
    Trwa przesiadka, czy pospieszne opuszczanie okrętu?

11. fkamil

fkamil Komandor forum

Chcesz mi powiedzieć żebym wstrzymał się z planowaniem strategii na kolejny miesiąc? :D

12. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Kiedyś było trudniej cokolwiek zrobić,pola były mniejsze itd,ale też nie pomagał nam nikt tak jak teraz się pomaga.Rośliny rosły krócej,do 100-tki szliśmy 6 lat...pełnie siało się na dzikiej łące i to jedna dobę.... lecę poczytać bo bo ostatnio w lesie jestem

Ostatnie edytowanie: 4 czerwca 2020
  13. AnnDżelina

Brzmi znajomo ;)
    To tak jakby polityka naszego kraju rozprzestrzeniła się jak wirus :p
    Z drugiej strony, skutki kwarantanny wg. jasnowidzów, będą znacznie gorsze niż korona :oops:;)
    Może to przesilenie wiosenne :pxD

14. panoramaogrodnicza

Dobrze, że mówisz o dzięciole, ja z klapkami na oczach po turbo drzewa lecę i nawet nie zauważyłam, że tam w kąciku siedzi.:oops:
    Grasz bardzo szybko, popatrz ile my gramy. Pamiętam czasy, gdy nazbierałam sobie gwiazdek, pobawiłam się trochę, odkryłam to czy tamto, a następnego dnia, bach, nowa runa .... i znów zbieranie.:eek:
    Teraz zawsze mam trochę gwiazdek jak to się mówi, na wszelki wypadek.:pxD
    Ale ile mi jeszcze brakuje do chwalebnego końca to nie wiem.;):)

Kasy nie starcza, chcą nas zmusić do kupowania.:p:cry:
    Oj tam, tańczymy dopóki gra muzyka.:pxD

15. fkamil

fkamil Komandor forum

Gdyby szybkość= jakość to nie byłoby problemu, poziomy lecą, a zadań przybywa i przybywa, a siania to już w ogóle tony :).
    Myślę, że nie mamy się czego obawiać, że muzyka przestanie grać, raczej nie zabija się kury która znosi złote jajka ;).

16. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Kamil zapewniam Cię, że spokojnie możesz planować na wiele miesięcy do przodu :D

17. panoramaogrodnicza

Prawie na 7 na pewno.:pxD

18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Chyba że głód przyciśnie, a kupca na złoto nie będzie.8)

19. fkamil

fkamil Komandor forum

W porządku, czuję się zapewniony :), ale informuję, że robię zrzut ekranu tego zapewnienia :) w razie jakby się coś jednak nie udało to musisz zaprosić mnie przynajmniej na kebaba i nie najmniejszego tylko minimum średniego i ma być z dobrego miejsca ;).

No mniej więcej na tyle planuję rozkład jazdy farmerowej, mam cele na ten rok, o 2021 nie było na razie mowy więc wszystko się zgadza ;).

No to wtedy mówi się trudno, mięso z kurczaka też jest dobre :)

20. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Umowa stoi:D