panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ty nie, piszę o sobie, że szukam na oślepxD

RosesFarm lubi to.
  2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Puść myszę na podłogę i spróbuj ją złapać/ zawołać xD:cry:xD
    Nie mogłam się powstrzymać ;)xD

3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

humor nas widać nie opuszcza,dobrze,ze kupiłam ściereczkę do monitora i ciągle mogę go czyścić:)

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Biegnę za Tobą, ale zobacz jaka różnica.;)xD

5. krasnoludek10

Ciesz się, że akurat nic nie piłem, bo byś mi musiała ekran telefonu czyścićxDxDxD

agucha31 i RosesFarm lubią to.
  6. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Doberek Ewa i fajnego dnia
    A ja ze śmiechu

Witam pięknie,najpierw sobie poczytałam teraz się przywitałam,ale już od rana ,a teraz już prawie 14.00 Ale co zrobić real ważniejszy.
    Nie wiem czy mi uwierzycie ale ja jeszcze nie zaczęłam , stale sieje i zbieram i real,może dziś się zabiorę za to ....kto może to poproszę mnie sadzą obsypać
    Życzę Wam super popołudnia

7. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Elu, uważam, że to świetny wynik, przy takiej średniej potrzebujesz rozegrać tylko 6 gier więcej niż ja :)
    Jagoda, zaczynaj czym prędzej, bo rozegranie takiej ilości gierek to niełatwa sprawa, a jak już zaczniesz i podzielisz sobie to na etapy to nawet do przeżycia;)

8. panoramaogrodnicza

Jagódko tylko pamiętaj, że to granie zabiera mnóstwo czasu, nie mówiąc, że i nauczyć się trzeba.:cry:
    Mobilizujesz mnie.;):)
    Mam 130 gierek za sobą i dzisiaj to już nic nie zrobię, mam dosyć, do jutra będę sadzę zbierała, a jutro .....
    może dopełznę do florenowca.:music:

9. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

No ja bym chciał dzisiaj skończyć, ale zobaczymy co z tego wyjdzie :)
    Idę teraz na spacer dotlenić szare komórki, może będzie się łatwiej szukało po powrocie ;)

10. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Gratulacje. Brawo! :DMam zaliczonych tylko 90 gier.:oops: Zielska zapas ( 23 904 ) 23904 : 170 = 140 gier. Potrzebuję do tego 3360 wypadajek :cry:xD, więc zajęłam się hodowlą żwawej pszczółki na " Zupę" ( świnka skarbonka już w " Zupie") Mam jeszcze flądrę:inlove:, i mam tę pszczółkę.:inlove: na SN:cry:xD

Udało mi się wyhodować ją z moich 4 ninja, więc niepotrzebnie wywaliłam masę SG na trzy kosmitki.

Ale kto to mógł przewidzieć...

Moje pszczoły na teraz
    Obawiam się, że moja średnia jednak pozostanie niska...Niestety... Tak więc muszę liczyć 310 gier na całość.:oops: 310 - 90 = jeszcze 220 gier do zrobienia ( 5280 sadzy = 5280 super nawozu ):eek: I zabraknie mi SN na wypadajki.:( A muszę jeszcze dosiać 220 x 170 mimozy = 37400 - 23 904 = 13 496 mimozy do wysiania.

Z pola zbieram obecnie 1828 zielska. 13 496 : 1828 = 8 zasiewów po 4,5 h.

Te łowy, to łowy dla zasobnych w SN, Zośkę i imprezówki mistrzów koordynacji oka i szybkości ręki. Za stara na to jestem.:cry:xDi nie podpadam pod żadną z wymienionych kategoriixD Trudno. Florenowca nie będzie. :) Jakoś to przeżyję. ;)Obyśmy zdrowi byli xDxDxD

Wam kochani pokibicuję.:) Trzymam kciuki za wytrwałych. :)

11. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Po łowach przerwa na klony. Przyznam się, że bałam się tej czwórki, bo zwykle staram się dawać po 4 takie same, a jak nie mam to po 2 takie same hodowle/zwierzaki. Ale tylko pies nie skoczył :)

Poszukaj w skrzynkach, nie poddawaj się !

12. pretorianka

Skrzynki juz dawno przejrzane. Ale ok. Teraz z innej beczki. Rajskie małpy sama wyhodowałaś, czy są z targu. Na moim rynku jest jedna, jedyna. Za 30 mln. To tanio, czy drogo ?

13. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Moje zdobycze tak wyglądają.

Rajska u mnie 29 z ogonkiem

14. ania1713

Patrząc na ceny z mojego targu, to drogo. Przy 20 mln bym się zastanawiała czy kupić. Jeśli bym potrzebowała, to bym kupiła po 20 mln, a jeśli nie potrzebuję to cena musiałaby być po 15 mln, żebym ją kupiła ;)

Wyhodowałam sama, ale nie od A do Z. Skupuję małpy giełdowe, gdy są po ok. 2 mln (normalna cena to ok. 3,5 mln). Podobnie robię z innymi zwierzakami - skupuję te z 4. poziomu gdy są tańsze niż zwykle (czyli poza sezonem BB albo przy końcówce BB). Dlatego chodzę na targ w miarę regularnie (jak mi się przypomni xD ), wtedy orientuję się jaka cena jest normalna i do jakiej ceny może zejść przy dobrych wiatrach.

Np. u mnie pieczony indyczek normalnie chodzi po ok. 10 mln, ale potrafi zejść do 4-5 mln. A to 5. poziom hodowli więc naprawdę tanio.

15. panoramaogrodnicza

Tyle już zrobiłaś, szkoda rezygnować.:( A ze skleporamy wzięłaś?
    No to już masz z głowy, jeszcze tylko prawie 3 godziny grania.:pxD
    Ja męczę wypadajki, ale szkoda mi SN, więc zamierzam do wtorku siać roślinki normalnie, na wodzie, nawozie i alchemiku, a we wtorek co będzie brakowało to dostukam gryką.:)

16. krasnoludek10

A ja szukam ulepszeń w rzepie, żeby obrobić 2 razy, aby wylotek nie zabrakło... I sieję, sieję, dalej sieję. Niestety bez bonusów:( Za to wpadło wczoraj 5 kuponów 12h i 1 na 24h:D

agucha31 i RosesFarm lubią to.
  17. ania1713

Ela, ja ze zwierzakami z 4. poziomu robię takie miksy. U mnie się sprawdzają ( bo naprawdę dużo klonuję)
    Pandy spisały się nad wyraz dobrze :inlove::inlove::inlove:

Już załadowałam ryśki i papugi, więc więcej Wam "smaka" nie będę robić ;)
    Za mną ponad tysiąc hodowli 8)
    101 do misji + tyle zostało[​IMG]

Przez te misje hodowlane i łowy zdobyłam dziś ponad 60 mln PD. Zostało mi 40 mln do przejścia poziomu na farmie, ale to zostawiam na czerwiec ;)

18. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Właśnie zaczęłam i niech to dynder ściśnie
    Czy mnie się wydaje czy ten czas szybciej leci ??? Nie miałam problemu a teraz koszmar.A jak zrobię F5 to potem jeszcze szybciej.A może ja się już tak zestarzałam od poprzedniego eventu że zapomniałam,albo oczy,albo refleks to jest masakra w moim wykonaniu.Dziś nie robię więcej bo zajadę do Honolulu a nie po florenowce :)

19. pretorianka

Pandziochy super Ci wyszły.:D Tysiąc hodowli.:eek: Jestem pod wrażeniem.:D . No na śniętego Halibuta. Chyba nigdy tylu hodowli nie wstawiałam. I pewnie do każdej dałaś komplet luksusowych perfum... :cry:xD

20. panoramaogrodnicza

Ja to tylko pogratulować mogę.:)
    Tym razem odpuściłam, zrobiłam gospodę, raz zapakowałam dla sprawdzenia, nic nie skakało, to zapakowałam papugami i rysiami i niech się bawią do hodowlanego, żeby tylko parysie nie wyszły.:pxD

Normalnie masz 90 sekund na gierkę, a po naciśnięciu F5 już tylko 70, no ale to F5 można powtarzać do woli.
    Ja już się nauczyłam tej stodoły czy tam garażu, ale nie pytaj ile mi to zajęło.:cry:

Też tak mam, że w grudniu szło mi dużo lepiej, no ale nikt nie mówił, że będzie łatwo.;)xD