panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

o tym mówiłam rano to mi nie wierzyłaś

nie pamiętam kiedy robiłam event
    to może sobie przypomnę ;)

tylko czy mi się chce zaczynać :sleepy: coś co już na starcie jest niewykonalne

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Musi się dać :p
    Wstanę pójdę po bandzie, nie wiem jeszcze jak, ale pójdę :p
    A potem się położę xD

Może w skrzynkach się coś znajdzie- masz jakieś?

Ostatnie edytowanie: 26 maja 2020
  3. agniecha$

powinno się dać a tak nie jest
    bez bonusów na jednym polu to można sałatę siać a nie cały event zaliczyć

idź dziś przytul koło xD pogadaj pogłaskaj a nóż czkawki dostanie

4. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

coś ściemniacie:pwszycy robicie i do końca dojezdżacie:D ja nigde nie umie zrobić :pcos zaczne jak zawsze :pale ze złym skutkiem -.-
    dobry wieczór
    ewenty zaczynam ale nie zawsze kończę :pdo kitu taki interes -.- nie bede sie zabijać:p czas dla mniie duzo znaczy ;)działaka powietrze odpoczynek wyjscie z domu to jest to :)a nie non stop farma 24 h z zycia trzeba korzystać jedno mamy :)

5. AnnDżelina

Ano powinno, ale zaczyna to być już przeszłością od jakiegoś czasu.
    Koło mam głaskać? o_OxD
    nie wszyscy :D
    ściemniają, beczą a potem tadaaam i po 2 dniach się nudzą w oczekiwaniu na poradnik następny nie? :pxD
    Też coraz częściej wychodzę :D wiosnę już prawie wywiało, lato zapowiada się lipne, ale nie ma co na zimę czekać xD

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Zależy ile masz tych bonusów i ile SN, mogę policzyć Ci na słoneczku.:)
    Dla mnie cenniejsze SN niż te bonusy, więc zamierzam cały czas na bonusach lecieć, a SN tylko dopełnię, ale każdy ma inaczej.
    Wykonalne jest, ale z samym cmj to się lewą stronę zrobi, a żeby dojść do końca prawej to już trochę schodów będzie.
    Ty masz dobrze, bo te 135 dla Ciebie to betka, a ja za każdym razem mam stresa czy wszystko znajdę.:sleepy:

7. dantic3

no powiedzmy co niektórzy :pwyścig szczórów sie zaczał ale po co?:D
    i dobrze tak trzymaj ja też :D
    lato jak lato jakie by nie było na farmie siedzieć 24h nie będę:p chodze sobie po malutku i dobrze mi z tym :p
    a tak wogóle to już sie gubie z tym wszystkim 8)koło zepsute:music:komu sie darzy to sie darzy biednemu wiatr w oczy xD ale sie nie strsuje :D byle dziadostwem xD

8. panoramaogrodnicza

Na początku ewentu liczę mniej więcej jak go rozplanować, ile mogę czasu poświęcić, czy mogę zebrać w pracy, czy na działce, zawsze mam trochę buforowego czasu i co mogę zrobić jak coś się zawali. W sumie zebrać nawet 5x dziennie poświęcając kilka minut to dla mnie nie problem. Przecież nie potrzeba siedzieć przy monitorze i patrzeć jak rośnie. Nie lubię zaczynać i nie kończyć, no ale ten ewent łatwy nie jest, jak będzie zobaczymy. :)

9. dantic3

tez kazdy ewent zaczynam ale nie zawsze udaje mi sie skończyć:wuerg:
    na to wygląda ze nie:cry: bo tam florenowe jest :p nie kazdy moze go mieć :(

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ile bonusów 100% na plony lub 200% na plony (ale na 24h jeśli takie jest) potrzeba, żeby na luzie zrobić event? Bo mam tylko 1 skrzynię bonusów, z której wypadło kolejne 100% na drzewa i nie wiem jak ich więcej zdobyć (skrzyń, nie bonusów drzewkowych) i 0 imprezówek, farmarek 231:cry::cry::cry: Na jakieś wcześniejsze małpy czy inny badziew zużyłem wszystkie imprezowe... A te plansze to już w ogóle u mnie graniczą z cudem, żeby cokolwiek znaleźć tak szybko czy się nauczyć na pamięć umiejscowienia wszystkich przedmiotów... Jeszcze z tymi ich pokręconymi nazwamixDxDxD

Ostatnie edytowanie: 26 maja 2020
  11. agniecha$

łe skrzynek to mi nie brakuje ;)

dla mnie nie ma znaczenia co stracę z zasobów chociaż bardziej ''cierpię ''gdy ubywa bonusów szczególnie dla roślin
    może dlatego że i mało i rzadko taki luksus zdobyć

niezupełnie tak że 135 pkt zawsze i też mam stresa ;)
    staram się w jednym czasie najwięcej zaliczyć obrazków takich gdzie czuję się najpewniej
    a nie zawsze akurat mam potrzebne wejściówki jak są łatwe obrazki

tu mogę polegnąć :oops::(
    no to ile tych bonusów potrzeba i jakich ?
    byle wypadalce nie załatwiły bo to już klęska

Dzień dobry [​IMG]

12. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Witam serdecznie wszystkich odwiedzających w tę piękną słoneczną środę... poczytałam sobie wszędzie gdzie się dało :) na temat dzisiejszego ewentu- he, w poprzednich edycjach nigdy nie udawało mi się go zrobić w całości i zapewne tak samo będzie tym razem... nie mam zachomikowanych bonusów, koło też mnie nie lubi, w pracy nie mam możliwości zaglądania na farmę ( do teraz ratowała mnie praca zdalna w domu, ale to już się kończy).... jednym słowem w dalszym ciągu będę robić swoim rytmem- ile zrobię , to moje :).... a nawozowce , florenowce- po kilka sztuk stoi na farmie u córci- szkoda,że te drzewa nie wysyłalne, nawozowe bardzo by mi się przydały, bo mam tylko po 1 z każdego gatunku.... ech, ale i bez nich człowiek jakoś sobie radzi...
    Życzę udanego dzionka i refleksu w ewencie :)

Ostatnie edytowanie: 27 maja 2020
  13. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Moje gratulacje,to są jednak jakieś pozytywy Twojej izolacji TomkuxD

Dziekuję za kawę,dziś dzień realnej pracy w moim wydaniu.Mam nadzieję rozsiać w telefonie potem zabaczymy;)
    Agniecha te obrazki się rolują ,więc ustaw sobie tak,żebyś miała jak najwięcej wejściówek jak będą te w których czujesz się najpewniej i pamiętaj o F5.
    Masz CMJ?Na początek powinno starczyć ,potem skrzynki otwierać powoli ,żeby nie przekroczyły stanu 99" talonów na balon".Koło pomocy eventowej i dopiero wtedy zbierac ,ja przynajmniej mam taką strategię.
    ćwiczenia oko-ręka w dobrym świetle na dużym ekranie i tyle, reszta to super pola,SN,szczęście i budzik ,który w tym evencie będzie niezbędny:p

Dzień dobry

14. fkamil

fkamil Komandor forum

Dzień dobry Wszystkim, życzę Wam miłego dnia i obyśmy tu wszyscy za parę dni wkleili swoje zrzuty ekranu jak to każdy ma dwa florenowce na polu. W związku z tym ważnym wydarzeniem nie przynoszę dzisiaj jajecznicy lecz coś mocniejszego.

Proszę się poczęstować i brać się do siania ;)

15. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Jajco nie sprawdza się przy precyzyjnym klikaniu w poszukiwaniu przedmiotów,może powodować omsknięcia myszkixD
    Ale to "damska wódka",na włoskich stokach nazywana słusznie bombardini, sprawiająca,że nawet czarne zjazdy nie były straszne i cała Sella Ronda zrobiona to takim porankowym prezentem nie pogardzęxDxDxD

16. fkamil

fkamil Komandor forum

Uwielbiam kobiety które potrafią docenić dobry trunek ;)

17. panoramaogrodnicza

Mam koncepcję, zaraz podam.:)
    Wczoraj była ździebko inna, ale przespałam się nią i teraz myślę, że mam idealną.:pxD
    O wypadalcach nie myślę, jak by co mam krokusa.;):)
    Zawsze warto spróbować, sprawdź może bonusy gdzieś w skrzynkach leżą?
    I wtedy sobota i niedziela na farmie.:pxD
    Piję kawę ....
    Z odrobiną ajerkoniaczku i do roboty.;)xD
    Dzień dobry.:D

18. AnnDżelina

Ja spać nie mogłam - ciekawam coś wymyśliła przez noc? :D

Dobry :)

19. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Miłego dnia wszystkim życzę .xD

20. panoramaogrodnicza

Nocne Polaków rozmowy dobrze mi robią, a jeszcze lepiej pospanie do woli.:pxD
    U Ciebie adrenalinka działa?;)xD

A co wymyśliłam?
    Rozsiew normalnie, potem super pola z SN i SNZ(44) i reszta małych tylko z SNZ(26) przed zbiorem wrzucę do diamentowego bonus do stodoły S (100%), a do złotego bonus do stodoły uprawy (100%), one są na 24 godziny, podleję SN i SNZ, czyli .... teraz sprawdzajcie czy dobrze liczę ..... będę miała z dużych 15+15+15+6=51-3=48x44=2112 i z małych 2+2+2+3=9-1=8x26=208 czyli 2320 z jednego zbioru.
    Z jednym bonusem mogę zebrać 6, 7 razy, czyli dwa takie komplety dadzą mi 30160, dodam jeszcze 8 godzinny wzmacniacz roślin akcji +1, resztę dorobię na małych polach. To pewniaki, a jeszcze może się zdarzy coś z koła, jeszcze będzie +3 z ewentu. Będzie dobrze, musi być dobrze.:)

No i jeszcze konieczna babeczka, to będzie z 24 godzin na ponad 31, czyli będzie luz.:p

Ostatnie edytowanie: 27 maja 2020