panoramaogrodnicza

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by panoramaogrodnicza, May 21, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Witaj !
    Rozumiemy Twój brak czasu - teraz wszyscy zabiegani .

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No właśnie, tak zabiegani, że czasem nie nadążamy z tzw. załadowaniem taczek. :pxD

Dobrze,ze przypominasz, co trzeba zrobić przed zbiorem, bardzo dobrze.:D

A tak w ogóle to dzień dobry. :D

3. xBabciaEwa

Potrzebujesz pomocy ?

4. panoramaogrodnicza

Bardzo trudne pytanie zadałaś. :)

5. xBabciaEwa

Czasami mi się wyrwie - no nie pomyślę - tak to jest jak się kieruję sercem , a nie rozumem .

6. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry :) zaraz zaczynamy :D

7. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Dzień dobry ;)
    ja to już od dziś urlop i staram sie ogarnąć dom przed wyjazdem - plan na dziś - przyozdobienie świąteczne. Jutro rano pakowanie walizki i hejaaa do rodzinki ;) A jak już się tam znajdę to na pewno w pełni święta poczuję :)
    A na farmie coś tam posiane, jak zbiorę to będzie totalna dewastacja - ale co zrobię to zrobię ;)

8. Feeps

Feeps Mieszkaniec forum

Dzień dobry! :)

Pierwszy zbiór i 200 wypadajek, chyba nie tak źle co misiaki?

9. panoramaogrodnicza

No coś Ty, chcesz pytać to pytasz. :)
    A ja po prostu nie wiem co mam odpowiedzieć. :( Ale dwójki mi nie postawisz, prawda?;):)

10. Feeps

Feeps Mieszkaniec forum

Zasadziłem wczoraj pierwszy raz super pola przed eventem i powiem Wam kochani, że jestem rozczarowany. Wypadajki takie same jak z jęczmienia, żyta :( Najwięcej poszło mi z pola drzew bo aż 60.

11. xBabciaEwa

Ja - a skąd . Wiesz, że ja zawsze z sercem na dłoni .
    To super wypadło . Ja się wahałam czy robić , ale robię i farma nie była nastawiona na wypadajki , więc mniej wypadło -173 .

12. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ale dobrze Ci wypadło :) Co siałeś na super polach ?
    I super ilość ,ja byłam przygotowana a wypadło 194 i myślę że świetnie,już jakiś początek mamy .

Co jest ?
    Żadnego smutku [​IMG]

13. kaniape4410

Ja wczoraj posiałam melona i goździki na kawałkach pól, reszta stała jak stoi na co dzień - czyli zagrody, drzewa zwykłe i XXL, bez planu jakoś - co zrobię to zrobię, bo wyjeżdżam, bo święta, bo brak czasu..
    I stwierdzam, że wypadajki całkiem dobrze lecą - zebrałam na pierwszy raz 225. Więc przeciętnie całkiem dobrze ;)

14. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Hejka:) Lepiej Sylwester z Katowicami czy rodzinnym mazowieckim - Warszawą:D ??? Tak tylko po radę przyszedłem i idę zaczynać event;)

15. kaniape4410

Ale fizycznie tak, że osobiście - czy też przed telewizorem? ;)

16. krasnoludek10

Telewizyja;)

17. Feeps

Feeps Mieszkaniec forum

Na super polach siałem chyba żyto; coś z tych ostatnich co mam dostępne. Wyszło z 60 godzin, ale skróciłem ten czas wszystkim czym mogłem i wyszło mi akurat na 14-tą dziś. Spodziewałem się z tych super pół z 50/60 wypadajek conajmniej, a poszło z 30/40 jak z normalnych pól z jęczmieniem :( Jestem niezadowolony.

18. panoramaogrodnicza

Nie wiem ile tych super pól miałeś, ale jak byś nie wiem co siał, to z jednego superpola 1 wypadajka to jest max.

19. krasnoludek10

Z goździków, melonów, pomarańczy, bananowców, paru innych drzewek i 2 magicznych wypadło 235 gwiazd (przy założeniu, że nikt nie wysyłał ich jako prezentów):inlove:

20. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Nie wiem jak to jest tak dokładnie z super polami a wypadajkami ,mi tam nie wychodzi 1 wypadajka z super pola podlanego SN a inni piszą że tak powinno być szczególnie cebula uszlachetniona ''miłość SN ''
    Ja mało kiedy używam super pól . Posiałam orzeszki ziemne na wyspie i z jednej łąki wypadło 25 szt wypadajki i myślę że dobrze .
    Zobacz , masz zapas SN i siejesz jeszcze raz te żyto na super polach ale podlane super nawozem w krótkim czasie masz znowu wypadajki w czasie szybszym niż ze zwykłych pól .
    Może to o to chodzi w tych super polach że więcej zielska z jednego pola, mniej siania niż na małych polach i szybsze zdobycie wypadajki ale tylko gdy posiadamy dużo SN
    Może ktoś inny Ci poprawi humor :)

***** ***** ***** ​
    Poczytałam eventowy i wyszło że mam jakoś mniej od wszystkich tych gwiazd ;) no nie bawię się tak -.-xD