panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Różowych mrówek .

2. fkamil

fkamil Komandor forum

Zaczyna się, chodź chociaż na rosół, zaraz doleci ;)

3. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Jak mnie pytają czy mogą użyć kalkulatora, to mówię "możecie... (stosowna przerwa, by zdążyli się ucieszyć) tego, który macie między uszami" . Niektórzy z rozpędu mówią, że nie mają xD

Smutne jest to, że dzieciaki nie potrafią używać kalkulatora. Robiłam w zeszłym roku lekcje z używania kalkulatora i chcieli mieć kartkówkę z tego, bo nałapią dobrych ocen. Powiedziałam "ok". Oceny były gorsze niż, gdyby nie używali kalkulatora.

Dla mnie argument "kalkulator" nie jest argumentem. Bo nie chodzi o szybkość liczenia, ale o to żeby myśleć.

Ty już chyba musisz sobie zapisywać komu te różowe mrówki obiecujesz xD

4. fkamil

fkamil Komandor forum

Boje się dnia w którym faktycznie dodadzą różowe mrówki, dopiero spam dostanę na sowie :D

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Trza było nie pytać .

6. pietruchin48

pietruchin48 Chodząca legenda forum

Rodzina biedna nie oznacza rodziny patologicznej .
    Wiele lat byłem tu na Bielanach instruktorem młodziezowym i naszym zadaniem było docieranie własnie do takich rodzin a własciwie do dzieciaków wychowujących sie w takich rodzinach . Osiedle jest dosyc stare i takich rodzin nie brakuje . Do dzieciaków docierała czy to opieka społeczna czy policja czy tacy zapalency jak my . Ela napisała ze dzieci z takich rodzin często wychodza na prostą i to jest prawda ale trzeba im podac rekę , pokazac drogę czasem popchnąc siłą ale trzeba tam dotrzec .W obecnej sytuacji nie ma na to najmniejszej szansy niestety na domiar złego do środowiska gdzie wszelkie zakazy nakazy zalecenia zwiazane z wirusem mają się nijak do rzeczywistości i tym trudniej rysuje się obraz skutecznej z nim walki. Tak tylko rzuciłem temat dosyć mi bliski a dziś w moim przekonaniu zupełnie nierozwiazywalny i pomijany . Fajnie przeczytać że mimo to są miejsca gdzie jest inaczej :)

7. ania1713

A lamy pomarańczowe ktoś ma? Jak tak, to za co?
    Idę "filmować", więc wrócę za chwilę

8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

To nie jest dobry pomysł. Zgodnie z Regulaminem forum zabronione jest publikowanie treści prywatnej korespondencji między graczami.

fkamil, to samo dotyczy Ciebie. Jeśli otrzymałeś wiadomość z pogróżkami, proszę to zgłosić do Pomocy technicznej.

xBabciaEwa, jeden z Twoich postów edytowałam. OWH nie uległy zmianie. Zabronione jest udostępnianie danych dostępowych do konta osobom trzecim podobnie jak zabronione jest logowanie się na konto osoby trzeciej.

agucha31 i fkamil lubią to.
  9. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Oj tam,to miał być taki straszak na tą osobę,wszystko popsułaś.

10. fkamil

fkamil Komandor forum

Jeśli nie mam obowiązku zgłaszania takiej wiadomości, tylko to moja kwestia to nie będę zgłaszał. Może ktoś napisał zbyt pochopnie, w nerwach itp, jeśli natomiast temat się powtórzy to na pewno tak zrobię.

@ania1713 ile potrzebujesz tych lam? bardzo chętnie się odwdzięczę za piekielne ogary dla Łukasza co skutkowało żabami dla mnie

Ostatnie edytowanie: 22 marca 2020
  11. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Kochani potrzebuję .....świstaki- kangury- ??

12. BA_Marion

Myślisz, że ten ktoś nie boi się Pomocy technicznej? No nie wiem... Ja bym się ich bała:D

Internetowe rozmowy (np. forum, komunikatory w grze) mają ten mankament, że łatwo błędnie odczytać intencje drugiej strony i awantura gotowa. Dlatego gdy widzi się, że rozmówca źle odebrał to co napisaliśmy, najlepiej szybko wyjaśnić sprawę. Inaczej ciągną się w nieskończoność kompletnie niepotrzebne animozje...

13. olgs3

Masz 100% rację.Bardziej chodzi o to by ta osoba przemyślała i zastanowiła się że robi coś nie tak.
    Jak to nic nie da wtedy można wyciągnąć ciężkie działa w postaci PT.
    Teraz każdy jest nerwowy ze względu na to co dzieję się teraz na świecie.Sama z tych nerwów miałam 20 razy już padaczkę,gdzie w 2019 tylko 2 razy.

14. fkamil

fkamil Komandor forum

Też macie problemy z kupieniem florenów? Chciałem kupić 50 bo mi się skończyły licencje na prezenty, klikam ten plusik w lewym górnym rogu, chwilę kręci i:

agucha31, Anetta41 oraz olgs3 lubią to.
  15. BA_Marion

Wszyscy jesteśmy podenerwowani i drażliwi:( Zamknięcie w czterech ścianach też robi swoje...

Ale dość o smutnych sprawach... Upolowaliście jakąś fajną okazję w balonie? Sama mało polowałam, bo czasu mało, a i serdecznie tego nie cierpię. Ale cztery łupy zdobyłam:)
    balon.PNG

fkamil, coś chyba z łączem miałeś przez chwilę. Odśwież i sprawdź ponownie...

16. olgs3

Mi się dzisiaj 2 razy pojawiło jak chciałam wejść na forum

17. fkamil

fkamil Komandor forum

Zresetowałem router bo i tak to miałem zrobić i już jest dobrze. Dziękuję.

18. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam wszystkich
    jak chcesz mogę wysłać Tobie lamy ale żółte , bo nie mam pomarańczowych
    pozdrawiam wszystkich i zyczę Wam miłej niedzieli

19. fkamil

fkamil Komandor forum

Wysłałem Ani już 3 sztuki pomarańczowych.

20. ania1713

Dzięki, ale już nie trzeba :)
    Chyba trochę przesadziłeś :p dzięki ;)