panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No tak właśnie myślałam :) ale wolałam dopytac dla pewności Dzięki juz jej odsyłam

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Mam prośbę do wszystkich w tym domku .
    W poprzednim G&T była dziewczynka Ola , <ciach>
    Konto jej zablokowano , ale już może teraz grać i moja prośba , jeśli coś wam zalega i mace więcej poślijcie dziewczynce .
    Jej nick - ola88888 .
    Z góry dziękuję za pomoc małej .

OWH nie uległy zmianie. Całkowicie zabronione jest udostępnianie konta osobom trzecim oraz logowanie się na konto należące do osoby trzeciej. Post edytowałam aby komuś nie przyszły takie działania do głowy. Konsekwencje tego są przykre, z permanentną blokadą konta włącznie.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 marca 2020
  3. agucha31

Ewcia ale czy coś konkretnego czy obojętne No i czy przez to co właśnie napisałaś z tym dała nie zostanie znowu zablokowana zaraz?

Cytat edytowałam analogicznie jak oryginał
    MOD_Marion

4. xBabciaEwa

Raczej nie , bo to już jest wyjaśnione przez PB , więc nie powinni zablokować .
    Jej się wszystko przyda .

5. agucha31

Ok to cos podeśle :)

6. xBabciaEwa

Dziękuję w imieniu Oli .:inlove:

7. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Witaj Ewa możesz powiedzieć by skrobnęła sówkę nie mogę jej wysłać.

8. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

A takie coś znacie ?? Siostrzenica wymieniła się wczoraj na GT zagrody i ma to w archiwum że się wymieniała ,wczoraj je widziała że ma ,chciała je wystawić ,ale miała wszystko zajęte wiec dziś rano chciała to zrobić i się okazało że tych zagród nie ma , co Wy na to ??

9. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

niech gołabka do mnie pośle coś sie dla oli znajdzie :)

MOD_Marion

olgs3 i agucha31 lubią to.
  10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A to różnie w życiu bywa, czasem matka, czasem ojciec, a czasem nikt, tysiąc różnych sytuacji a drugi tysiąc różnych rozwiązań. 8)

Kawa pachnie, lubię.:D

Agniecha zbierała owczarnie jubileuszowe.:)
    O nawet nie wiedziałam, że taka jest taka flaga.:oops:
    Dzień dobry.:D

11. xBabciaEwa

Ona sie nie odezwie , boi sie , pisz do pbkl , to jej sąsiadka w realu i opiekunka w grze .

12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A to niech napisze do PT, oni mogą sprawdzić co było i z której strony jest błąd.:)

13. agucha31

Ups to dziwne trochę :(
    Juz jej podesłałam :)
    ---------------------------
    Dziewczyny ja ten nick ola88888 skopiowalam tak jak Ewa napisała i bez problemu wysłałam

14. tigre

tigre Fanatyk forum

Chwilami wyjścia nie ma tylko tel do Pani (fajną mamy - w 1 kl jestjedna prawie od wszystkiego) bo inne mamy też za diabła nie wiedziały o co chodzi - ale z taką mapą myśli dzieć okazało się wie tylko wtrącać sie nie wolno :) o ja rozkminiałam co to ;)
    Ci tatusiowie to wiesz - za nerwowi najczęściej :) mój genialnie bawi się z panna, grają w warcaby, jak było "normalniej" to rower itd ale przy lekcjach bysię pozabijali chyba ;)
    Swoją drogą zawsze podziwiałam przedszkolanki i nauczycieli za wytrzymałość - ja mamjedną i nie zawsze ogarniam a miej takich ponad 20 ;)
    I widzisz Twoje podejście mi się bardzo bardzo podoba- niestety z doświadczenia wiem, że jest nieco odosobnione ;) jeszcze w klasach młodszych te nasze Panie od wszystkiego (przynajmniej te na które trafiam a trafiłam super) dają dowolność to u starszaków...hmmm wbić do głowy jak mantrę i bezmyślne powielanie

Wiesz, na krótką metę łatwo takiego malucha zafascynować nawet jakąś nazwą, słowem czy właśnie tym,że gwiazdkę narysuje w układzie wsp. ale Ty masz dużo trudniej bo raz muszą na lekcji dwa jest to codzienność czyli nie dość, że dużo to jeszcze koniecznie - bunt sam z siebie ;) a jeszcze wszędzie mówią, że taka matma to trudna jest...

Jak Ci będą marudzić to podpytaj co prostrze - posłuchać i skupić się na lekcji by zrozumieć i umieć tak po prostu czy wkuwać coć godzinami na pamięć (taka historia czy te inne) i niech się wypowiedzą ;)
    o właśnie kto zbierał bo nie pamiętam a mam i czekaja
    Sąsiad starsze dzieciaki może i posiedzą przy lekcjach ale maluchy to chyba gdybyś klejem do krzesła (sprawa ma się zupełnie inaczej jak np rysuje i to coś na co ma ochotę) - toto jeszcze czas skupienia ma niski - fakt, że rodzice nie ogarniają całej sytuacji gdzie mają być 24/7 ze swoją pociechą i tu widze główne problemy
    Czy tu aby nie chodzi bardziej o czas który trzeba temu dziecku poświęcić zamiast mieć go dla siebie (na cokolwiek czy to praca, sprzątanie czy czas wolny) i tu po ciągłym pędzie ciężko się przestawić. teoretycznie powinno być kilka godzin szkoły w domu.....
    Chętnie jej podrzucę - nie wiesz co by jej się spodobało? może zbiera sobie tam coś?

MOD_Marion

15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

flaga jak flaga
    przyznaj się że chciałaś by na poskręcało :pxD

fajny las nawozowy ;)
    no chyba to do mnie

dzięki Agucha za pośrednictwo :)
    dzięki Anetko za zagrodę
    no patrz to ja do tej kategorii się zaliczam
    nie potrafiłam
    wiedziałam jak rozwiązać
    ale jak to przekazać nakierować już nie :oops:

Kamil a Ty umiesz wytłumaczyć ?

co do nauki przez rodziców
    szkoła powie że nie jest od wychowywania
    a rodzice od nauczania
    och jeszcze gorąca
    super :D
    nie wiem jak jest teraz
    ale kiedyś nie wolno było swoim mimo że dobrym sposobem
    ( nauczyciel tłumaczył że tak to może na studiach a teraz musi tak i tak )
    szkoda
    myślę że ktoś miał potencjał i mu go ciach

dzień dobry :)

16. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Kazali jej zmienić haslo,już trzeci raz tak jej się stało

17. xBabciaEwa

Wszystko się jej spodoba - dziękuję .:inlove:

18. agucha31

Druga Aga :) czyli agniecha$
    spoko toz tu rodzina samych swoich i nic nie zginie :)

19. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Udało się ptaka wysłać teraz pytanie czy to do niej nie chciałabym wysyłać innej osobie.

20. xBabciaEwa

ja wysłałam Oli , a z Gosią ( pbkl) piszę na sówkach .