panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kropelka04

kropelka04 Generał forum

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Dzięki :) posiedziałam pół minutki w sklepie i doleciał

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ale na pewno dotrze, nie wiązałabym tego z jakąkolwiek działalnością ewentową. Drugi dostałam jak po południu lapka włączyłam.:)

4. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Do mnie dotarl po rozegraniu jednej gry, ale sądzę, że niezależnie od tego i tak dotrze do tych, którym będzie się należał :)
    Elu, więcej optymizmu:D
    Jeśli tę potencjalną los postawił na mej drodze jako tę jedyną to inne będę co najwyżej tylko podziwiał:p

5. panoramaogrodnicza

A widzisz, nie zdążyłam Ci odpowiedzieć, a już jest.
    Może to trzeba na forum napisać, że go nie ma.:p

6. kropelka04

kropelka04 Generał forum

to jaki item ci wziac?

7. panoramaogrodnicza

Ale wiesz, że narzekanie pomaga.:pxD

8. Miśkowo

No fakt, o tym zapomniałemxD

9. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

niedziela bez handlu ;)

Powinieneś podziwiać swoją miłość, a nie brać potencjalną i inne podziwiać :p- coś błądzisz misiaczku ;)
    bierz wpierw bonusy ja ogarniam pnącza czy je mam - ktoś coś? spis tych pnączy i itemów na nie?
    ale np taki "zbyt wiele miłości" i te baloniki :inlove:

10. kropelka04

kropelka04 Generał forum

link do galazek pnacza:
    https://docs.google.com/spreadsheet...R55jYz6lonB/pubhtml?gid=969521780&single=true

"zbyt wiele milosci" juz ci wzielam. jaki jeszcze?

11. Miśkowo

Ann, coś za bardzo dociekaszxD;), swoją wiadomo, że będę podziwiał, ale wiesz, odrobina zazdrości w każdym związku się przyda :p

12. AnnDżelina

O widzisz Dzięki serdeczne :inlove:za link
    czyli tych co nie mam itemów nie mam też kilku pnącz :cry:dlatego nawet moja skleroza nie kojarzy:eek:

Ten co wspomniałam mi się podoba, a jak nie mam pnącz to nie wiem czy jest sens, czy dadzą kiedyś do kupienia same pnącza ?:oops:

z tego co obczaiłam to nie mam tych pnącz z : Maciek i Lusia, Siergiej, Zaginiona miłość i nagła niespodzianka, ale te już wzięłam ze sklepu.

Przejrzę jeszcze na spokojnie i pasek i pnącza.
    Odrobina :p
    A czy Ty masz miarkę? ;) Bo z tego co wiem, to dla każdego jest ona ciut inna ;):p

A dociekliwość to moje 3 imię :pxD

13. kropelka04

kropelka04 Generał forum

prosze bardzo :)) jak jakis item jeszcze wpadnie ci w oko, slij sowe do mnie;) a w odpowiednim czasie przypomnij mi, zebym ci :music: wyslala

14. AnnDżelina

A zbieraj coś w zamian :) i napisz :)
    ..
    Itemy to generalnie zawsze się przydają to, kto da radę, warto pewnie je wybrać ze sklepiku.

15. Miśkowo

Mam, taką osobistą, zawsze przy sobie xDxD

16. kropelka04

kropelka04 Generał forum

do tego czasu moze bede cos zbierac:p w zamian:music:xD hihihi na razie mow, co ci jeszcze brac:D

dzis juz znikam. spokojnego wieczoru :)

Ostatnie edytowanie: 16 lutego 2020
  17. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A co, boisz się sama wyzwać globala xD - ja bym chętniej kurkowego wyzwała , bo jak mam na tego globala ruszyć gdy mimo długorąsnących i tak mało wypadajek, a rośliny na ponad 20 gier i nadal sieję na dzikiej .
    A tak w ogóle to dobry wieczór :)
    a może już dobranoc powinnam powiedzieć - ale nie mówię, bo jeszcze tu u Was trochę posiedzę :p

18. panoramaogrodnicza

Dobry wieczór to tak, a dobranoc to dopiero przed północą będzie,
    czekam na groszek, żeby chociaż do następnych 38 gierek dojść.;)xD

19. fkamil

fkamil Komandor forum

Pnącze wisi, rozegram jeszcze z 30 gier ponad pnącze, ale ten pasek to jakiś leniwy. Myślicie, że zdążymy?

20. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Bry.:) Dorzucam kolejny raz po 480 pkt, ale pasek chyba jest przyklejony.:cry:xD Zielonych kropelek dawać nie będę, więc ...jest jak jest.... No cóż . Niechaj żywi i ... półżywi ( patrz: ja ) nie tracą nadziei. Idę w piernaty, jakoś mi zimno o_O