panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Wiesz mnie okropnie nudzi, to klikanie. Dobrze byłoby jakby można było wybrać kilka pociągów z takim samym składem. :)

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Tu masz rację , mogliby o tym pomyśleć .

3. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

dzień dobry:):):):):)
    wczoraj wystawiłam trochę tajemniczych najwięcej miałam czerwonych rudzików
    wpadły też 2 kozice czerwone i 2 żele te w kolorze naturalnym :)i kilka czerwieni
    pojedynczych:)
    wieczorem pojechały składy przyspieszone i dziś wystawiłam całe pole tajemniczości:)
    teraz wychodzę po powrocie odkryję :)może wpadnie coś z różu

miłego wszystkiego:D

.

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    U mnie najwięcej czerwonych rudzików i borsuków a na wyspie szczotki i tiki :)

5. fkamil

fkamil Komandor forum

Dzień dobry, miłego dnia wszystkim ;)

6. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dzień dobry,
    różowe koniki to ostatnia zdobyczxD

7. fkamil

fkamil Komandor forum

Ja pełen nadziei na:

// edycja :) zobaczcie co mam :)

Ostatnie edytowanie: 10 lutego 2020
  8. antonina-farmerska

Kamil gratulacje ,to pół tartaku twojexD

9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Kamil świętuje :D Nie dziwię się. To chyba nie jest Twój pierwszy najwyższy zwierzak, ale pewnie cieszysz się z niego tak, jak ja kiedyś z kozy-zrzędy. Pierwszego najwyższego zwierzaka, jaki mi wyskoczył z podstawowych. Najpierw nie wiedziałam co to takiego, a potem napatrzeć się jej nie mogłam, taka śliczna, niebieskawa, w okularach:D

10. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dzień dobry.
    Kamil doczekałeś się gratuluję.

11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Też mam ciągle nadzieję.;)xD
    A u mnie najwięcej ropuch, całuję, ale jakoś jeszcze księciunio się nie trafił.xD:cry:

Pięknie, gratulki.:D
    Hmm, może ja też coś pokombinuję.;)xD
    Dzień dobty.:D

12. xBabciaEwa

Doberek .
    Pięknie , gratulacje wielkie Kamil . xD

Z wrażenia zapomniałam ,
    przekazuję pozdrowienia od Anetki dla wszystkich domowników i gości . xD

13. fkamil

fkamil Komandor forum

Dziękuję Iza :) dzisiaj będziemy rąbać cały dzień:) aż się porządnie narąbiemy ;)

Bóbr to mój drugi zwierzak. Pierwsza była kukułka karnawałowa która o dziwo z tego co pamiętam wyleciała mi z pierwszych kukułek i to nawet baby boomu nie było :). Teraz do tego szczytnego grona dołączył Bóbr :). Dla zapamiętania tej chwili pracuję nad nowym bobrzym awatarem ;).

Dziękuję Olga, doczekałem się:).

Dzień dobry Ela :), dziękuję :).

Jakbyś się chciała ze mną narąbać Ewa to zapraszam, mam narzędzia ;)

14. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Wrony nie chcą skakać z miksow (1/8.) ale krówki skaczą aż miło (3/8 i w tym jeden skok o 2 poziom.
    Ciekawe czy to kwestia odznak czy przypadek. Spróbuję później z gesiami. Jak nie wyjdzie to ptaki zostaną na kolejny event z de lux
    Kamil, gratuluję :)

15. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

Brawo Kamil :)
    Cieszę się, że Ty się cieszysz :)
    bo mnie jakoś oaza nie cieszy, nawet takie wybryki jak królik wielkanocny ze zwykłych....

każdy robi jak chce, wszystkie misje nie są jakoś wyjątkowo opłacalne, ale coś w tej grze trzeba robić, a oprócz eventów i zarabiania SG można je też wydawać jak się ma za dużo, więc w misjach przerabiam SG na PD ;)

w te teorie "poziomowe" co powinno być na kole a co nie, to nie wierzę
    na moim kole są nagrody stałe, okresowe i incydentalne - stale są składniki rzemiosła i perfumy, których mam kilkadziesiąt tysięcy w zapasie, szkoda tego nawet sprzedawać... oraz żółte zagrody i warsztaty, okresowo pojawiają się drzewa XXL (znaczy zwykle są, ale okresowo wisi np. migdałowiec przez kilka miesięcy, potem klon cukrowy, potem znów migdałowiec czy dąb.... a takiej śliwki XXL to nie było jeszcze ani raz) czy zagrody pomarańczowe (osły, a potem pawie, a potem coś tam innego), a całkiem incydentalnie pojawiają się bonusy, kupony i różowe zagrody/warsztaty - nigdy nie wiadomo kiedy i co....

16. xBabciaEwa

Bardzo chętnie , jakkolwiek to brzmi .xD

Też się pochwalę
    Z 3 rekinków psich i rekina młota wypadł żarłacz biały , mam 2 na razie .

Ostatnie edytowanie: 10 lutego 2020
  17. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

zrobiłam eksperyment - wstawiłam do oazy zwykłe rekiny ale dodatkowo z jednym perfumami "xxl", widzę minimalny postęp w stosunku do klonowania z zeszłego tygodnia, a najwyższy skok był taki:

18. xBabciaEwa

Ładnie , ja bym była zadowolona .

19. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Ojej, dopiero teraz do mnie dotarło, że to psi rekin - psi od psa, a nie psi od greckiej literki psi :eek:xD:cry:xD
    No i gratuluję ;)

Edit:
    u mnie wyszedł podwójny miks - pierwszy raz takie cóś widzę :inlove:

A może to taka wróżba, że pisany mi ognisty rycerz? xD

20. antonina-farmerska

Skok na miarę eksperymentuxD