panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dzień dobry,
    w domku Piotra zamiesciłam dziś juz jedną piosenkę a ta tez mi się podoba więc sobie posłuchajcie

2. fkamil

fkamil Komandor forum

Ta piosenka to taki mały powrót do przeszłości dla mnie jak pierwszy raz zaprosiłem dziewczynę do domu na kolację. Pichciłem, a w kuchni grało radio i leciała właśnie ta piosenka, miłe wspomnienia:).

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Uwielbiam go słuchać , miód na serce . :inlove:

4. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

super, bardzo lubię i Cohena a ten utwór szczególnie....

5. xBabciaEwa

Szkoda , że nie mogę wrzucać klipów :( , bardzo lubię przy muzyce spędzać czas .xD

6. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Poczytałam o nowych TSach, tylko zamiast TS Metopa przeczytałam MegaWtopa o_OxD:cry:xD
    Nie wiem skąd mi się to wzięło :p

7. xBabciaEwa

Może być wielka wtopa , jak się kupi i trafi stare zagrody .

8. Alicja211

Alicja211 Ekspert forum

Iza piękna piosenka.
    Dzień dobry

9. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Czekamy na Twoją Alu;)

10. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Już jest ta mega wtopa,misja miała zacząć się jutro a dali dzisiaj.Najgorsze że już wpłaciłam do misji co mogłam.

11. abc2016

już kiedyś tak było i chyba wycofali misję ale wpłaty zachowali

12. olgs3

Mam nadzieje,fakt zapas zwierząt z baśki mam ponad 2000,ale to zawsze żal jak przepadnie.

13. abc2016

jest kilka wyjść, najprostsze - zostawią misję, kolejne - zdejmą misję i zachowają wpłaty, inne - zdejmą misję i oddadzą wpłaty, jakby wymyślili cos innego to będzie wrzawa na forum, nie Ty jedna tak zrobłaś...

14. Alicja211

Alicja211 Ekspert forum

Na razie się szkolę, mam bardzo dobrego Nauczyciela, wiec kto wie może?

15. olgs3

Tak to jest jak ktoś robi misję,nie patrzy dopiero jak chcą modliszkę to się zastanawia co jest grane.
    To że wpłaty nie przepadną to pewne,ale w pierwszej chwili to nerw jest.

16. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Co się martwisz :) ja też oddałem i myślę że nic nie zabiorą:)

17. olgs3

Tak myślę jednak pierwsza myśl po zobaczeniu że ma startować jutro nerwa dała.

18. abc2016

nerwów szkoda, nikt nam ich nie zreperuje, więc naprawdę nie ma co się denerwować na grę

19. olgs3

Nie denerwuje się na grę tylko na siebie że nie zwracam uwagi i to nie dotyczy tylko gry a realu mam takie same wpadki.

20. abc2016

bo za szybko chcesz, zanim cos zrobisz to pomyśl, co i w jakim celu i jakim sposobem będziesz robiła i jaki ma być rezultat, no i wtedy jak już przemyślisz, to "wpadek" będzie znacznie mniej
    niestety okoliczności człowieka poganiają, ale nie trzeba się zrażać i robić swoje...