panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

z Alicją zjechałam szczęśliwie :D trza demolke na farmie zrobić ;)

dobry :)

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Super , gratuluję Danusiu.

3. dantic3

dziękuję Ewcia :Dtobie tez gratuluje zjazdu :D

4. xBabciaEwa

Wczoraj po południu skończyłam .
    Przez chwilę nie będę siała , króliki u mnie na łąkach i drzewa .

5. dantic3

powystawiam te Tsy zdobyte musze zobaczyć co sie urodzi :pnie trzymam w pasku bo ja ciekawska jestem ;)sieje dłuzsze do misji po tam miliardy potrzeba o_O

6. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

U mnie drzewa dały nowości a zagrody same najstarsze.
    Zmykam,a tobie Danusiu samych nowości życzę.

7. xBabciaEwa

U mnie z tsów same starocie wyszły .

8. dantic3

dziękuje:) ale znając moje szczęście na nowości nie liczę :music:
    niczego sie tez nie spodziewam ;)
    posiałam wystawiłam i w real zmykam :)

9. fkamil

fkamil Komandor forum

Powiedzcie mi czy u Was też jest w promocji na floreny oferta "Sielanka" za 200 zł?

10. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

poszłam sprawdzić :)ja nie mam widocznie jest dla wybrańców:pxD:cry:

.

11. xBabciaEwa

Nie mam :p to indywidualna oferta .

12. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

U mnie nie ma promocji na floreny:(;):p

13. xBabciaEwa

To chyba dobrze , droga ta oferta .

14. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A propos jeżyków ;) choć nie takich o jakich piszecie.

Dziś ósma klasa miała próbny egzamin i chyba w końcu się wystraszyli :inlove: i może zaczną się uczyć -.-
    Ale pomijając matematyczne aspekty, to próbowali mi wmówić że chyba jakiś nieogarnięty matematyk (w domyśle chodziło o mnie rzecz jasna xD ) układał zadania, bo w zadaniu, gdzie trzeba było porównać prędkości zwierząt: był jerzyk przez RZ, a przecież jeż pisze się przez Ż, czyli powinno być jeżyk xD

Jak powiedziałam im, że jerzyk (przez RZ) to ptak, to nagle wybuchnęli z pretensjami:
    to pani jest matematykiem czy ornitologiem? xD :cry:xD
    Zawsze jest zdziwienie, gdy nawiążę na lekcji do innego przedmiotu. Czy matematyk może się znać tylko na matmie?

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

16. fkamil

fkamil Komandor forum

Nie wiem czy chciałbym być w tym zacnym gronie. Pozwól, że pokażę Ci jak wygląda:

Pytam bo już od wielu tygodni mam taką samą. Chciałbym kupić floreny, ale 200zł to za dużo na jednorazowy zakup. Gdyby to była o połowę tańsza oferta, ale bądźmy fair i niech dadzą połowę tego co na obrazku wyżej to bym się skusił, ale 200 to trochę za dużo.
    Żadnej nie masz?

@grakula16 no jakby miała być taka jak tutaj to w sumie nic nie tracisz :)

@ania1713 zdążyłem już zapomnieć o tych cudach, a Ty mi tu przypominasz :) moja silna wola jest wystawiana na próbę :)

17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Sielanka i 3300 florków za dwie stówy to jakaś mega promocja jest.
    Takie oferty zwykle chodzą po 280 ;)

18. xBabciaEwa

W tej chwili nie mam .
    co jakiś czas się pojawiają , ale dużo tańsze .

19. fkamil

fkamil Komandor forum

Zapytałem bo myślałem, że wszyscy mi tu fajnie napiszą, że olaboga jak drogo, kto to wymyślił, a tu się okazuje, że warto kupić i mnie portfel świerzbi ;).

Weź mi babciu wyślij ofertę na sowę, chętnie sobie ją kupię, jak Ty nie chcesz ;);).

20. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Pewnie cały czas jestes na p/zakrzepowych(po urazie lub unieruchomieniu po lekach)wyliczają ryzyko na podstawie USG,dopplera i INR,wtedy zwiększają dawkę albo zmienają leki,wszystkie drobnocząsteczkowe heparyny są podawane w injekcjach podskórnych,teraz coraz wiecej nowoczesnych leków jest doustna ,ale bardzo trudno z otrzymaniem są braki w aptekach.:(
    Kamil oni dokładnie wiedzą ,kiedy do Ciebie taką super oferte skierowac ,ale ćwicz silną wolę to będzie jeszcze lepsza w sensie tańsza.Natomiast jak kupisz to umarł w butach:p

Najlepiej ,żebyś sie znała tylko na dodawaniu w zakresie tysiacaxD