panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A co było?
    Wchodziłaś na forum, byłaś zalogowana i tylko tyle?
    Nie dało się nic pisać?
    Przeglądarka Google Chrome?

Ostatnie edytowanie: 12 grudnia 2019
  2. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Wchodziłam na forum ,ale nie mogłam sie zalogować ,próbowałam z opcji "tutaj przejdziesz na forum "i z tego pod ramką .
    Mam Google Chroma,
    Próbowałam z telefonu gdzie mam puffina tez nie dało w końcu wyłączyłam komputer i zrobiłam wszystko od początku

3. hlnrys

Te same problemy miało więcej naszych farmerów.
    Czytałem też o tym na DE.

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

nie tylko mialo,ale jeszcze ma

5. hlnrys

Mam przestarzałe dane.;)
    Potrzebna aktualizacja.
    xD:cry:xD

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

popatrz ile jest u nas teraz online..nie ma nawet setki...a na de jest ok 500 gdy tam 1000 to norma....

7. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Potwierdzam xD mnie niestety nikt nie ostrzegł :p
    No to ja ostrzegam: jak odrzuca to wartość odrzucanej jest wyższa (moim zdaniem) niż wartość rzuconej i potem czujesz, że to nie w porządku i rzucasz coś jeszcze, ale uparciuch znowu powtarza schemat :p i ciągle masz wrażenie, że dałeś za mało -.-

A to za chomikowanie są dodatkowe nagrody? :music:
    A zużyć się nie można? :p a jak nie można, to przeżuć przez płot - ja cierpię na notoryczne braki xD

8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ale jakie nagrody ?
    Ale że pytasz o super paszę ?
    No zapas jest /był spory :p o
    chociaż
    przez mroczny miesiąc owca zombie i ogary
    sporo jej zeżarli to jeszcze dna nie widać xD

9. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Wczoraj wieczorem miałem ten sam problem, ciekawe jak będzie dzisiaj.
    Teraz jestem na IE - tu działa ;)

10. antonina-farmerska

U mnie o dziwo chrom się dziś ogarnął;)
    Dzień dobry;)

11. fkamil

fkamil Komandor forum

Dzień dobry Ela, wpadłem się przywitać i przy okazji zapytać czy mnie oczy nie mylą :)
    Czy te osoby naprawdę mają po tyle miliardów sianogroszy czy coś mi się popsuło?

12. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

nie jestem Ela ;) ale napiszę że spokojnie mają
    jeżeli ja nie grając jakoś mocno ofensywnie i praktycznie nie inwestując w grę mam 4,5 mld SG, to każdy kto gra dłużej i trochę inwestuje w nowości może mieć dużo więcej
    najtrudniej dojść do pierwszego miliarda, a potem już poleci....

13. fkamil

fkamil Komandor forum

Też, wydaje mi się, nie mam najgorzej bo trochę ponad 400 milionów, ale tam na obrazku jest prawie 100 miliardów :p dlatego chciałem się upewnić :)

14. abc2016

jak pograsz 10 lat to będziesz miał więcej :)
    im dłużej grasz tym masz lepszą bazę i tylko od Twojej strategii zależy ile będziesz miał PD i SG czy towaru w stodole
    jak zaczęłam grać i po jakimś czasie trafiłam na forum i czytałam takie dyskusje że z jednego małego pola to cos daje więcej SG do stodoły więcej, a cos innego to lepiej się na targu sprzedaje... to myślałam, że trafiłam do miejsca gdzie wszyscy mają żółte papiery... ale jak to przemyślałam i przeliczyłam to się okazało ze goście maja rację i teraz też sama liczę niektóre rzeczy

Ostatnie edytowanie: 13 grudnia 2019
  15. fkamil

fkamil Komandor forum

Dam znać w takim razie za 10 lat ile uzbierałem ;)

16. hlnrys

Poczekamy.;)

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Czekałam na nowy opis, ale się nie doczekałam, no i sama metodą F5 doszłam do ideału.;)xD

Dzień dobry, dzień dobry, dopiero dotarłam do komputera, na kawę zapraszam.:D

xDxDxD Sianogrosze, jak komuś bardzo zależy, to najmniejszy problem, zobacz ile oni mają punktów doświadczenia.:pxD
    Ja się wolno uczę, ale pocieszające, że jednak się uczę:pxD, dość długo dochodziłam do pierwszego miliona, potem przez kilka lat starczało mi kilkaset mln, a w tym roku postawiłam sobie za cel ten pierwszy miliard, cel osiągnięty, ale apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc za rok, kto wie, kto wie....;)xD

18. antonina-farmerska

As jest u mnie na targu i na przykład sprzedaje 10*100 anakond;)

Mnie się kasa nie trzyma co uzbieram to wydam,ale ogólnie świat się kręci wokół sianogroszy

19. abc2016

a kto to kupuje?
    na moim targu by taka wielka paczka anakond raczej nie przeszła, chociaż co ja tam wiem....
    a na co wydawać? kupuję wszystko co jest mi potrzebne i ma w miarę cywilizowaną cenę... a kupka SG sama rośnie ;)
    akurat u mnie nie, bardziej bym się zgodziła z takim stwierdzeniem

20. antonina-farmerska

A u nas schodzi schodzi też rzemiosło w pakietach po 50 sztukxD

Teraz na przykład CMJ po 55 sztuk