panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

I z tym będę polemizowała, popatrz ile masz towaru po drodze do zgarnięcia, a siejesz tylko na jednej łące, pozostałe pięć możesz wykorzystać na robienie zapasów. :pxD
    No to żeś mnie zastrzelił.8)
    Dzień dobry.:D

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Hej :D
    No właśnie [​IMG]
    No nie wiem nie wiem
    bananów mam pod tond ;) gwiazdek też a o farmarkach czy super paszy nie wspomnę
    pozostanie mi robić dla SG i skrzynek i nie lubianego PD :p:cry:xD
    Żeby to pnącze coś dawało wartościowego taki plus 1 np dla owocka czy zwierzaczka było by warte zachodu :p

Ta
    kiedy to ja się jeżę xD
    ale wzmocniłam to i owo i walczę do upadłego aż wyrwę ostatnie z wielkich drzew ;):D
    ciekawe swoją drogę gdzie je postawię xD:cry::cry:xD
    Oj tam zaraz wołać Moda ;)
    rzuć mi te babeczkę
    ja tam lubię dużo i słodko :pxD
    Tralala ;)

zobaczcie jak wygląda nasza współpraca i pomoc i obczajenie eventów itp
    ja [​IMG]
    Ela [​IMG] [​IMG]
    ja nadal w czarnych barwach
    Ela [​IMG]
    ja eh no nie wiem nie wiem
    Ela [​IMG][​IMG][​IMG]
    ja no o co Ci chodzi
    przecież się staram xD

Dzień dobry [​IMG]
    Pomyliłam bonusy wrr

3. kropelka04

kropelka04 Generał forum

a zagrody i ta masa florkow do zdobycia? to dla ciebie pikus, czy pan pikus???:pxD

nie ty sie jezysz :p tylko do ewentu podchodzisz jak do jezaxD

i to mi sie podoba!!!:)

walcz i wygraj!!!:inlove:

a gdzie bedziesz babobaby trzymac? chociazby w pasku xDxDxD pojemny on bardzo i nic w nim jesc nie wola. wiesz, jak moja mam mowila: lepiej dzwigac nizli scigac, lepiej nosic niz sie prosic ;) czyli lepiej miec niz nie miec:p

aaa i ogolnie dzien dobry, bo moze reszta domownikow, z gospodynia na czele, poczuli sie dotknieci:oops:, ze sie nie przywitalam tylko do przekonywania agi sie zabralam:music:

Ostatnie edytowanie: 12 grudnia 2019
  4. fkamil

fkamil Komandor forum

No wreszcie ktoś z apetytem :)

5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

fkamil xD

Jak Ci dają, to bierz. Gdy ktoś gra parę lat, to siłą rzeczy ma tych dóbr, że hej. W dodatku często-gęsto odnawialnych (regularnie zbierane skrzynki z pnącza). Gdy sam trochę tego nazbierasz, to odwdzięczysz się, pomagając jakiemuś początkującemu, a dobrze rokującemu Graczowi:) Sztafeta pokoleńxD

Szkoda, że wątek Prezenty codzienne świeci pustkami... Trudno wyłapywać po wątkach co komu potrzebne...

6. fkamil

fkamil Komandor forum

A to przepraszam dają coś? bo to ja tu oferuję słodkie babeczki :D

7. BA_Marion

A tych babeczek to nie próbujesz oferować w podzięce? :D

8. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

E tam, to obietnica;).
    Wiesz co, lubię wszystkie pnącza, które dają jakieś skrzyneczki, bo lubię je zbierać i później hurtowo odpakowywać;).
    Kiedyś jednym z ulubionych pnącz było pnącze Żniwa 2014 (popularnie zwane "kasztankiem", "pnączem kasztankowym") - pnącze to razem z rzemiosłem i szklarnią skraca wybrane rośliny do 1 sek, więc siejesz je i od razu są gotowe do zbioru, ale jak doszedłem do poziomu, w którym dostałem krokusa i ulepszyłem go w szklarni to dzięki tym ulepszeniom można go też skrócić do sekundowego wzrostu i wtedy pnącze już nawet nie jest potrzebne:) (ogólnie to przydatne to pnącze jest jak brakuje wypadajek, to szybko można je nazbierać). A takiego jednego, jedynego ulubionego to nie mam. O, fajne jest też pnącze, które daje kupon na kombajn na 3 godziny (ale to dzieje się raz na tydzieńxDxD, więc teraz już nawet go nie zauważam)
    A co do babeczki, to zobacz jest chętna na słodkości:p

9. fkamil

fkamil Komandor forum

Nic się nie da ukryć :). Nie wiem w którym momencie utrwaliła się informacja, że jestem w wielkiej potrzebie i trzeba uruchomić dla mnie pomoc specjalnej troski, ale jeśli chodzi o produkty które mogę kupić za sianogrosze to mnie stać i chętnie się podzielę bo to po prostu miłe coś komuś podarować. Jak mnie poprosicie o różowe i neonowe zagrody no to wtedy trudno, nie wyczaruję, ale takie mini prezenty w podziękowaniu za rady które naprawdę mi pomagają w codziennym graniu to byście mogli przyjąć bez kręcenia nosem ;)

@Miśkowo myślę, że kurier z babeczką już stoi obok jej płotu ;)

Już któryś raz czytam o tym krokusie, muszę sprawdzić na którym poziomie on jest bo ewidentnie to jakiś artefakt wśród nasion ;)

10. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Tam mało kto zagląda tak naprawdę :(
    piszesz wisisz i nic
    aż się smutno robi że Cię nikt nie lubi i nie chce nic słać :pxD

11. BA_Marion

fkamil, bo po likwidacji Szkoły farmerów byli mentorzy mają syndrom kury pozbawionej pisklakówxD Wiesz jaka to frajda patrzeć jak z farmerskiego narybku wyrasta farmer niczym żyleta? Brakuje tego człekowi...
    agniecha$, prędzej nikt nie pamięta o tym, żeby do tego wątku zajrzećxD Gdyby się ożywił, to pewnie by się utrwalił nawyk sprawdzania, co komu potrzebne:music:

12. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Nikt nie uważa Cię za farmera w wielkiej potrzebie, tylko za Farmera, który się angażuje, poznaje tajniki gry, chce się rozwijać,a takiej osobie fajnie choć trochę pomóc w dążeniu do pewnych celów, które sobie wyznaczyła:) I to wszystko, żadna tam pomoc specjalnej troski;).
    Co do kuriera z babeczką u Agi to super, że tak szybko dotarł, zwłaszcza teraz w okresie przedświątecznym, taki człowiek to skarb;):).
    A krokus jest od 145 poziomu.

13. kropelka04

kropelka04 Generał forum

wiesz, chyba nie tylko tobie brakuje;)xD

i mysle, ze takiego "narybku" jakim jest kamil (mam nadzieje, ze nie poczujesz sie dotkniety:) ), ktory angazuje sie, pyta i stosuje podpowiedziane mu rady, a rownoczesnie sam stara sie byc pomocny, ze swieca szukac;)
    i dlatego wielu farmerow wspomaga go slowem, czynem i drobnym prezentem;)

14. fkamil

fkamil Komandor forum

Nie poczułem się dotknięty ponieważ to prawda :D, Wasze rady sobie bardzo cenię bo pozwalają mi uniknąć błędów które mógłbym popełnić, a właściwie to popełniłbym je na pewno :p. Jeśli chodzi o wspomaganie słowem to chętnie taką pomoc przyjmuję, jest na wagę złota :)

15. panoramaogrodnicza

xDxDxDxD
    Uwielbiam Cię.:D
    No ja jestem z siebie bardzo zadowolona, przez dobę zrobiłam 40 gier z niezłą średnia jak dla mnie.
    Na razie lecę wersją oszczędną, koło nie chce dać bonusa to ja też nic ponad wodę i nawóz nie daję.:pxD
    A jak u Was?

16. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

zastanawiam jak wysiałaś 6,64 zasiewu (40-5=35*115=4025/202/3) w pierwszej dobie, jeżeli z woda i nawozem da się wysiać 6 zasiewów, a jeszcze wczoraj trzeba było rozsiać roślinę.... chyba, że z SNZ albo z jakimś bonusem ze stodoły... no i wstawanie w nocy o co Ciebie nie podejrzewam ;)

17. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

utknęłam w sypialni nic w niej nie widzę:sleepy:
    a opisu do niej nie mogę znaleźć :sleepy:
    dzień dobry:)

.

18. panoramaogrodnicza

Ze stodoły nic jeszcze nie brałam, miałam niewielkie bonusy z koła.;)xD
    Może niezbyt precyzyjnie się wyraziłam w poprzednim poście, myślałam o bonusach 100, 200 procent.
    Sypialni jeszcze nie tknęłam, czekam na rozpiskę i wtedy poduczę się trochę.:)

19. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

wobec tego czekam z tobą:)

.

20. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dzień dobry po nie wiem ilu próbach czyszczeniu kompa i takich tam udało mi się wejść na forum ,ciekawa jestem na jak długo,uffffff;)