panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Witam Ewciu, witam i o zdrówko pytam :D
    Ano cześć.:D Stęskniłam się.:cry: Żeby mi to było ostatni raz !-.-

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Elu prezent przyszedł :pxD

Dla Ciebie w dniu Twojego święta dużo dużo zdrowia spokoju ducha i uśmiechu każdego dnia [​IMG]

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A dycham jeszcze , ale ręce mnie bolą .

4. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Też jeszcze człapię.xD Zaintrygowałaś mnie drugą częścią wypowiedzi. Czyżbyś tak intensywnie oklaskiwała naszą noblistkę Tokarczuk ?

5. xBabciaEwa

Jestem dumna z naszej noblistki :inlove:, a ręce bolą , bo firanki zawieszałam .:p

6. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

7. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Niczego nie obiecuję :p
    byle mi to w nawyk nie wlazło ;)

8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Aleście mnie zaskoczyli, nie spodziewałam się, tylu gości, pięknie dziękuję za życzenia, za prezenty i za pamięć. :D:inlove:

Niestety BP chyba z alkomatem stoi i nie chce mnie wpuścić na salony.:pxD
    Ani zacytować, ani butelczyny postawić, no to będą pamiętne urodziny.

9. fkamil

fkamil Komandor forum

Nie wiem czy dojdzie to na dzisiaj, ale w dniu Twojego święta przesyłam Ci najlepsze życzenia, oby Twoja farma funkcjonowała znacznie lepiej niż dzisiejsze forum, pozdrawiam :).

10. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

Elu
    z gorącymi życzeniami od rana pod drzwiami stałam :)a co weszłam to mnie wywalało:sleepy:
    nareszcie udało mi się wejść do domku
    więc szybciutko nim mnie ponownie wyrzuci składam ci życzenia wszelkiej pomyślności:inlove::inlove::inlove:

.

11. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)
    No cóż, wczoraj dostać się tutaj to było wyzwanie (ochrona nie chciała wpuścić, chyba urodziny były tylko dla wybranych i z zaproszeniem:p), tak więc w dniu dzisiejszym składam Ci Elu najlepsze życzenia, przede wszystkim zdrowia i siły, bo jak są te dwie rzeczy to na wszystko można sobie zapracować i osiągnąć to, co się chce :), uśmiechu od ucha do ucha i radości z najmniejszych rzeczy, które Cię otaczają :):)
    Sto lat, sto lat!!!:)

12. Alicja211

Alicja211 Ekspert forum

Elu, spóźnione, ale bardzo serdeczne życzenia -zdrówka, dużo optymizmu i samych słonecznych dni. Buziaczki.

13. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Elu przyjmij życzenia z okazji wczorajszych urodzin,Nobel wygrał a mnie dopiero dziś udało się wejść na forum
    Wszystkiego najlepszego;)

14. xBabciaEwa

Doberek , wpuścili mnie , ciekawe na jak długo ?:D

15. fkamil

fkamil Komandor forum

No ja też tak jakby śmigam po forum aż miło, wczoraj mogłem spokojnie kliknąć na forum napić się kawy, pogłaskać psa, sprawdzić pogodę i dopiero wejść w ogóle o ile :) a teraz kiedy mam pić?:)

16. xBabciaEwa

Ja piję właśnie spokojnie i czytam co gracze piszą.:p

17. fkamil

fkamil Komandor forum

A evencik grasz?

18. xBabciaEwa

Nie , jak będzie promocja na kombajn , to sobie kupie i wrócę do robienia ewentów . Jak będziesz czegoś potrzebował to wiesz gdzie zapukać , prawda ?

19. fkamil

fkamil Komandor forum

Szkoda, że nie można wysłać kuponu sąsiadowi, swoją drogą moglibyśmy to dodać do listy życzeń jeśli nie było. Dałbym Ci kilka 12 godzinnych bo uzbierałem trochę ostatnio.

20. xBabciaEwa

Spokojnie , kupie sobie , a na razie laba . :D