panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Trzeba skrobnąć posta w ogólnych :)

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ale się nakombinowałam.xD Misterny plan jest, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.:pxD
    Na razie spróbuję zrobić tymi warsztatami, które mam.;):)

3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

To będzie jedyna manufaktura z której nie polecą rękawiczki

4. panoramaogrodnicza

Dzień dobry.:D
    Jak tam emocje przed pierwszą misją?
    Wczoraj tak kombinowałam, że przekombinowałam, część zwierzaków cała noc głodowała.:cry:xD
    A czekając na świat dzikich zwierząt, zapraszam na kawę.:D

5. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    U mnie emocji brak:p, niedźwiedzie powinny wszystko szybko załatwić;), poza tym wymagane do czasówek warsztaty na polu, będą czekać na zbiór;)

6. panoramaogrodnicza

Tą pierwszą misję utrudniłam sobie maksymalnie,
    niedźwiedzi nie mam, ale myślę, że przez te 5 dni rękawice wylecą,
    ale postanowiłam zrobić ją warsztatami, które mam w pasku, a nie jest ich wiele,
    więc będzie zabawa.;)xD
    A świat dzikich zwierząt łatwy jak nigdy dotąd.xD

7. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Bry.
    Zaraz zabieram się do evenciku, więc kawka się przyda. Dzięki Eluś.:inlove: Tylko spokój może mnie uratować. :pNajpierw rękawice !

I oby nie zapomnieć włączyć w odpowiednim momencie wielkanocnego....Chyba sobie na kartce rozpiszę, bo znowu coś pokićkam. :oops:

8. panoramaogrodnicza

xDxDxD Mam dwie kartki, co, gdzie, kiedy, a i tak nie wiem czy mi się uda.;)xD

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zapisz na trzeciej, co i gdzie, masz na tych dwóch.
    xD:cry:xD

10. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a potem na czwartej, gdzie położyłaś te trzy poprzednie ;) xD
    dziś, ponieważ mam mało czasu i musze zrobić to praktycznie dzisiaj, to robię bez planu....

11. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

mam ogólny zarys planu :)był dobry (był jest słowem kluczowym)
    zaliczyłam wpadkę:p zapomniałam o garach i czekam na nie

dzień dobry

.

12. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Czasówki zaliczone. Ech. Gdybym tak miała sekundowe misie:inlove:, siałabym sobie mak.:inlove: Tfu Len tu i tam xD...A tak ślamazarnie grzeb się babo i ścibol rękawice do rękawicy....-.-

13. abc2016

uważam, że misie sekundowe są wielką niesprawiedliwością, bo nie ma możliwości ich zdobyć tak żeby każdy miał komplet,
    tak samo jak kasztanek czy całe łąki baobabów....
    ale nie ma co się użalać, tylko pokazać miśkowcom, że bez tego się też da zrobić i to w miarę szybko
    od początku gry gram z tym co mam i choć mi się czasem wymsknie, że to czy owo jest jawną niesprawiedliwością, radzę sobie i na co dzień wcale mi kasztanka, miśków czy baobabów nie brakuje - gram oszczędnie i tyle

14. panoramaogrodnicza

xDxDxD Mam i trzecią, ale wstydziłam się przyznać.;)xD
    Tego boję się, żeby nie zaliczyć wpadki.:oops:
    Oj tam, rękawice, ważne, że czasówki masz z głowy. :D
    Rękawice wylecą przy okazji, no i przecież sąsiedzi i znajomi nie zawiodą.:)
    Z miśkami to faktycznie zagrali nie fair, ale to nie pierwszy i co gorsza pewno nie ostatni raz.:(
    Ja bawię się tym ewentem, sprawdzam, czy mając to co w pasku da radę go zrobić, więc spokojnie czekam na kocie łakocie.:pxD
    Moje zasoby to 2 warsztaty cukierkowe, 2 sklepy, 4 serownie i garncarnie i 6 drabiniarni.xD

15. hlnrys

16. abc2016

a ja postawiłam tyle ile miałam - po 5-8 z każdego rodzaju (najmniej garncarni, a najwięcej serowni i tylko jedna różowa (garncarnia)) i zaraz skończę...

17. panoramaogrodnicza

A moje szaleństwo to chodzenie po krawędzi, a swoją drogą szkoda, że nie ma opcji pożyczania.:pxD
    Jak będzie tak jak poprzednio, to ja podziękuję.:oops:

18. hlnrys

19. panoramaogrodnicza

Dzień dobry.:D
    Dzisiaj mamy 4 grudnia, Barbórka, imieniny wszystkich Baś.:D
    Składam życzenia imieninowe dla Baś, a szczególnie dla naszej Basi kochanej.:D
    Wszystkiego najlepszego, zdrowia, pogody ducha i jak najwięcej tego pięknego uśmiechu, który gości na Twojej twarzy.:D

20. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)dla wszystkich Baś :)
    [​IMG]:)