panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Eee to właśnie dziś mamy labę bo jak świętuje to i czasu brak na krzyki, groźby, ciachanie i wygumkowanie xD;);)

2. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

wezmę :)moze koło bedzie dla mnie łaskawe :D
    mniam:) duzo nie zjem co by do Złej starczyło :Dwszystkiego naj,naj
    dobry wieczór :)

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Kwiaty dla Madzi przynoszę i życzenia wszystkiego co najlepsze.:D

Trochę za późno na słodkości, ale o mały kawałeczek sernika poproszę.:)
    Myślisz, że będą świąteczne niespodzianki.;)xD

4. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

nie doceniasz Złej kobiety :palarm zawarczy i będzie wiedziała, gdzie przyjść ;)
    jak nie braknie dnia to kto wie :D

5. agucha31

No coś Ty alarm to swój tak więc da sie przekupić i trzymać bedzie z nami :) A sama zobacz, Złej nigdzie ani widu ani słychu

6. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

bo pewnie masę przysmaków w Złej kuchni jest :D
    dziś pewnie więcej niż zwykle :)

7. agucha31

Hmmm, myślisz ze zaszyła sie całkowicie w kuchni? :)

8. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Zeciu wszystkiego najlepszego,może zamiast tradycyjnych kwiatów szampana i tortów przyjmij swojską kiełbasę:inlove:xD[​IMG]

9. agucha31

Ech ale żeś apetytu narobiła

-------------------------------------

Uwaga właśnie widziałam Złą na horyzoncie, obecnie jeszcze daleko od nas ale gdzies smiga :)

Ostatnie edytowanie: 22 listopada 2019
  10. magdalena

magdalena Weteran forum

To i ja przyłączam się do życzeń ;)

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Już kiedyś mówiłam, żeby nie wywoływać Złej z lasu ;)
    Siedzę sobie nad morzem, no dobrze... prawie nad morzem, bo w Gdańsku. Tyle, że dla mnie nad morzem jest już poniżej 100 kilometrów do owego morza ;)
    Całe lato trułam DP, że chcę nad morze. To mnie zabrał. W listopadzie :cry:xD
    Ale co tam. Pogoda ma być ładna, a przynajmniej turystów mało :)

Jestem daleko od mojej kuchni, która jest tym razem pusta i zimna. Ale w poniedziałek nadrobię :p

Dziękuję Wam za życzenia, wszystkie miłe i ciepłe słowa oraz żarty [ciach ciach gumeczką] ;)
    Wszelkie smakowitości będą z opóźnieniem, ponieważ tak z okazji urodzin dziecię mi lapka zabrało... Do komputerowego spa. Po niedzieli ma śmigać, więc będę mogła szybciej pisać i gumkować ;)

12. agucha31

Hmm to nad to morze trzeba było inny kierunek wybrać xD;)
    hmmm, to teraz gumkować nie możesz? Wiesz lepiej sie upewnic zanim sie człowiek z czym rozpędzi ;)

13. MOD_Zła

Kierunek nie ja wybierałam :p

Mogę mogę. Tylko mogę się rozpędzić i za dużo wygumkować, bo ten staruszek, co ze mną przyjechał działa jak chce i kiedy chce ;)

14. agucha31

Ech toż ze ja odpowiednio nie miałam jak z tym Twoim DP pogadać, nooo :(
    Ech co za pech ;)

15. MOD_Zła

Pudło. DP tez nie wybierał. Jeśli chcesz z odpowiedzialnym za wybór pogadać, to zapraszam jutro od rana do Gdańska. Jeszcze załapiesz się na jakiś nocny pociąg ;)

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

To fajny masz urodziny prezent.:D
    Bardzo miło wspominam takie jesienno zimowe pobyty nad morzem.:)

17. agucha31

Hiii ależ cwana nooo, to lepiej juz prościej pomyśleć kto to moze dalej być. Do trzech razy sztuka, powiem tylko tak Jeszcze bardziej Zła

18. antonina-farmerska

Magdaleno ,ależ to swietna decyzja ,prosze doceń pomysł DP.
    Po pierwsze primo-więcej jodu na metr sześcienny,bo morszczyn wynurza się wskutek sztormów.
    Po drugie secundo-mniej chętnych do wdychania tegoż jodu-wiecej zostaje dla Ciebie.
    Po trzecie tertio-nie musisz walczyć przed świtem o miejsce na plaży.
    Kolejne nie stoisz w długich kolejkach po rybkę a i ta smaczniejsza, bo świeża a nie mrożona
    I kolejne plaża może węższa ,ale do spacerów w sam raz,a długość to nie to samo co szerokość a ta się tylko zmieniła:D

Reasumująć ja widzę same plusy listopadowego wyjazdu nad morzę ,szczególnie ,że w Bałtyku kąpałam się będąc w przedszkolu,bo potem woda zawsze była za zimna:cry::cry::cry:

19. agucha31

NO niestety z tym nie całkiem moge sie zgodzić, ponieważ poza sezonem nawet nad morzem wiele gatunków ryb masz mrożone, ponieważ nie ma takiego popytu na nie, czasem jak jest w danym lokalu ileś gatunków to większość mrożona :( Sama bedac poza sezonem pytałam niejednokrotnie o rybe na którą miałam właśnie ochotę, no i sie okazała za to i owa mrożona a świeża jest np taka i taka

20. antonina-farmerska

A widzisz myślałam ,że skoro łowią na bieżąco to świeże sprzedają ,a tu kicha bo mrożą(fuj)

Mam na poniedziałek obiecanego halibuta wędzonego i troć już nie mogę się doczekać,a ja ciągle wspominam ryby u Zubowicza w Kamieniu Pomorskim mniam