panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

To dopiero farciara

2. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

No jestem farciara. Potwierdzam xD
    Wzięłam jeszcze parę...I patrzcie. No oczom nie wierzę:inlove:xD

Wlazłam teraz na targ. I padłam. Czas chyba zostać kałbojem. To jest biznesxD:cry:

Ostatnie edytowanie: 17 września 2019
  3. antonina-farmerska

U mnie oscyluje w okolicach 6 tyś troszeczkę sprzedałamxD

4. pretorianka

No ja też troszkę sprzedałam. Jak wskoczył na ponad 10 tys. / sztukę, to grzech było nie skorzystać.xDxD Wystawiłam na jednym polu kurniki i na dwóch wyspowych papugi i zbieram xD
    Nawet 2x po 10 skrzynek z obornikiem otworzyłam i z drugiej miałam to 200%TPD. Cżęsto je dostaję. Co druga trzecią dziesiątkę.

5. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

50 skrzynek z obornikiem No to idę cos na targ z tym dobrem xDxD;)
    -----------------------------------

Ech i Miecio przez wyprzedaż fl namówiła mnie na kolejne skrzynki i 30 dało takie
    [​IMG][​IMG]

6. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

nie umiem zrobić zrzutu tabletem, ale na 5 skrzynek rzadkich dostałam 2 nieumarłe i 3 muchołapki, a parasolki to mnie dotychczas omijają.... nie mam ani jednej, zaczęłam liczyć ile trzeba wydać kasy, żeby zapełnić całe 3 ogrody
    za oknem sztorm i ulewny deszcz, a ja siedzę w nieogrzewanej sali szpitalnej i zastanawiam się w co jeszcze mogę się ubrać....

7. antonina-farmerska

Zosiu to gratuluję.
    W Warszawie też burza z ulewnym deszczem,a w szpitalu poproś o dodatkowy koc u pielęgniarki.

8. pretorianka

Zosiu, ja wczoraj miałam niesamowitego farta. Mam paskudne komplikacje po leczeniu poważnej choroby. Już parę razy w tym roku lądowałam w szpitalu. I wczoraj rano przeżyłam horror, coś się znowu zblokowało.:cry: W desperacji dzwoniłam na oddział do lekarza dyżurnego. No i kazał na SOR bez żadnego skierowania. Bolało jak diabli, i z odrazą szykowałam sie..brr.... I odblokowało się :cry:xDxD Po 8 wieczoremxD, Bolało jak diabli, ale ja cała szczęśliwa, że nie muszę tam jechać. No farciara ze mniexD Nie ma to tamto...
    Ja w lecie dusiłam się na oddziale,-.-:cry:xD Wentylator mi koleżanka dowiozła.:cry: A Ty poproś kochana jakąś salową, czy pielęgniarkę o dodatkowy koc. Ciepłe skarpetki na nogi, I opatul się szczelnie. I trzymaj się tam, nie daj się :)[/QUOTE]

9. agucha31

Kochana jakis koc pewnie sie znajdzie jak poprosisz. Trzymaj sie tam i obyś jak najszybciej opuściła te mury
    U mnie troche popadało i powiało ale szybko przeszło

10. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

koc byłby dobrym rozwiązaniem, gdyby był mój z domu wyprany w moim środku do prania na jaki wiem że nie jestem uczulona
    i tak przyjechałam tu z dwoma wielkimi bagażami bo wszystko muszę mieć wyprane w moich płynach, inaczej położą mnie na dermatologii, to już wolę lekko zmarznąć, niż się narazić na kolejne skutki uczulenia....
    trudno to wytłumaczyć komuś kto nie jest alergikiem
    a akurat dziś nikt nie może mi nic z domu przywieźć,..
    spróbuję trochę pospać, d-noc :)

11. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Osz Ty
    wszystkie parasolki zgarnęłaś ;)
    Brawo [​IMG]
    Super
    w każdej skrzynce coś fajnego było [​IMG]
    Korci mnie skubany
    ale trzymam się twardo

chociaż na co trzymać te floreny nie xD
    a taki jeden podopowiada
    skuś się skuś a nóż trafisz parasoleczkę czy ten nowiutki
    melodyjny kwiat
    xD
    eh jak możesz marnować swoją szansę , dlaczego takiego cacka nie chcesz mieć

i tak w kółko :cry:

12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Zakładaj wszystko co masz, no i najważniejsze, ręcznik na głowę. Jak w głowę ciepło to i reszta nie zmarznie. Trzymaj się.:)
    A ja florenków dokupiłam, ale farta w promocji nie było.:( Wszystkie rzadkie skrzynki ukradli.:(

13. agucha31

Odpoczywaj Dobrej nocy
    ech, losowość :(

14. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Wyprzedaż to wiedzą kiedy dać :p. Firma zaczęła dożynki ;) po kieszeniach farmerów.
    na kombajn za pół ceny :cry:

15. agniecha$

A no fakt
    tylko że on jest wtedy kiedy nie ma co siać ;)xD
    wiem, wiem
    specjalnie tak robią by kupić nie na dwa czy trzy ale na miesiąc cały

16. AnnDżelina

nom
    czy Ty dasz odpocząć tej papudze?:pevent się dawno skończył xD:cry:

17. agniecha$

Nie lubisz przewrót w przód i i i przewrót w tył xD

pomysłu szukam ;)
    ja wiem co ro ma być , ale nie umiem tego wyrazić , nawet obrazkiem xD

Nie martw się
    niedługo pełnia to kupony pójdą w ruch ( strach się bać ile )
    palce odpocznie xD

18. AnnDżelina

no nie bardzo, bo tak się raczej źle leży xD:cry:

19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Trzeci miesiąc nie kupuję pomocników to zaszalałam, szkoda, że BP nie zaszalało.:(
    No nic jeszcze popróbuję, może wykorzystają szansę.:pxD
    Zaparłam się, dobrze, że florenów starczyło.xD
    Wreszcie mam.

20. AnnDżelina

No i Gratulki -i kolorowych snów, jedni pod parasolem a ja po kołderką :p
    ....
    A tak przy okazji mam ogłoszenie dla osób, które wbijają mi do sąsiedztwa w ostatnich dniach nagminnie.
    Jeśli ktoś mi z zaproszeniem startuje to proszę wpierw sowę, kto? na co? skąd i po co i dlaczego? okazuje się bowiem, że albo ktoś chce mnie spychać albo przeskakiwać i służę jako- no nie wiem jak to nazwać :p a przecież powtarzam nieustannie, że ja raczej leniwa jestem i uwielbiam leżeć- nie interesują mnie wyścigi.

Mam kilka osób, które są ze mną już kilka lat a niektórzy od zawsze i są nie do ruszenia i to info ich nie dotyczy.

Ale dotyczy też osób, które mając którąś tam farmę, też chcą miejsce- uwierzcie że marna ze mnie sąsiadka ja nawet o prezentach zapominam.
    A z kilkoma osobami nie mam kompletnie kontaktu:(
    ...
    A Dziękuję wszystkim za wypadajki- eventu nawet nie tknęłam- tym razem nawet rozsiewki nie zrobiłam, mam 2130 magicznych lampeczek :cry:
    Idę spać i mogę nawet światła nie gasić xD:cry:
    ....
    A takiej jednej to pytałam ostatnio 3 razy co słać i cisza- czekam aż zacznie wrzeszczeć :p

Jutro samotne kózki polecą jak bum cyk cyk xD:cry:

Dobrej :)