panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A czego Ci brakuje :pxD

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

I gadaj tu z taką xD Napiszę, ale liczę na rewanż :p
    jeśli chodzi o czerwone zagrody, to (aż wstyd przyznać)... kaczki i indyki :oops:

3. agniecha$

Aj
    niestety sama będę je szukać :cry:

takie zagrody jak indyki kaczki chlew koziarnia , owczarnia czy nawet obora trudno zdobyć w kolorach podstawowych
    niby zwyczajna zagroda z niskiego poziomu a gorsza niż manta z jaśkiem razem wzięte :sleepy:

rewanż pomarańczowe ule , motylki
    za 2 dam 1 czerwoną taką samą no chyba że wolisz inną np struś , bobry , stajnia

Ostatnie edytowanie: 15 września 2019
  4. ania1713

Serio? A to nie wiedziałam :p
    To nie było tematu. Ale zdziwiło mnie, że mam jakieś pojedyncze neony, różu w ogóle.

Że ja dam 2 pomarańczowe a Ty mi jedną czerwoną?
    Mi pasuje :D mogą być te same. Ale motylki mam tylko 2 pomarańczowe, uli więęęęcej.
    Napisz ile podesłać :)

5. agniecha$

Zaraz sówka poleci :)

6. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    No gdybym nie zajrzała to bym nawet zapomniała ze event o 10-tej
    No ale dowiedziałam sie jeszcze czegoś :)
    Ide sprawdzic pasek :)

7. agniecha$

Aga Aga nie przeginaj [​IMG] dziękuję [​IMG]

8. agucha31

Kto co ja nic a to nic nie wiem no zupełnie nic ;)

9. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Dzień dobry. Kawkę wypiję i idę w pole siać kapuchę.:p A tu widzę pododdział ,czy placówka filialna G&T w toku. xD
    Moja Imienniczka szaleje na weselu.;) Udanej zabawy Ci Elu życzęxD I oczami wyobraźni widzę elegancko ubraną kobietę, w szpilach " jedenastkach" ze stylową torebką wieczorową no np. taką czarną, lakierowaną Chain Louise GM:inlove: od Louisa Vuittona, skradającą się do toalety i z wypiekami na twarzy odpalającą puffina na komórce , a co dalej wiadomo;):cry:xDxDxD

10. ania1713

Padłam xD takiego zakończenia się nie spodziewałam xD :cry:xD

11. agucha31

xDxDxD dobre, ja też :)

12. pretorianka

A tak z ciekawości zapytam. Te kolorowe to zbierasz po 8 sztuk ( do menażerii) czy po 44 na łakę?

13. agniecha$

Na łąkę

większe wyzwanie większa fajda ;):D

14. pretorianka

No to Ci zejdzie. :eek::cry:xDPatrzę po moich zagrodach i tylko królików pomarańczowych mam nawet nie na jedną lakę. :oops:Wywalam i tak wszystkie na łąki na żarcie dla anakond, i dopełniam nawet żółtymi, aby tylko szybciej rosły. :oops: W indykach i kaczkach tragedyja, po 2, 3 sztuki pomarańczu.:eek: Najprościej chyba wyhodować zwierzaki w oazach i budować samemu.:p Ale i tam mało kolorusów, nawet nie po dwie...
    Aż zajrzę do balonu z ciekawości, czy są jakieś oferty.

I faktycznie. Praktycznie nie ma oranżu. :eek: Czerwonych, różowych za pod dostatkiem.

15. agniecha$

Znaczy kaczki i indyki rarytas ( normalnie petarda niczym manty )
    ale cienko też z oborą ,koziarnią świnkami

inne w miarę są
    i nawet nie drogo ;)

16. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

o kurcza ja do menażerii nie mogę uzbierać xD:cry:
    zbieraj to może się czymś podzielisz - spisz co byś chciała w zamian :pxD:cry:
    pochlastam się pomarańczowym mydełkiem xD

17. ania1713

ofert raczej nie znajdziesz, ale jak wystawisz coś fajnego za kilka pomarańczowych, to zejdzie.
    (chyba mamy ten sam balon). Ostatnio Aga zrobiła akcję "rosół" xD i u mnie wcale nie takie nowe drzewa schodziły za 4 kurniki pomarańczowe.

To teraz będzie akcja "święto dziękczynienia"? xD :cry:xD
    Aż z ciekawości idę coś wystawić za indyki :p

To czego jeszcze szukasz?

18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A sok z ogórków gdzie?;)xD
    xDxDxD
    Szpilki były, torebka była, elegancja Francja była, tylko takiej toalety nie było, co by puffin działał. Przezornie nasiałam hortensji i karnegii i mogłam bawić się do rana.:)
    Dzień dobry.:D

19. agucha31

Najważniejsze że zabawa sie udało :)
    A teraz jeszcze krzycz czego Ci brakuje i czego szukasz, ale poczytam trochę później teraz i tak musze uciekać no i póki nie ma kogoś bo zaraz znowu zacznie krzyczeć jeszcze ;)xD:cry: ale później zerknę

20. pretorianka

To się cieszę, że bez przeszkód się bawiłaś. I już zapodaję soczek ogórkowy na tupot białych mew niezawodny :cry:xD

ofert raczej nie znajdziesz, ale jak wystawisz coś fajnego za kilka pomarańczowych, to zejdzie.
    (chyba mamy ten sam balon). Ostatnio Aga zrobiła akcję "rosół" xD i u mnie wcale nie takie nowe drzewa schodziły za 4 kurniki pomarańczowe.

To teraz będzie akcja "święto dziękczynienia"? xD :cry:xD
    Aż z ciekawości idę coś wystawić za indyki :p

To czego jeszcze szukasz?
    Click to expand...​
    To jakie to są te nie nowe drzewa ??:oops: To coś wystawię xD