panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A gdzie ? :D
    no nie wiem czy to dobry pomysł ze Złą latać po lesie ;)
    Eh a mnie zaczyna tłuszczyk skwierczeć xD

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jak nie po lesie, to możemy na wodę iść :D

3. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

witam:)
    ja tak w sprawie skrzyneczek...
    mam do otwarcia np 301 skrzynek pełni księżyca, 233 PD, 292 paszy dla zwierząt, 123 TPD...czy takie do prowadzonych statystyk się Ani przydadzą??

4. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

PD i TPD się nie przydadzą, bo w grze nie podają dokładnych wartości PD/TPD :( to samo tyczy się skrzynek z SG.
    ale skrzynki pełni księżyca i paszy jak najbardziej :)

Chyba że nie masz potrzeby otwierania tych z paszą, to możesz później ;)

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Idę z Wami.;)xD

6. agniecha$

Eh jak cudnie
    ładniej niż na moim ;)
    aż polazłam mapę przejrzeć ale i tak wiem że nic nie wiem
    To chodź
    jak nie u Złej to w mojej okolicy a popłyniemy jakąś tratwą :D
    eh zresztą nad wodą same siedzenie w cieniu drzew to już wielka frajda w taki gorąc

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

To jest nasza Dolina Trzech Stawów :)
    Niestety coraz bardziej okrojona. Pamiętam czasy, kiedy taka trochę dzika była. Jedna restauracja przy polu kempingowym i jedna smażalnia frytek. I tyle. Reszta była miejscem na odpoczynek.
    Na szczęście Dolina w połączeniu z Muchowcem i jego lasem nadal jest sporym kawałkiem miejsca do relaksu i oddychania :)

8. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

w sumie to mi bez różnicy, a lepiej-dla statystyk- otworzyć w pakietach po 100 czy wszystkie jakie mam?

9. ania1713

Dla mnie lepiej wszystkie :)

10. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

11. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)
    no i świetnie :Dja jeszcze takiego cacusia nie mam 8)moze kiedys wpadnie mam taką nadzieje :p
    karmie i karmie te zwierzaki i jakos nie idzie mi z tym karmieniem :music:pnącze jeszcze nie dynda :music:
    ale za to wykorzystałam wczorajszy dzień superowo cały dzień nad wodą byłam :)
    miłego dnia wszystkim życzę :)

12. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Dzień dobry:D

13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Miły będzie bo odrobinę chłodniejszy, ja w przelocie mówię dzień dobry i lecę dalej.:)
    U mnie zwierzakowe pnącze wisi od wczoraj, a zwierzaki czekają na ostatnie karmienie, ale to już popołudniu jak wrócę, dostaną pyszny podwieczorek.;)xD

14. agniecha$

Dzień dobry

Nie wiem co jest
    ale akcja '' czerwony koszyczek ''nie najlepiej obecnie mi idzie
    bardzo dużo towaru nie schodzi tego samego dnia ani nawet następnego

to nie ten sam targ co kiedyś

Dziś świętuję :pxD
    nareszcie moje święto dzień dużego rozmiaru
    Wpadnie
    ale tak jak Ania napisała
    czaruj mocno czaruj ;)
    Zła Cię namówiła ;):)
    A taki nawet xD

ukręciłaś zjeżdżalnie
    podobno kto rano wstaje i się wpisze :pxD ale powitanie dnia pewnie za mało
    I u mnie chłodny

lepiej się dycha ale za to głowa dokucza :(

15. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Kilka dni mnie nie było, ale nadrobiłem zaległości, choć kiedyś to pewnie byłoby ich ze 20 stron, teraz tylko 4 ;)
    Dziś nic nie otwieram, ale jak już będę otwierał to wpiszę się z samego rana :pxD
    Miłego dnia :D

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :D Poczarowałbym... Ale niestety moje czary (eleka nahmen) działają chyba tylko na farmę Eli, więc ktoś inny musi to za mnie zrobić (a raczej może jak chce) xD

17. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

moje pnącze zadynda dopiero dzisiaj;)

a wczoraj jedną zgarnęłam:p a dzisiaj nie ja się pierwsza wpisałam- to nie leciałam do kołaxD

Dokładnie ja po ponad tygodniu zajrzałam i troszkę czytania było- ale kiedyś pewnie ze 3 razy tyle bym miała co poczytać;)

18. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

dzień dobry,
    Dobrze ,ze chłodniejszy i jest czym odetchnąć;)

19. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Dzień dobry. I ja błogosławię ten chłodek niebiański, bo afrykańskich upałów mam po kokardy. :cry:xD
    Madagaskar skończyłam.:) Włączę wreszcie paszę dla papug, bo uhodowałam ich niecałe 4 tys.:( Nie wiem, czy to nie za mało. Dosiewam braki w zielsku, i wracam do "dzięciolenia". Przepraszam jeśli komuś nie odpisałam i za milczenie w domku, ale upał mnie dobijał. Zwłaszcza te tropikalne noce. Brrr. :oops: Musiałam się nieźle mobilizować, żeby chociaż coś skrobnąć w eventowym .:oops: Obiecuję poprawę. Słowo humoru. ;)xD

20. ania1713

Dzięki :)

To jeszcze prośba na przyszłość, by w jednym poście oprócz screenów podać też pełną nazwę skrzyni i ilość otwieranych skrzynek ;)

Za mało? Ja nie mam nawet połowy z tego :p
    Ja może jutro coś pohoduję tych papug, bo kokon mi dojrzeje.

Nie wszystko schodzi od razu. Wystawisz parę razy i będziesz wiedzieć z czym jest problem i można wtedy albo tego nie wystawiać albo zmienić podejście do tej roślinki (np. mniejsze paczki, niższa cena ). U mnie czasami schodzi coś dosłownie na 2 godziny przed końcem czasu, więc głowa do góry :)

A jakby nie było człowiek na błędach się uczy, więc kolejnym razem będziesz mądrzejsza ;)

Nikt nie zdaje prawa jazdy przy pierwszym wejściu do samochodu :p silnik musi kilka razy zgasnąć, żeby załapać o co chodzi z tymi pedałami :cry: i trzeba trochę pojeździć po mieście, by móc w ogóle podejść do egzaminu ;) a żeby go zdać to już inna bajka xD

U mnie na targu jak wystawię niedźwiedzie 10x100 to nie zejdą, ale jak wystawię co drugi dzień 4x100 to schodzą a są droższe niż te po 10 paczek. Przejechałam się raz, potem spróbowałam mniej i o dziwo schodzi.

Ostatnie edytowanie: 2 września 2019