panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Zgarnij choć pnącze, o itemy powalczymy.;):)

2. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

DopisałamxD
    W sumie to cały tydzień szefostwo na urlopie a ja w pracy;) Z tym, że jakoś wyjątkowo zapierdziel był, że na jedzenie ciężko było chwile znaleźć a co mówić żeby jeszcze farme regularnie zebrać:p

Póki co dzisiaj sama coś jeszcze pokminie i powalczę ile się da;)xD

Ale dziękuję:D

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no plusy super, ale dobrze że czytałem od końca bo bym pomyślał że to jakiś nagrobek :p

dobry o poranku
    od wtorku pełnia, od dzisiaj od 14 3cia część owocowego szaleństwa, szczegóły do itemów wrzuciłem w wątku eventowym :)

4. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dzień dobry,
    wróciłam do XXI wieku w pełni tego znaczenia,jest internet w miarę czysto i tyle przeżycia niesamowite.
    Przepraszam wszystkich którzy liczyli na skrzynki od dziś moge wysłac ,mam nadzieję ,ze nie za późno.:)

5. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

xD
    O no i super
    mogę zalajkować xD :cry:xDxD
    E no spoko
    urlop ma swoje prawa ;)

zamiast do mnie prezencik to do Ann ślij narzędzia
    bardzo desek potrzebuje :)

6. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Przeżycia i wypoczynek bezcenne
    Miło Cię widzieć :)

Dziękuję za skrzyneczkę :inlove:

7. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Z telefonu nie dało sie wysłac, nawet jak złapałam WiFi na 15 minut.Nie czytałam forum bo to przerastało możliwości sieci lokalnej.Ale dobrze znów wrócic do domku;)

8. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Mnie długo będą skrzyneczki cieszyć, zbieram deski od zera z powrotem.

Wszystkim Bardzo Dziękuję za przysyłanie wolnego prezentu w postaci skrzynki z narzędziami :inlove:

9. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Oj ja durna sklerotyczka, no znowu cały czas szczęśliwa zbieram wszystko z pól, nawet kilka min temu zbiory robiłam a przecież dzis kolejny event :cry::cry:

10. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)
    zrobiłam to samo :Dwczoraj pamiętałam a dziś wszystko hurtem do stodoły poleciało xD

11. agucha31

Ech no ta skleroza :cry:

12. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a ktoś próbował siać goryczkę albo różę igiełkowatą z myślą o deskach?

13. dantic3

a bo to człowiek ma tyle na głowie :ptu ptasie tam zagle xDi popłynełam z towarem wcześniej niz planowałam :D

14. agucha31

No trudno Jakos trzeba to przeżyć, nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz :cry:

15. panoramaogrodnicza

A to podróż w czasie była?;)xD
    Oj tam będziecie ze mną testowały, czy bez przygotowania da się te widelce zebrać.xD
    Z grubsza licząc na dobę trzeba ok. 100 z każdego pola zebrać, a jak się nie uda to trochę z szuflady kredensu dołożymy.:pxD
    Nie próbowałam, desek mam bardzo dużo, kilka razy puściłam miętę na piły ale bez rezultatu.:(

16. agucha31

U mnie bedzie kiepska sprawa bo od jutra wieczorek przez kilka dni obecność na fermi bedzie prawie zerowa Wypoczynek na całego a w tel podczas wypoczynku to jakos nie całkiem mi sie bedzie uśmiechało Może cos tam skrobnę ale nie wiele

17. panoramaogrodnicza

A to lepiej, posiać coś długiego i zbierać raz albo dwa razy na dzień, no to myślę, że spokojnie zbierzesz i wypoczywaj ile się da.
    Ostatnio jak wyjeżdżałam to zbierałam tylko rankiem i potem po przyjściu do hotelu koło 19 i koło 23 i wszystko dało rady zrobić.:)

18. agucha31

No zobaczę jak to bedzie ale jak nie zrobie to nie zrobie nie mam zamiaru sie przejmować

19. panoramaogrodnicza

Pewnie, że tak, zresztą abc2016 policzyła, żeby mieć itemy do pnącza to wystarczy ok. 1500, więc pewnie bezpiecznie iść drogą itemową.

Ostatnie edytowanie: 19 sierpnia 2019
  20. dantic3

na razie mam aż 15 :pzobaczymy co bedzie po nocy