panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A to
    życzę Ci udanego polowania i pełną stodołę zgniłych owoców :pxDxD

agucha31 lubi to.
  2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Kawa dla mnie, dzięki.:D
    No i dobrze, nie będą kusić.;)xD
    A u Ciebie nic nie ruszyło? o_O
    Dzień dobry.:D

3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

zamrażarkę mam :pnie gniją :music:xD

4. agniecha$

Eh Ela mnie to jeszcze bardziej kusi
    bo zjadła a mnie brakło :cry:xD

No coś ruszyło
    ok 50 tyś za kózkę
    różnica kolosalna

5. panoramaogrodnicza

Wczoraj przed pójściem bardzo późnym spać doszły do setki i szczęśliwie znalazły nowego właściciela, a dzisiaj rano już są tak jak u Ciebie po 50, rynek cały czas płynie, czy będzie jeszcze lepiej nie wiem, sprzedaje po 50, acz z pewną nieśmiałością.;)xD
    Niektórzy wpadli na pomysł zrobienia całego ewentu samymi kozami, no i chwała im za to.xD

agucha31, .Basia410. oraz agniecha$ lubią to.
  6. agniecha$

Jakbyś powiedziała suszarkę to bym uwierzyła

na top zamrożonych nie przyjmują ;)
    Trochę sprzedałam w podobnej cenie

7. AnnDżelina

wszystkie przyjmują xDworek nie ma dna:pjedyne utrudnienie, to nie wrzucisz wymieszanych xDwszystkich naraz.
    Suszone czy mrożone nie ważne, ale mrożone więcej ważą :pkto wie może kiedy na wagę przeliczą xD:cry:
    No chyba że to zmienią i będzie 1 pyk i stodoła pusta xD:cry:

8. Alicja211

Alicja211 Ekspert forum

Dzień dobry,
    Nieładnie , ale przyszłam się pochwalić, u mnie oprócz 1, wszystkie porty stają i nawet sobie kilka razy popływałam. Pnącze z itemami wisi.Rano martwiłam się kiedy ja nasieję tej rośliny, żeby zrobić pierwszy port, no i zaczęłam kombinować z następnymi ,wszystkie płótna wykupiłam w sklepiku za monety robiąc 2 port po kilka razy. Namieszałam okropnie, ale się udało i się cieszę.Trochę kóz dokupiłam,ale wieczorem kończę tygodniówkę , to postawię kozy i może się zwróci. Powodzenia Wszystkim życzę.

9. AnnDżelina

Bardzo ładnie :)

Dla mnie powtórka nie wchodzi w grę szczególnie z 2 portem- zazdroszczę tylu narzędzi :)
    Ja bym chętnie ten port już ominęła ;)

10. agniecha$

Łał
    no gratulacje [​IMG]

11. Alicja211

Alicja211 Ekspert forum

Niestety piły się skończyły i robiłam też 4 portem, kupowałam maszty,ale tak mnie przerażało to sianie, że oddałam narzędzia, no miałam ich sporo. Teraz do końca eventu będą stały zagrody to może trochę narzędzi odrobię.

12. AnnDżelina

widzieliście nową misję ?
    hamak dają :ptylko jakiś taki nie do dłuższego leżenia xD
    spieszmy się na targ nie mam topoli ani rambutanu - i weź tu zarabiaj :p

13. panoramaogrodnicza

Super, gratuluję.:D
    Fajny ten ewent jest właśnie dlatego, że różnymi drogami można dojść do celu. :)
    Ja wczoraj zrobiłam kozi port i przez myśl mi nie przeszło, że można bez siania skończyć, sprzedawałam nadwyżki kóz, dopiero dzisiaj zaskoczyłam dlaczego ludzie tak wykupują te kozy. Ale ta droga nie dla mnie, nie mam tak dużo narzędzi. Na razie sieję, a czy cały siany port stanie to się okaże.;)xD
    Poszłam za Tobą na targ po te owoce i ......:cry::cry::cry:
    Ceny poniżej czterokrotnej przebitki nie schodzą, chyba zapełniania wora nie będzie.:(
    Przeleciałam przez to, ale nie wiem czy warto?:sleepy:

14. agniecha$

Bo trzeba owoce zbierać , kupować lub z koszyków wyjmować xD

ale itemik całkiem całkiem
    ładny jest :pxD
    E no ten tego

...
    ''Upić się warto, upić się warto.
    W szynku na rynku wygłupić się warto.
    W dobrej kompanii popić się warto.
    Czystą, kroplami zakropić się warto.
    Upić się warto, upić się warto.
    Siedzieć i płakać, i śpiewać to warto.
    Z sercem ściśniętym i z duszą rozdartą
    Upić się, upić to jedno co warto.

;)xD

15. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    No nie miałam tych nowych owoców, pobiegłam na targ kupiłam póki jeszcze były, dosc sporo mnie to kosztowało no ale mały zawal jak wróciłam na ferme zerkam na sg i juz myślałam że z miliardów zostały miliony bo ktos zera podwędził xDxD:cry::cry:
    [​IMG] [​IMG]

16. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

kozy to szaleją na targu heheh

17. panoramaogrodnicza

Jedno co warto, to upić się warto.
    Siedzieć i płakać, i śpiewać to warto.xDxDxD

Masz rację, zanim człowiek policzy czy liczba zer się zgadza to faktycznie serducho mocniej zabije. Takiej liczby jeszcze nigdy nie osiągnęłam i pewnie nie osiągnę, ale ostatnio jak trafiłam na promocje to jak spojrzałam na to co zostało na koncie to trochę gorąco się zrobiło.;)xD
    Ładnie się trzymają, ja sprzedaję po 100, bo mi głupio brać więcej.:sleepy:

18. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

NO mi sie gorąco zrobiło po dzisiejszych zakupach tych owoców tych nowych drzew, fakt kupiłam ich sporo więcej ale to aby jutro sprzedac bo wiadome ze cena bedzie wyższa, no wiedziałam ze sporo sg poszło ale szoku dostałam jak te cyfry zobaczyłam bo pierwsza myśl czy az tak zaszalałam xDxD:cry:
    Ciekawe do ilu te kozy beda skakać xD

19. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

zawijsłomki już końcówka, to postawiłem menażerię z 4 czerwonymi kozami, podrasuję trochę wynik sg :)

20. panoramaogrodnicza

To zależy od targu, Agniecha narzekała, że u niej marnie. u mnie najwyższa cena teraz to 125 tys. od początku wyższej nie było, no ale ja zatrzymałam się na 100 tys. i dość ładnie z taką ceną schodzą.
    Moją menażerię, manufakturę i ogród mam cały czas na polu, niezależnie czy jest ewent czy go nie ma, zawsze trochę na boku się naprodukuje a ewent i tak się skończy.:pxD