panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

O nie, u mnie mazowieckie piachy są.xD :cry:
    I zabrakło całe 33 sztuki, zbierałam w drodze do domu truskawki(18,19) i morszczyn(69) i posiałam siano, żeby zebrać jak dotrę do domu i z siana wypadło 5,7,5. Teraz to już z nowej ewentówki ta resztka wyleci. No ale żmudny ten ewent.
    Dzięki za info, w takim razie dzisiaj otwieram wszystkie skrzynki z wejściówkami i kręcę do oporu.:pxD

Chyba masz rację, coś w ty jest, moje siano, pierwszy zbiór, 5,7,5 drugi 4,3.:(

Ostatnie edytowanie: 12 sierpnia 2019
  2. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

100 skrzyń ze smakołykami:

3. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Oznaczmy 1 jako zdarzenie, gdzie się przyfarciło, a 0 gdy się nie przyfarciło ;)
    (wiem, wiem zaczyna się jak dowód matematyczny, ale inaczej nie potrafię :p )

Zakładasz, że fart chodzi wg prostego schematu, czyli 101010... a co jeśli będzie 101101101? Wtedy znowu zostaniesz na lodzie :p

O nieeee, to wygląda na to że 210.poziom to czerwone zagrody :cry: po co ja przechodziłam na 211? :(
    Dzięki za wyjaśnienie :)

Właśnie takie odniosłam wrażenie przy tym evencie i teraz się zastanawiam czy to tylko przy tym evencie czy zawsze tak było?
    W końcu w szkole uczyli, że najlepiej stosować płodozmian xD :cry:xD
    Skoro ekonomia ma swoje podstawy na targu, to równie dobrze płodozmian może dawać lepsze efekty na wirtualnych polach :p

O, dzięki :D Zaraz wpiszę :) choć smakołyków jeszcze nie mamy, są słodycze ;) jak tam skrzynie farta? :p

4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Poziom 209 i trafiają się różowe zagrody i warsztaty
    guano raz trafiłam :D oczywiście przypadkiem na co innego kręciłam ;)
    a z zagród to nie wiem co się pojawia bo nic nie trafiłam jeszcze to pamiętać nie ma co xD

mam 4 aż warsztaciki różowe
    jeden od Złej w prezencie dostałam :inlove: i to był początek nowego celu w grze ;)
    drugi wygrałam w konkursie
    trzeci wykręciłam
    a czwarty zgarnęłam w evencie

no ale tylko do kolekcji bo rzadko warsztaty wystawiam

5. ania1713

Ale wykręciłaś ze zwykłej czy imprezowej?
    Z imprezowej to chyba dwa różowe warsztaty wykręciłam

6. agniecha$

Eh strasznie trudne pytania zadajesz ;)
    imprezowa

na zwykłej to nawet ''plusa '' ciężko ucelować

agucha31 i ania1713 lubią to.
  7. panoramaogrodnicza

Wiesz to różnie bywa, kiedyś był jeszcze trudniejszy ewent, Agniecha będzie pamiętała, był ogromny problem z wypadajkami, ludzie skakali z kwiatka na kwiatek i ciągle było mało, a my siałyśmy ciągle to samo i to było tak, że te wypadajki leciały naprzemiennie, jeden zbiór sporo, drugi prawie nic, a trzeci znów sporo, no i w sumie wygrałyśmy nie stosując płodozmianu, było to Twoje 1010.;)xD
    Ja teraz kręciłam 96 zwykłych, widziałam kilka razy różowe nietoperze, wykręciłam różowe kaczki i kilka żółtych piór.

8. ania1713

Aaa, no to pasuje :)
    Moje niedźwiadki i Norbiego konie to ze zwykłych i BA Rock też pisała o zwykłych :)

W porównaniu do moich wczorajszych miśków, to tak średnio. No ale moje miśki czerwone, a Twoje kaczki różowe ;)

Po prostu BP robi nam wodę z mózgu robiąc raz tak, a drugi raz inaczej :sleepy:

A na to podkreślone zareagowałam śmiechem :D dzięki ;)

9. agniecha$

Aj
    nie doczytałam :oops:
    Siałyśmy do samego końca eventówkę
    żadna roślina nie dawała tyle wypadajek z jednego pola co właśnie eventówka
    mozolne nudne bo małe ilości się zbierało z każdego zbioru ale bez strat doszliśmy do końca

gracze podlewali swoje zasiewy SN , kasztanek szedł w ruch i bida a wypadajki jak zaklęte nic je nie ruszało
    o ile dobrze pamiętam sporo kropelek wtedy wychlapano

10. panoramaogrodnicza

Wiesz ja to już się przyzwyczaiłam, że u mnie to tak średnio na jeża wszystko i wypadajki i koło i zawartość skrzynek.
    To żeby mi kilka wyskoczyło na raz to marzenie ściętej głowy. Teraz z 56 wyleciał różowy chlew.:)

agucha31 i ania1713 lubią to.
  11. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no możliwe że słodyczy :D tak tak ze słodyczami faktycznie zostało jeszcze 35 :D sorki za błąd :) co do farta obecnie mam 3 :D więc sobie czekają cierpliwie :D a powyżej 100 to mam jeszcze 163 skrzynie nocy księżyca :D oraz 99 skrzynie rzemieślników II to zaraz pewnie setna sie dobije :D

pozostałe skromnie: 78 zabawnych zwierząt, 66 z upiornymi przedmiotami, pozostałe w okolicy 20 :D a z przysmakami obecnie 7 to też jeszcze czekaja :D

krasnoludek10, agucha31 oraz ania1713 lubią to.
  12. panoramaogrodnicza

A tu dla Ani skład 201 skrzynek z wyposażeniem, otwierałam na 5 rat, 20, 20, 60, 50, 50 .:)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

krasnoludek10, agucha31 oraz Miśkowo lubią to.
  13. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

ale super, a jak to zrobiłaś że tak ładnie się wyświetla, bo to co wyżej wstawiłem trzeba kliknąć żeby się powiększyło :) nie mam jeszcze za dużego doświadczenia w stawianiu zdjęć na forum :D

14. panoramaogrodnicza

Normalnie screeny wrzuciłam do hostingu, a potem wstawiłam w spoiler. Spoiler jest ostatni w grupie zaczynającej się emotikonami, dajesz wstaw spoiler, a potem do środka pakujesz obrazki z hostingu.:) Nie wiem czy o to Ci chodziło?

krasnoludek10 i agucha31 lubią to.
  15. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

zaraz zobaczymy:

100 skrzynia nocy pełni księżyca:

tam na końcu są 2 dzbaneczniki i 2 krzak-wytrzeszcz :D pozostałe się powtórzyły ze środkowego obrazka :D

16. panoramaogrodnicza

Nie wiem jak Ty to robisz, że zmniejszone są? Ale w spoiler nie wstawiłeś.:(

17. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

18. ania1713

To kolejna zasada tej gry - ponarzekasz i wyleci ;)
    Ja używam imgura https://imgur.com/
    • new post (nowy post)
    • wklej zdjęcie/screena
    • najedź na wklejone zdjęcie pokaże się
    • kliknij kropeczki, pokaże się

[*][​IMG]
    • skopiuj link, gdzie jest BBcode forum
    • wklej na forum
    To opcja bez spoilera ;)
    Choć sama użyłam spoilerów, bo się rozlazłe zrobiło :p

19. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

test :D [​IMG]

__

super, działa, :D a to zdjątko zostało zrobione podczas zwiedzania Ogrodów Watykańskich :D

20. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

O właśnie o to mi chodziło;) 10101010xDxD
    No ale teraz zniszczyłaś dziecięce marzenia dorosłego człowieka, że trafi coś złotego z tej skrzyni fartaxD:p;)
    A jak zostanę na lodzie to założę łyżwy i jakoś dam radę:p:p