panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry złe i konające :(
    Przyznawać sie kto ostatnio po domu bakcyla roznosił i od kogo załapałam :(
    U mnie dziś gorzej niż zle :( Od rana tylko dopiero 2 razy na fermie a tak wyrko :cry::cry: Coś takiego mnie dopadło :cry: z tym ze u mnie nie 4 a 2 na końcu ale początek taki sam :(

2. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

jest dobrze, dzięki bonusowi i aktywnemu przez 62 godziny jeszcze cmj, dzisiaj po zebraniu o 22iej wieczorem i ponownym posianiu 588 małych pól, będzie brakowało jedynie 21 tysięcy zielska :D

agucha31 lubi to.
  3. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Agucha, dużo zdrówka!
    Wracaj szybciutko i nie daj się chorobie :)

Bierz rosołek i z powrotem do łóżka

agniecha$, Miśkowo oraz agucha31 lubią to.
  4. agucha31

Oj dziękuje, przyda sie, tym bardziej ze w sumie dopiero teraz pierwszy posiłek jestem w stanie przekąsić :(

Miśkowo lubi to.
  5. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

No zdróweczka życzę :), niefajnie chorować w taką pogodę, choć w weekend ma być troszkę chłodniej, to o tyle dobrze, bo leżeć w łóżku w te upały to masakra by była...:sleepy:

ania1713, agniecha$ oraz agucha31 lubią to.
  6. agucha31

Ta tylko za oknem upał a u mnie wszystko zamknięte bo jeszcze godz temu mnie telepało jakby było z -30 :cry:

7. Miśkowo

8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ojej Aga

Taka wysoka gorączka :(
    wracaj szybko do zdrówka
    Eh nie lubię tak w czasie trwania

może zachęcić chcą nagrodami większą grupę graczy do tygodniówek
    albo za mało eventówki wysialiście

no się chyba pochlastam jak zmiana będzie na plus

Miśkowo i agucha31 lubią to.
  9. agucha31

Dzięki, no na szczęście spada pomału, ale na jak długo to sie zobaczy. Ale dalej pod kocykiem i przy zamkniętych oknach bo odczuwalność dla mnie dalej zimna, choć za oknem cieplutko :(

10. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

No raczej do lekarza powinnaś
    taka gorączka nie bierze się ot tak sobie

ale złapałaś bakcyla

agucha31 lubi to.
  11. agucha31

Mi do lekarza jakoś nie po drodze oj musi być juz bardzo zle abym sie wybrała. Najczęściej jak juz ide to do innego niż normalnego i z innego powodu

dantic3 lubi to.
  12. ania1713

dantic3, agucha31 oraz Miśkowo lubią to.
  13. Miśkowo

U Beni piszą, że zmienią się czasy zbioru pnącza i wartości na tym pnączu, ale OO jeszcze brak :) (przynajmniej u nas:p)

EDIT:
    A jednak już są zmiany wprowadzone, ale jakbym nie czytał tego w innym wątku i nie wchodził już w Poradnik do eventu to nawet bym nie wiedział, bo nigdzie mi się to nie pojawiło, że się coś zmieniło:eek:
    https://board-pl.farmerama.com/inde...czem-owocowym-seria-misji-tygodniowych.69451/

Ostatnie edytowanie: 2 sierpnia 2019
    dantic3, agucha31 oraz ania1713 lubią to.
  14. ania1713

Też bym nie wiedziała. Normalnie dostaję powiadomienia, ale przy edycjach powiadomień brak.

Sama nie wiem co o tych zmianach myśleć. Z jednej strony pnącze co 22h, ale wartości dla narzędzi i czasu zmniejszyli.
    Niby "prawie" to samo, ale jednak nie.

15. Miśkowo

Ponoć pozmieniały się też kolejne misje, nie wiem jak bardzo, bo nie pamiętam co tam było wcześniej i w sumie nie wiem czy wymagania misji się pozmieniały czy tylko nagrody.. Bo Nagniot będzie dawał 30% bez zakupu koszyków :), a i zmieniła się zawartość tej skrzyni z jabłkami ;)

16. ania1713

Oj tego też nie wiem.

O, przegapiłabym jak nic, zwłaszcza że już wklepałam do wyszukiwarki. No lepsza ta skrzynka :)
    jak bardzo lepsza to zobaczymy przy otwieraniu skrzynek i procentach.

Wydawało mi się, że zmiany w poradnikach były opatrzone komentarzami typu:
    zmieniono czas dojrzewania pnącza, poprawiono ilość PD, zmieniono wymagania w zadaniu tym i tym itd.

Bawimy się w znajdź różnice? To już bardziej podobało mi się jak szukaliście bombek po całym forum :p

Edit:
    a nie, jednak komentarz jest. Tylko znowu nie mam powiadomienia. Te powiadomienia chyba żyję swoim własnym życiem :sleepy:

Ostatnie edytowanie: 2 sierpnia 2019
    brzustinka, dantic3 oraz agucha31 lubią to.
  17. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Na niektórych forach wciąż nie wprowadzono zmian i też jest dobrze, a może i lepiej... Zazdroszczę...

Pasuje mi, że pnącze jest do codziennego zbioru. Reszta zmian chyba mniej ważna.
    Dzień dobry:)

18. agucha31

Bry półżywe :oops:

brzustinka i dantic3 lubią to.
  19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Powiadomienia od dawna są skopane.
    Chcąc być na bieżąco, wchodzę na forum przez "Nowe posty".
    Ale jak nie ma OO na pierwszej stronie, to nie przewijam "nowości" z kurzej grzędy i czasem też mam tyły.

20. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

też wchodzę przez "nowe posty" i pierwsze co kasuję to "posty" z "kurzej grzędy", a potem czytam tyle ile mam czasu