panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

O dziwo dorwałam się do internetu, chyba jest trochę lepiej z zasięgami. Wiało dzisiaj niemiłosiernie.
    Poczytałam i tych neonowych itemach, no niestety pochopnie oddałam swojego neonowego niedźwiedzia za żabiego zbawcę, teraz nawet chciałam zwrócić, ale reklamacji nie przyjmują.:cry:
    Jak by ktoś miał za dużo to polecam się.:)

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Fajnie że jesteś :)

ciężko będzie item wytargać Elu :(
    napisz do mnie sówkę

3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

A wg mnie to te dopalacze i bajery i zwierz sekundowy, to takie już byle na ilość, na zysk, na zarobek, naciągane takie itp- psuje to ciut zabawę.
    Wszystko fajnie, bezsprzeczna korzyć, ale to takie jest ekonomiczne, matematyczne, sztuczne pędzone zwierzę;)- koniec farmerowania, ekologii, normalnej zabawy- to jak z kurami - kura hodowana normalnie, to była kura a teraz ech :p
    Teraz tylko pęd byle więcej, byle szybciej - spirala się nakręca ;)- spoko, ale kolejna część zabawy, utrudnienia ginie bezpowrotnie, stajemy się hurtownikami a nie farmerami ;)
    Czy mega ilości posiadanych zwierząt spowoduje, że stanieją na targu?- niekoniecznie :p
    Jak ja się cieszę że wolę jednak zabawę, wizual, misz masz, bo ja gdybym miała iść tym trendem, to wolałabym zmienić grę na kompletnie inne rozrywki.

I wszelkie rankingi, topy, wtopy nie są już żadnym wyzwaniem, takiego normalnego farmerowania.
    Może fajnie, może dziś wszyscy się cieszą, ale jednak to kolejny krok, który zabierze znacznie więcej niż da- ale co ja tam wiem ;)

Podziwiam i będę podziwiać każdą osobę, która nadąża i pilnuje wszystkich bonusów itp.

Gratulacje dla Ani- zainwestowała wiele, by sprawdzić, przetestować i zaryzykować i podzielić się efektami i wyliczeniami ze wszystkimi- ciekawe czy w centrali wiedzieli co robią :p
    ............................................................................

Cioteczka przejechałam sporo km dziś, mega pyszne mięsko jadłam, ale Twojego dania nie widziałam :p

Nie mam ani jednego, ani miska ani kota i powiem Ci, że mnie jest z tym lżej xDbrzydkie są, a teraz to wytargać, to przydałby się, taki hurtowo sekundowo sklonowany Jasiek xD :cry:
    A widziałaś akcje rosół?- Kochana żebyś Ty wiedziała jakie ceny za kurnik szły, to złote jajka jak nic będą składać xD
    Mawiają, że trzeba iść w złoto, bo ciężkie czasy nadchodzą, to złote jajka będą najcenniejsze xD:cry:

A ja dziś spędziłam cały dzień ze zwierzętami :inlove:i wszystko byłoby super, gdyby nie lejący się z nieba żar, trzeci alert nam przysłali, ale burzy póki co nie ma, czasem tylko Net ginie :sleepy:

Wypoczywaj ile się da :)

Dobry i Dobrej :)

4. agniecha$

Dopalacze są dobre Ann
    tym bardziej teraz gdy tyle eventówki trza wysiać

odpalasz i wiesz że dasz radę zrobić event zadania misję
    a tak mozesz wysiać tony zielska a wypadajek nie nazbierać

no ale co z tymi miśkami myszami potem począć
    raczej zarobek z nich nie będzie duży
    a paszę trza ukręcić

zabawa jest ino trza ją widzieć ;)

misz masz
    fajne kiedyś a nie obecnie gdy ebentówka króluje na łąkach
    też tak miałam na wszystkich łąkach
    trochę drzew trochę zagród
    tak ładnie ułożone według kolorów czy wzrostu
    eh
    i niestety żadnego zapasu zarobku nie umiałam tak zdziałać
    co innego uzbierać naraz 100 kur a co innego 10 kur ;)

Ja podziwiam KarinkęP
    umiała manewrować slotami :inlove: to na początek to potem wyrzuć to dać to zamienić
    pamiętasz
    czytałam wtedy z otwartą gębą

No jak nie widziałaś
    dałam fotkę ;) ale wiesz rosół musi naciągnąć powoli pyrkotać
    to potrwa
    na razie skubię pióra xD

Ale frajda ta akcja rosół :inlove:

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A wypoczywam, tylko to jest bardzo intensywny wypoczynek.:pxD
    Przez wczoraj i dzisiaj to się tyle zdarzyło, jak bym już tu z miesiąc była. Tu też gorąc, ale i bardzo silny wiatr więc jest spoko. O akcji rosół przed chwilą poczytałam, może Agniecha jakiś słoiczek w lodówce dla mnie zostawi.;)xD

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tylko,ze jak na razie pasza dla miskow i kotow jest drozsza od zwierza...ciekawie jak to sie bedzie dalej rozwijac...czego bedzie wiecej na targu..paszy czy zwierza i jak sie beda ceny ksztaltowac...
    troche paszy wystawilem na noc...jesli zejdzie bedzie git

7. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

masz mega szybko reagujący targ :) na moim spokój i zwierz droższy niż pasza, może u mnie dopiero zbierają itemy :)

8. agniecha$

Świeżutki Ci ugotuję :D teraz to wiesz pyk pyk i kur od zatrzęsienia xD
    Nie kupuję paszy
    mam swoją własną
    no i nie sprzedaję

myślę że zwierza będzie więcej
    pasza będzie znikać i możliwe że będzie jej brakować
    cena może być dużo wyższa niż zwierza
    no bo na co on komu
    no i ceny towarów pójdą w górę
    szczególnie gdy puszczą event z zagrodami

no i ciekawe jak z nawozem
    możliwe że nie będzie już tak drogo

ale pytanie ilu graczy ma komplet tych itemów
    czy w ogóle ruszą sekundowe zwierzaki

9. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

U mnie wszystko na razie w normie, zwierz prawie dwukrotnie droższy od paszy, ale pewnie się to niedługo zmieni :)

10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

i to jeszcze jak dynamiczny...ma to swoje wady i zalety..no ale w sumie oto chodzi by umiec sie na nim dobrze ustawic;)
    mam podobne odczucia,ze pasza bedzie unikatem....;)
    a nawoz..blokada moze byc wlasny magazyn...;)

11. agniecha$

U mnie brak niedźwiedzi a paszy tylko kilka pozycji :eek: o_O
    ale czemu je wymiotło

12. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Przy moim 3 minutowym testowaniu pełną parą (jak już wszystko napisałam co i jak - trochę to trwało i emocje były) to poszło ok. 700 paszy (dobrze że miałam! ), więc brak paszy mnie nie dziwi ;)

13. agniecha$

O w łapę niedźwiedzia

jak ktoś nie ma wykupionego abonamentu na młyn
    to kręcenia fiu fiu o_O
    i raczej zapasu za wiele nie ukręci
    no chyba że tylko ta pasza i tak w kółko
    albo rzadko będzie używał itemów

no ale wtedy nie wiem czy miało by sens tak drogo kupować te itemy ;):)

3 minutki i o wylotki nie ma co się martwić
    fajna sprawa np w czasie królowej :D
    Kręć paszę na zapas xD

14. ania1713

A myślisz czemu mój młyn tak wygląda? xD

Wszystko ma swoje plusy i minusy :)

Jeszcze sprawdź jabłka i śliwki, bo ze śliwkami u mnie kiepsko na targu a idą na paszę

Edit:
    jakby ktoś miał śliwki XXL niepotrzebne to przygarnę - miśki muszą coś jeść xD

Ostatnie edytowanie: 28 lipca 2019
  15. agniecha$

xD
    no prawie jak u mnie z kurami ;)
    [​IMG] xD

owoce na razie są
    cena w normie , chociaż śliwek jakby mniej ofert

kurcze
    chyba będę bogata xD

16. ania1713

U mnie są oferty na śliwki, ale to po maks.10 szt. -.- cena już jest 4 razy wyższa, więc się bogać ;)
    Koty mają czarny bez w paszy :) może też zejdzie z targu?

Dobry :)
    Ja to już marzę o swoim łóżku, urlop dobra sprawa, ale codziennie budziłam się pomiędzy 5-6 bez nastawiania budzika.
    Ale ja tam mam: czy bym spała na dmuchanym materacu czy w jakimś luksusowym apartamencie to od drugiej nocy począwszy mam pobudki w takich godzinach.

Jakoś przed południem wyjadę jak już polatam i pozałatwiam parę spraw.
    Dzięki wszystkim za wymiany i prezenty :inlove: Zuza za tego ostatniego niedźwiadka :inlove::inlove::inlove: aż ręka świerzbi żeby coś podesłać, ciężko tak nie wysłać xD wiem, wiem warunek był taki, że to miał być prezent :p

To GT zdecydowanie pobiło wszystkie inne jeszcze na długo przed neonowym szaleństwem.
    Wkładałam do balona rzeczy, za które chciałam kilka sztuk czegoś i to o dziwo schodziło o_O
    A potem się zaczęło zbieranie neonków - co za emocje! :D kto nie przeżył, nie nie wie ;)

17. agniecha$

Jabłka za 500 , śliwka 800
    trochę lepiej czarny bez 1200
    ale oferty pojedyncze i cena zaczyna rosnąć
    Jak jest cel to i frajda większa a jak andrealina skacze

wiem coś o tym ;)

Dzień dobry [​IMG]

kura do koguta ; zniosła bym dla Ciebie nie jedno
    kogut ; przecież nie jestem z Tobą dla jaj

xD

18. ania1713

Jabłko 600, śliwka 2100, czarny bez 2300/2500 8)
    dojdziesz do moich cen, cierpliwości ;) wczoraj cena śliwki była koło 500, bzu nie sprawdzałam

Myślę, że mało kto z tych niedźwiadkowych jest świadomy jak bardzo pasza leci. Sama byłam w szoku. Miałam 1200 w stodole, a zostało 500 a przecież nie szalałam za długo :p Podobnie będzie z kotami jak się ludzie skapną ;)

xD
    Akcja rosół dalej trwa? ;)

Ostatnie edytowanie: 29 lipca 2019
  19. agniecha$

Dalej i może będzie wielki sukces tzn wielki gar ;)xD

20. ania1713

Daj znać czy doleciały 2 sztuki, bo mam tu słaby internet a nie popatrzyłam ile miałam wcześniej :p więc nie wiem czy wzięło jedną sztukę czy dwie