panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

[​IMG] [​IMG]

Przekleiłam ostatni obrazek zrobiony przez Cardamona(dziękuję)

Ostatnie edytowanie: 21 lipca 2019
  2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

No witamy :D Ty wróciłeś, a ja we wtorek jadę ;)

Ja mam ich 17, więc (ponieważ bardzo kuszą xD ) zrobię wersję próbną na 20 szt.
    Jak się okaże, że to ze złotymi lecą kiepsko, to następną próbę zrobię dopiero przy 50 skrzynkach.
    Jak nie zapomnę, to się pochwalę jak wyszło otwarcie 20 skrz. farta. Choć nie liczę na wiele, skoro jest w niej 9 różnych skrzyń, a złote będą miały obniżoną wypadalność. Jak się trafi jedna złota, to będzie dobrze :p

Chyba, że Ty wolisz otworzyć 20, a ja poczekam do 50? ;)

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Mam romantyczną kolację, grilla i świątynię drzwi, wiec mamy wszystkie nowe.:D

Twórcom (matthereo, Cardamon) bardzo serdecznie dziękuję.:D

4. antonina-farmerska

Świetnie mamy nowe w jednym miejscu stare mam zapisane na pulpicie będą dostępne w razie kolejnej edycji:)

5. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

O super, dzięki za pomoc, już się szkolę ;)
    Oj, to masz fajnie, zapowiada się piękna pogoda :), choć ja też absolutnie nie narzekam, na 9 dni tylko jeden był pochmurny i wietrzny, idealny na spacery po Jastrzębiej :), reszta to kąpiele słoneczne i morskie ;), woda była całkiem przyzwoita, jeśli chodzi o ciepłotę.
    No 20 to max do jakiego wytrzymam :p
    Ekstra, już nie muszę latać po eventowym i szukać, ale zajrzę tam w wolnej chwili (jej, kiedy to będzie, w końcu 245 szukań przede mną:oops:), dzięki piękne:D

6. panoramaogrodnicza

Stare, choć nie wszystkie przypomniała w ewentowym Anhedrea, post 51.:D
    Ja polecam uczenie się planszy metodę z F5, jedną grę ćwiczę do uzyskania ok. 100 pkt. i potem już gram normalnie.:)

7. ania1713

Wstrzeliłam się z tą pogodą :) aż nie mogę się doczekać :inlove:

Rozumiem Twój ból xD
    To zrobimy inaczej, oboje otworzymy po 20 i wtedy się zastanowię po ile tych skrzynek będę sobie zbierać ;)
    Głupio, że one wskakują w takim dziwnym czasie (36 h jak dobrze pamiętam) więc tak naprawdę wychodzi co 2 dni

Miałam złote zbierać do 20szt. xD ale chyba nie dam rady :p
    chyba, że już zrobię misje z tymi złotymi, to wtedy mogę pomyśleć, ale to może potrwać ;)

8. Miśkowo

To muszę tak popróbować, choć na szczęście, w tym przypadku, jestem wzrokowcem, więc jak popatrzę na nazwy i przedmioty to też powinno być dobrze :)
    Oki, to zbieram do 20 :). Tak się zastanawiałem czemu jest taka dysproporcja między nami, ale już wiem, ja zbierałem przez ostatnie 9 dni pnącze tylko raz dziennie, więc skrzynki wpadały dokładnie co dwa dni, a może Ty zbierałaś pnącze częściej :)

9. ania1713

Dlatego przez tę skrzyneczkę staram się pamiętać, by wchodzić też wieczorem na pnącze.
    Na każdą inną machnęłabym ręką - zbierze się później, poczeka w pasku, ale ta nie pasuje do tej kategorii :p

10. Miśkowo

No ja teraz wracam do regularnego zbierania i do rzeczywistości hehe :p, na razie powoli, ale od jutra jak pójdę do pracy po urlopie to trzeba będzie niestety szybciej:(:cry:

EDIT:
    Zrobiłem 100 gier i mam:wuerg::wuerg::wuerg:, nie wiem jak rozegram pozostałe 145...:oops: Aczkolwiek im więcej dziś tym mniej jutro:p

11. antonina-farmerska

Robiłam na bieżąconie więcej niż 50 na raz też miałam przesyt,pamiętaj ,że jutro wchodzi skarbiec Kociany Jones, ale dopiero po 14:)

12. panoramaogrodnicza

Czemu 145? Wszystkich gierek jest tylko 235.;)xD
    Mam 212 zrobionych, więc jeszcze 23 do lewej i z 5 dodatkowych do prawej strony, a czasu coraz mniej.;)xD

13. Miśkowo

No właśnie i dodatkowo będę musiał go sobie trochę przypomnieć :)
    No nie wiem czemu, jakoś tak sobie ubzdurałem :p i wysiałem rośliny na 145 gier i byłem pewien, że tyle muszę zrobić:), Elu, dzięki, że mnie oświeciłaś;), tak więc jeszcze "tylko" 98 gier przede mną:p, na szczęście wyniki dobre, więc jak skończę prawą stronę to będę puszczał gierki i tyle :D:D

14. ania1713

Wow, to i tak nieźle.
    Ja zrobiłam dziś ok. 70 i na szczęście już przeskoczyłam punktację na tyle, że mogę szukać znajdź 10, ale... już też mam dość
    Jeszcze 57 :cry: (będzie więcej, ale tyle mam ukręconych)

Zawsze przed wyjazdem aktualizuję moją playlistę z samochodu. Piosenki, które gdzieś tam po drodze mi się spodobają wkładam do zakładek w przeglądarce. Dziś sobie posłuchałam (podczas szukania, więc moja średnia tym bardziej poleciała xD ale nie ma jak wielozadaniowość :p ).

Justyna, znowu się zachwyciłam tekstem piosenki podsuniętej przez Ciebie :inlove:
    "Bez twoich wad", ale linka nie mogę podać :p

15. Miśkowo

U mnie średnia 134, czy to znaczy, że mogę zająć się jakąś inną gierką, szybszą?? :) Jeszcze nie funkcjonuję na pełnych obrotach po urlopie:p

16. ania1713

Już jesteś blisko :)
    134*100 = 13400 (tyle masz pkt - mniej więcej)
    27700-13400 = 14300 (tyle pkt Ci brakuje)
    235-100=135 (tyle gierek musisz rozegrać)
    14300 : 135 = 105,9 (taka musi być średnia kolejnych gierek)

Jak zejdziesz poniżej 105, to możesz grać w znajdź 10 :)

Od ostatniego postu rozegrałam 12 gierek, więc to spora oszczędność czasu :)
    Co prawda czasem wpadnie mi 95 pkt (ach to podwórko -.-) ale zrobiłam sobie większy zapas punktów, więc dalej mogę grać w znajdź 10

17. Miśkowo

No ja też od ostatniego postu trochę podgoniłem gierek i mam 140, punktów 18732, więc brakuje mi jeszcze 8873 punkty, czyli na 95 pozostałych gier wychodzi, że muszę mieć średnią 93,4 :), czyli gram w znajdź 10 :p

18. ania1713

No to już grasz w znajdź 10 :)
    Teraz idzie migiem :D

No chyba że wolisz podgonić cały czas tymi 90 sekundowymi aż zdobędziesz 27700 pkt i potem tylko wchodzisz i wychodzisz z gierki.
    Ale to nie dla mnie :p

19. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dobry wieczór

właśnie pokonałam samą siebie uff [​IMG]

jeszcze 16 narzędzi brakuje do końca

O i jakiś Ty opalony :p
    wypoczęty to możesz działać ;)

20. Miśkowo

Zdecydowanie teraz wolę znajdź 10, to idzie migiem, jeszcze trochę dziś pogram i resztę na spokojnie jutro :)
    Super średnia, gratuluję :)
    Opalony jestem, ale z tym wypoczętym:p:p to wiesz jak to jest, przydałoby się jeszcze kilka dni żeby odpocząć po powrocie hehe;);), a tu niestety od jutra szara rzeczywistość:(