panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

podaj ile masz zrobionych/ukręconych to policzymy za Ciebie ;)

udanej wycieczki :)

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

No wyszło że brakuje mi na obecną chwilę 980 sadzy
    a z tymi darmowymi narzędziami liczę 6 szt
    to 860

a niby wczoraj taki wynik doliczyłam a nawet mniej :oops:xD

zrobione 100
    ukręcone 86

sadzy brak
    Dzięki :)

3. ania1713

to niestety teraz do rzeczy policzyłaś. ale nie przejmuj się, ja też któregoś razu drugiego dnia miałam więcej brakującej sadzy niż wcześniej xD
    taka klątwa wielkich łowów :p
    i tak jesteś lepsza ode mnie, więc zdążysz :)

4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Trzymam za słowo :p;)

ale trochę dziwne że mimo bonusów i super pól ta brakująca ilość i tak jest duża :sleepy:

5. ania1713

specjalnie tak żeby nas dłużej przy ekranie utrzymać ;)

mam ukrecone 104 gierki i nawet nie chce o nich myśleć. laptopa odebrałam wczoraj ale wywalili mi z niego system więc dalej jestem bez laptopa póki któryś braciszek się nie zlituje i nie zainstaluje.

6. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

a do mnie bonusy nie chcą trafić- ale wyszperałam, że mam jakieś +100% na uprawy więc bez ich łaski:pxD

Bo na eventówkę on też działa?:oops:

Dobry:D

7. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

działa :)
    dzień dobry :)

8. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

dziękuję:)
    to może, może do końca dojdę:music:

9. abc2016

ten bonus możesz przedłużyć babeczką więc masz go na ponad 31 godzin, a t nawet z samą wodą jest 8 zbiorów mimozy, a na super polach z SN więcej i jakie zbiory :)

10. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dojdziesz na pewno,
    ja już zakończyłam wyszukiwanie,błogie lenistwo z lnem co rośnie 12 godzinxD

11. abc2016

gratulacje :)
    u mnie brak 429 szt. sadzy, ale ponieważ z jednego pola nostrzyka wylatuje ok. 125 to jutro będzie koniec :) i to z całkowitą oszczędnością SN, a nostrzyk czy juta są mi potrzebne do misji w dużych ilościach

12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Gratuluję i troszkę zazdroszczę.;):)
    Ja żeby skończyć wyszukiwanie to będę musiała dorobić kilka gierek ekstra.:(
    Na razie też mam całkowitą oszczędność SN, ale jak to będzie wyglądało we wtorek to nie wiem.:pxD

13. antonina-farmerska

Odkąd jestem posiadaczką baobabów moja oszczędność maleje wprost proporcjonalnie do ilośći zdobytych kropelek.:D

14. panoramaogrodnicza

xDxDxD Też mam pewien zapas i nie zawaham się go użyć, ale to dopiero we wtorek, jeśli będzie sens.
    Niestety mam problemy z ugraniem 135 mimo, że znam plansze bardzo dobrze.

15. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

pozdrowionka, uprzejmie informuję że od jutra nie będzie mnie w kraju przez tydzień :) miłego grania życzę wszystkim :)

16. antonina-farmerska

Miłego wypoczynkuxD

agucha31 i brzustinka lubią to.
  17. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dzięki :D

agucha31 i brzustinka lubią to.
  18. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Nadrabiam zaległości, bo ja już w domciu :), wróciłem wczoraj ok północy, korzystałem jeszcze z pięknej pogody nad polskim Bałtykiem i dlatego tak się zeszło ;). Jak widzę ruch tu spory, jedni na wyjazdach, inni wracają, ale nie ma się co dziwić, w końcu lato :D.
    Jak eventy? Ja dziś zaczynam szukanie, już na samą myśl o ilości gierek jakie przede mną mam wielkie:wuerg::wuerg::wuerg:. Nie wiem ile dam radę zrobić na raz, mam ukręcone 103 narzędzia do szukania, resztę trzeba będzie podgonić SN, bo na wyjeździe zupełnie nie myślałem o wypadajkach :oops:. Są gdzieś opisane nowe plansze? Bo jeszcze nie byłem w wątku eventowym.
    Aaa, zapomniałbym ;), przywiozłem dla Was kilka muszelek i trochę piasku znad Bałtyku :):)
    Hej Ania,
    do jakiej ilości zbierasz farciane? Ja mam 12 i jeszcze nie otwierałem, ale kuszą mnie :p:p
    Ale zazdroszczę ;) i oczywiście gratuluję :)

19. panoramaogrodnicza

O super, taki prezent, że aż słychać szum morza.:D
    U mnie pomalutku, nie śpieszę się, ale nadzieje na pomyślne zakończenie ciągle mam.:)
    Obrałam metodę, co ukręcę to zużywam natychmiast, wiec jednorazowo, robię 2,3 lub 4 gierki i zupełnie mi się nie znudziło, mimo, że mam 201 za sobą.
    W ewentowym ściągi są, dobrze byłoby wrzucić je wszystkie do nas do domku, bo na pewno na zaś się przydadzą.;)
    Dzień dobry.:D

20. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Oj, gdybym miał już za sobą 201 gier to bym skakał z radości:D:D
    To idę szukać tych ściąg, trochę muszę się podszkolić i rozpocząć szukanie przedmiotów, ale poczekam jeszcze do 14, bo stodoła całkiem spoko mi szła, więc zawsze większa szansa na lepsze wyniki :).
    A teraz sobie połowię, może wpadną jakieś talary, bo jak na razie równe "zero":oops: