panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A u mnie brak coś koło 900 piecy

2. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Danusiu, jeśli w zakładce "Towar konsumpcyjny" masz wyszukiwanie ustawione wg poziomu to u mnie te skrzynki zawsze się skrywają na samym końcu tejże zakładki :)

3. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Dzień dobry:D

Groźna burza w nocy przeszła- na szczęście u mnie bardziej bokami ale przynajmniej powietrze się bardziej rześkie zrobiło:D

Dorobiłam się 4 menażerii na farmie:D Zwierzaczki hodują się cud miódxD Teraz jeszcze 2 ogrody dorobić i wezmę się za magazyny na baśce:music:A wszystko dzięki misjom hodowlanym:inlove::D

4. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Przypominam o kalendarzu

U mnie tylko padało i lekko grzmiało :)

No gratuluję :) ja już jakiś czas temu przekonałam się do tych hodowlanych. Zwłaszcza do tych zadań z FL - jak tak się zrobi parę takich zadań to i FL i SP przybywa :D

5. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

misiaczku przeszukałam 5x pasek nie mam :music:
    no nic nie dostane ze skrzyń bo takich nie posiadam o_Onajwidoczniej mam pecha:eek: to nie jest smieszne Borsty :cry:
    dzień dobry :)

6. krasnoludek10

Dla niego jest, bo to pewnie on Ci je zakosił8)

Dobry

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Błysnąłeś, nie ma co.

8. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama PL

dantic3, jak nie masz w pasku, to pewnie skrzynki otwierałaś. A jak nie otwierałaś, to je w pasku masz - wpisz w wyszukiwarce inwentarza część nazwy np. drzew. Ew. napisz do Pomocy technicznej. Te skrzynki otrzymuje się za przejście na każdy kolejny poziom powyżej 200, jakoś bardzo dużo ich nie będzie...

krasnoludek10, nudzisz się na forum? Wysłać Cię na wakacje?

9. dantic3

bardzo ci Borsty dziekuję :)tak otwierałam :Dale jestem zakręcona:p chyba słońce mi mózgownice przegrzało :Dprzeciez to jasne ze za poziomy są :Dmiłego dnia wszystkim zyczę :D

10. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

[​IMG] [​IMG] 329 skrzyń rzemieślnika II

i 169 farmerkiego wyposażenia II[​IMG]

Ostatnie edytowanie: 2 lipca 2019
  11. krasnoludek10

No przecież żartuję, Borsty:p

12. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

oki zrobione, pnącze odpalone, co zabawne, znalazłem pnącze z wcześniejszego eventu lamowatości i nie miałem odpalonego :D hehe już nadrobiłem :D

a co ciekawe, z 1 skrzyni farta byla skrzynia z sianogroszami II, a z 4 skrzyń z sianogroszami II wpadło 11 milionów, z czego już zostało 240 tysięcy :D
    wykupiłem irysa na targu, :D i zrobiłem kilka misji, irys posiany na wszystkich małych polach, bez 5 miejsc 2x2 i 5 miejsc 1x1 na głównej, tam sobie są 3 zagadkowe atakamy i 2 sindbady, oraz zagrody: wiedeń, tokio, grochy tarcza i wodnik :D

jest super, kawka wypita, ale zaraz kolejna hehe, w końcu w tym tygodniu mam nocki kawa musi być, ale najpierw zjem rosół, później wstawię ziemniaki :D super genialnie, pogoda extra :D

i wreszcie robią ławki i kosze przed blokiem, wymieniali i układali nową nawierzchnię spacerową :D super :D już jest 140 znaków hahhaha, ale to nie info do PT, pozdro dla wszystkich :D

a tak zapomniałem do pełnego raportu dodać że na baha sobie rośnie karnegia :D :) genialnie :D

13. krasnoludek10

A ja dalej męczę badylaxD I brakuje mi ponad 600 piecy, ale dam radę:p

14. antonina-farmerska

[​IMG] [​IMG] skrzynie ze słodyczami 30 sztuk

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Też bym tak chciał.
    Ja otwieram po 100 i nie mam siewnika, a Tobie z 30 wylata.
    No jak tu gospodarzyć, no jak?
    xD:cry:xD

16. ania1713

Żeby mieć pełen wachlarz nagród z tych akurat skrzyń to trzeba otwierać po min.150. Wtedy siewnik wpada.
    Tak mówią moje (i nie tylko moje) wyniki ;)

Przy mniejszych ilościach to różnie, ale siewnik jest w tej skrzyni najtrudniejszą nagrodą do ustrzelenia

Dla mnie to istotna informacja, ale akurat z tych skrzyń było dużo wyników, więc miałam z czego wysnuć ten wniosek ;)

17. antonina-farmerska

coś mi sie popietruszyło i wydawało ,że wyleci mi z nich dużo biletów na koło dlatego otworzyłam 30xD

18. ania1713

Chciałaś otworzyć skrz. z przysmakami :)

19. antonina-farmerska

Tak Aniu ale tu chmurka różowa a tam niebieska ,no wiesz;)

20. dantic3

ja tam po 100 nie otwieram góra u mnie ponad 20 ,30 skrzynek i często dostaje siewnik :p